Overslaan en ga naar inhoud

Installatie zoals jij wil

Alle apparaten van Ziggo makkelijk geïnstalleerd

Heb je onze apparatuur ontvangen of ga je verhuizen? Dan krijg je van ons de hulp die jij wil zodat installeren zo is gedaan. Dat noemen we Installatie zoals jij wil. 

Doe-het-zelf-installatiepakket

Het doe-het-zelf installatiepakket

Wat de kortste weg is naar genieten van tv, internet en bellen? Ons doe-het-zelf-installatiepakket. Ben je best technisch of toch niet zo? Heb je één of twee linkerhanden? Het doe-het-zelf-installatiepakket is echt geschikt voor iedereen. 

Duidelijke gidsen

Duidelijke voorbeelden

Wil je graag een paar duidelijke voorbeelden zodat je zeker weet dat je het goed doet? Daar hebben we handige online stappenplannen voor, met heldere afbeeldingen. Ook op je mobiel. 

Installeer tv, internet en bellen

Klaar om te helpen

We zitten voor je klaar

Kom je er echt niet uit en wil je liever hulp van onze Installatie Crew, neem dan contact met ons op. Via de chat in de Vodafone & Ziggo app zitten we zelfs 24/7 voor je klaar om je verder te helpen.

Neem contact op

Afspraak met de monteur

Samen zorgen we dat alles werkt

En kom je er niet uit, of wil je de installatie gewoon uit handen geven? Dan plannen we een afspraak met de monteur voor je. Die installeert je mediabox en SmartWifi modem en doet een wifiscan. Zijn er nog plekken zonder wifi-bereik? Dan krijg je advies van de monteur over de aanschaf en de installatie van SmartWifi pods.

Maak een afspraak

Afspraak met de monteur

Installatie zonder kosten

Heb je een pakket besteld met nieuwe apparatuur, ga je verhuizen, of word je klant bij Ziggo? Dan is de installatiehulp van onze monteur kosteloos. En ook in andere gevallen staat onze monteur voor je klaar. Afhankelijk van de hulp rekenen we dan een bijpassend laag tarief.

Ziggo Go

Kijk overal tv met Ziggo GO

Overal je favoriete programma's, films, series en live sport kijken met Ziggo GO. In Nederland én in de EU. 

Veilig internetten

Overstappen naar Ziggo

Stel eenvoudig je ideale pakket samen. Kies voor Internet & TV, Internet Only óf Internet, TV & Bellen.