Snel, slim en stabiel met Internet Only

Naast Alles-in-1 van Ziggo en Internet & TV van Ziggo, hebben we ook Internet Only.
Pakketten met verschillende snelheden internet, voor elk type internetgebruiker.

Vergelijk Internet Only pakketten van Ziggo

Vergelijk hier alleen Internet Only pakketten en kies welke het beste bij jou past.

- Meest gekozen -

Wil je een uitgebreider pakket en meer keuze? Stel je pakket samen

Ziggo is de beste internetprovider

Volgens de bezoekers van Tweakers is Ziggo de beste internetprovider. Met Ziggo krijg je snel en stabiel internet met een downloadsnelheid tot 1000 Mbit/s. Met de nieuwe SmartWifi modem en de optie om uit te breiden met SmartWifi pods heb je altijd en overal in huis perfecte wifi.

Alleen internet thuis | Kies voor Internet Only | Ziggo

GigaNet. Netwerk van de toekomst

De behoefte om snel en betrouwbaar data uit te wisselen groeit snel. We spelen hier op in met nieuwe technologieën en bouwen verder aan een snel en betrouwbaar netwerk: GigaNet. Hiermee is ons netwerk klaar voor de toekomst. En jij dus ook.

Alleen internet thuis | Kies voor Internet Only | Ziggo

SmartWifi. Loop soepeltjes door je dag

Isolatie, betonnen muren en apparatuur zorgen er soms voor dat je verbinding niet al te snel is. Met onze SmartWifi is dat verleden tijd. De wifi bereikt je hele huis en schakelt automatisch met je mee. Loop soepeltjes door je dag met overal in huis perfecte wifi. Gegarandeerd.

Alleen internet thuis | Kies voor Internet Only | Ziggo

Installatiehulp van Ziggo

Heb je een pakket besteld met nieuwe apparatuur? Ga je verhuizen? Of word je onze klant? Dan garanderen we dat de installatie van internet, tv en bellen moeiteloos verloopt. We garanderen dat het perfect werkt. Ook als je kiest voor alleen internet. Meer over de Installatiehulp.

Veelgestelde vragen

Met internet van Ziggo heb je snel, slim en veilig internet. Volgens de Tweakers community zijn we zelfs de beste internetprovider, al 10 jaar op een rij. We bieden zelfs SmartWifi aan, hebben supersnel internet tot wel 1000 Mbit/s en garanderen dat je overal in huis perfecte wifi hebt. We bieden daar zelfs de installatiegarantie op. Wil je meer weten over internet van Ziggo? Lees het hier.

Check eerst wat je huidige contract- en opzegtermijn is. Dat is handig, want zo voorkom je dubbele kosten. Tijdens je online bestelling kun je kiezen voor de Overstapservice. Wij zeggen dan voor je op bij je oude provider en regelen dat je niet zonder televisie, internet of bellen komt te zitten. Je kunt de Overstapservice gebruiken als de overstapdatum minimaal 30 dagen en maximaal 90 dagen in de toekomst ligt.

Wanneer je een nieuw abonnement afsluit bij Ziggo of van pakket wisselt, kunnen er eenmalige kosten zijn. Bijvoorbeeld als je diensten bestelt waarbij je een (ander) modem, een Mediabox en/of een CI+ Module ontvangt. De kosten hiervoor zijn €19,95.

Wanneer je klant bent van Vodafone en klant wordt van Ziggo krijg je volop extra voordelen zoals het gratis Safe Online XL-pakket en korting op je Vodafone abonnement. Lees meer over de volop extra voordelen

Combineer je hollandsnieuwe met Internet van Ziggo, dan krijg je combivoordeel: 1000 MB/MIN/SMS én de eerste 6 maanden korting op Ziggo Internet & TV. Lees meer over het combivoordeel.

Wanneer je kan opzeggen hangt af van je abonnementsvorm. Meestal is je opzegtermijn een maand.

Om te weten wanneer je kan opzeggen, bel je gratis naar onze Klantenservice
1200 (vanaf je vaste of mobiele telefoonaansluiting van Ziggo) of 0900 - 1884 (normaal tarief).

Wil je sneller of minder snel internet? Meer of minder tv-zenders? Wel bellen erbij, of juist niet meer? In alle gevallen pas je eenvoudig zelf je abonnement aan. In je persoonlijke omgeving van Mijn Ziggo geef je eenvoudig door wat je aan je abonnement wilt veranderen. Iedere maand aanpasbaar.

Bekijk met de postcodecheck of Ziggo beschikbaar is op jouw adres.