Overslaan en ga naar inhoud

Afrika Cup bij Ziggo

Afrika Cup bij Ziggo

Alle wedstrijden uit de Afrika Cup kijk je live bij Ziggo Sport

Kijk de Afrika Cup live op Ziggo Sport

Kijk de Afrika Cup live op Ziggo Sport

Beleef het beste entertainment voor jou met de mooiste duels van de Afrika Cup op Ziggo Sport. Standaard in je abonnement op kanaal 14. Kijk de Africa Cup of Nations eenvoudig op je Mediabox Next of Next Mini óf volg de wedstrijden waar je ook bent met Ziggo GO.

Europa League bij Ziggo
Gratis voor Ziggo klanten op kanaal 14

Ziggo Sport

Ziggo Sport is dé sportzender van Nederland. Met heel veel voetbal zoals de UEFA Champions League, La Liga en Serie A, racing zoals MotoGP en IndyCar, golf, tennis en meer!

Veelgestelde vragen

De Africa Cup of Nations is het Afrikaans voetbalkampioenschap voor landenteams. Dit toernooi waarin de 24 beste voetballanden uit Afrika met elkaar strijden om de titel wordt iedere twee jaar georganiseerd. 

De 34ste editie van het toernooi stond aanvankelijk in 2023 op de planning, maar werd wegens extreme weersomstandigheden in Ivoorkust met een jaar uitgesteld. Hierdoor ontstaat de unieke situatie dat het Afrikaanse voetbalkampioenschap in 2024 én 2025 wordt gehouden.

De Africa Cup of Nations is de komende editie, in 2025, exclusief te zien bij Ziggo Sport

Marokko is in 2025 het gastland voor de Africa Cup. De Africa Cup wedstrijden worden in de volgende steden gespeeld:

  • Tanger;
  • Rabat;
  • Casablanca;
  • Agadir;
  • Marrakesh;
  • Fez.

De wedstrijden in de Afrika Cup 2024 waren van 13 januari tot en met 11 februari exclusief te zien op Ziggo Sport, de sportzender van Nederland. De volgende editie van de Africa Cup wordt in juli en augustus 2025 gehouden, deze wedstrijden kijk je ook bij Ziggo Sport.

Het uitzendschema van de Africa Cup 2025 is op dit moment nog niet bekend. Zodra het speelschema bekend is bekijk je 'm eenvoudig op je Mediabox Next of Next Mini, via Ziggo GO of op deze website.

Bekijk hier het speelschema

Naast de komende twee edities van de Afrika Cup heeft Ziggo Sport nog meer topcompetities voor de sportliefhebber. Zo geniet je onder andere van La Liga, Serie A, Ligue 1 en de UEFA Champions League. Vanaf de zomer van 2024 worden de UEFA Champions League, de UEFA Europa League en de UEFA Conference League exclusief uitgezonden door Ziggo Sport.

Bekijk alle competities bij Ziggo

Champions League voordelen
Krijg Ziggo Sport Totaal cadeau

Ziggo Sport Totaal is één van de gratis extra tv-pakketten voor klanten met een Vodafone abonnement én Internet & TV van Ziggo.