Overslaan en ga naar inhoud
Videoland op je Mediabox | De beste films en series | Ziggo

Bij Videoland raak je niet uitgekeken.

 Internationale én Nederlandse titels

 Bestel en beheer gemakkelijk via Mijn Ziggo

 Vanaf 4,99 per maand

Bij Videoland raak je niet uitgekeken.

 Internationale én Nederlandse titels

 Bestel en beheer gemakkelijk via Mijn Ziggo

 Vanaf 4,99 per maand

Met één druk op de knop Videoland op je tv

Bij Videoland geniet je van de beste originals van eigen bodem én een uitgebreid aanbod internationale series en films. Start de app via het menu op je mediabox, gebruik Voice Control op je afstandsbediening of ga naar kanaal 151.

Videoland is snel en simpel

Met één druk op de knop

Met je afstandsbediening heb je toegang tot oneindig veel series en films bij Videoland. Je opent Videoland eenvoudig vanaf je mediabox (XL, Next of Next Mini), gebruikt Voice Control of zapt naar kanaal 151.

Extra tv zenders

Onbeperkt bingen

Bij Videoland kijk je zonder reclame de beste originals van eigen bodem én geniet je van een uitgebreid aanbod internationale series en films. Onbeperkt bingen doe je bij Videoland.


Videoland is ook geschikt voor de allerkleinsten

Ook voor de allerkleinsten

Videoland kijk je waar en wanneer je wilt, ongeacht je leeftijd. Maak kennis met de nieuwe omgeving voor kinderen, gemaakt voor en door kinderen!

Bekijk de trailers

Internationaal en van eigen bodem

Máxima

Van de ontmoeting met Willem-Alexander in 1999 tot haar vaders politieke verleden: alle fases uit koningin Maxima’s leven komen aan bod in deze serie.

Sleepers seizoen 2

Corrupte agent Martin manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Hoe houdt hij alles geheim én beschermt hij zijn gezin?

Special Forces VIPS seizoen 4

BN’ers krijgen een loodzware en grensverleggende Special Forces training. Deze exclusieve training wordt de zwaarste en moeilijkste test van hun leven.

Hoe kijk je Videoland bij Ziggo?

Videoland op je Mediabox | De beste films en series | Ziggo
Videoland op je Mediabox | De beste films en series | Ziggo
Videoland op je Mediabox | De beste films en series | Ziggo

Veelgestelde vragen

Ga naar het On Demand menu op je box en kies voor Videoland. Heb je een Mediabox Next of Mediabox Next Mini met Voice Control? Of de Mediabox XL met de nieuwste software update en afstandsbediening? Druk op de voice knop en zeg 'Videoland'. Je kunt ook zappen naar kanaal 151.

Videoland maakt gebruik van een nieuw platform. Dit platform heeft een rood logo in plaats van een zwart logo. Hiermee wordt het makkelijker om nieuwe titels te ontdekken, krijgt de kidsomgeving een nieuwe look en nog veel meer.

Je krijgt van Videoland een e-mail wanneer je gebruik kunt maken van het nieuwe platform. Daarom zie je tot 1 oktober zowel de oude als de nieuwe app op je Next Mini, Mediabox Next of Mediabox XL.

Ga naar een compleet overzicht van alle Videoland series en films. Van bekroonde internationale blockbusters tot exclusieve series van Nederlandse bodem. Je binget het allemaal bij Videoland.  

Ja, met Videoland op je mediabox kun je iedere film en series bekijken zonder extra kosten. Zo vaak je maar wilt.

Videoland is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Videoland genieten op je televisie, dan kan dat met een interactieve mediabox, zoals de Mediabox XL. Of op kanaal 151. In sommige regio's in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Dat controleer je eenvoudig door je postcode en huisnummer in te vullen. Let op: om televisie te kijken via een CI+ module moet je toestel ook geschikt zijn.

Ken je deze TV apps al?

Eerste 30 dagen gratis
daarna 4,99 p.m.

Eerste 7 dagen gratis
daarna 5,99 p.m.