Overslaan en ga naar inhoud

EK Voetbal 2024

Met Ziggo kijk je alle wedstrijden op het EK in Duitsland live op je tv óf via Ziggo GO op je smartphone, tablet of laptop

EK Voetbal 2024

Met Ziggo kijk je alle EK-wedstrijden live op je tv óf via Ziggo GO op je smartphone, tablet of laptop

Het EK 2024 bij Ziggo

Kijk het EK 2024 live bij Ziggo

Het Nederlands elftal heeft zich officieel geplaatst voor het EK voetbal dat van 14 juni tot 14 juli 2024 wordt gespeeld. Weet Oranje onder leiding van Ronald Koeman de Europese titel binnen te halen?

Veelgestelde vragen

Net als eerdere WK's en EK's is ook het EK voetbal in 2024 te zien bij de NOS. De wedstrijden zijn te zien op NPO 1, NPO 2 en/of NPO 3. 

Op dit moment is het speelschema van de play-offs en van de groepsfase bekend. Het uitzendschema is nog niet bekend. Zodra dit bekend is bekijk je dat via deze pagina, via Ziggo GO en in de tv-gids op je Mediabox Next of Next Mini.

Het EK voetbal in Duitsland gaat op vrijdag 14 juni van start in de Allianz Arena in München. Hier trapt Duitsland om 21.00 af. De tegenstander van Duitsland in deze openingswedstrijd is Schotland.

De finale van UEFA EURO 2024 zal plaatsvinden op zondag 14 juli 2023 en wordt gespeeld in het Olympiastadion in Berlijn.

Kijk het EK 2024 met Ziggo Go