Overslaan en ga naar inhoud

Voetbal bij Ziggo

Kijk live de mooiste topduels

Met Ziggo zie je alleen topvoetbal. Juich voor je favoriete club uit de Eredivisie, kijk de mooiste wedstrijden uit de Bundesliga en volg de titanenstrijd tussen de beste Europese clubs in de UEFA Champions League, Europa League en Conference League. Ontdek hier een greep uit ons voetbalaanbod.

Alles voor de voetbalfan
Maak de transfer naar Ziggo en
scoor 12 maanden gratis topvoetbal

 Ziggo Sport Totaal én ESPN Compleet

 12 maanden 50% korting op Internet & TV

Alles voor de voetbalfan

Maak de transfer naar Ziggo en scoor 12 maanden gratis Ziggo Sport Totaal én ESPN Compleet en 12 maanden 50% korting op je nieuwe Internet & TV abonnement.

Alleen bij Ziggo

Gratis de mooiste duels uit binnen- en buitenland

Van internationaal topvoetbal tot de mooiste wedstrijden uit de Eredivisie. Met Ziggo Sport én ESPN 1 standaard in je pakket volg je de beste sportwedstrijden uit binnen- en buitenland.

Ziggo Sport. Gratis bij Ziggo

Of je nu op het puntje van je stoel zit voor een panna, ralley of hole-in-one: je beleeft 't allemaal bij Ziggo Sport, dé sportzender van Nederland.

UEFA Europees voetbal

Beleef al het UEFA Europees voetbal op 1 plek bij Ziggo Sport. Alleen bij Ziggo gratis op kanaal 14. Standaard in je tv-pakket.

Kijk overal live met Ziggo GO

Kijk al je favoriete sporten waar en wanneer jij wilt met de Ziggo GO app op je smartphone, tablet of pc. Overal in Nederland en in de EU.

Veelgestelde vragen

Ziggo houdt je op de hoogte van de verrichtingen van je favoriete club. Benieuwd of jouw club vandaag speelt? Bekijk dan snel het speelschema van de bijbehorende competitie.

Nationale & internationale competities:

Europees clubvoetbal:

Landenteams:

Competitie Gastland Speelschema
Africa Cup 2024 Ivoorkust Africa Cup 2024 programma
UEFA EURO 2024 Duitsland EK 2024 programma
Nations League 2024/25 - Nations League 2024/25 programma

Dankzij Ziggo blijf jij altijd op de hoogte van je favoriete club. Benieuwd waar jouw club staat in het klassement? Bekijk dan snel de stand van de bijbehorende competitie.

Nationale & internationale competities:

Europees clubvoetbal:

Landenteams:

Competitie Gastland Uitslagen
Africa Cup 2024 Ivoorkust Africa Cup 2024 stand
UEFA EURO 2024 Duitsland EK 2024 stand
Voetbal bij Ziggo
Krijg Ziggo Sport Totaal cadeau

Ziggo Sport Totaal is één van de gratis extra tv-pakketten voor klanten met een Vodafone abonnement én Internet & Digitale TV van Ziggo.