Verhuizen

Ga je binnenkort verhuizen? Met de Ziggo Verhuisservice ben je meteen thuis in je nieuwe huis

Maak het jezelf gemakkelijk

Vanaf dag één tv en perfecte wifi op je nieuwe adres. Hoe fijn is dat? We regelen het graag voor je, met de gratis Ziggo Verhuisservice. 

Binnen drie dagen geregeld

Binnen 3 dagen geregeld

Geef je verhuizing uiterlijk drie dagen voor je verhuisdatum door. We zorgen dat je nieuwe adres klaar is voor internet en tv. 

 Nooit uitgekeken

Perfecte wifi & direct tv

Gegarandeerd. En omdat elk huis anders is, fiksen we je apparaten samen met jou. Dat is de Installatiehulp van Ziggo, zodat alles overal werkt zoals jij dat wilt.

Gratis voor jou als klant

Gratis voor jou als klant

De Ziggo Verhuisservice kost jou helemaal niets. Je betaalt dus geen verhuis- of administratiekosten. Zo hoort dat, vinden we, voor trouwe klanten.

Meer weten over verhuizen?

We hebben de onderwerpen voor je op een rij gezet.

Installeren na verhuizing

Zelf Installeren

Verhuizing doorgegeven en hulp nodig bij het installeren? We helpen graag.

Naar verhuistappenplan
Ziggo abonnement

Wijzig abonnement

Je adres niet het enige wat is veranderd? In Mijn Ziggo wijzig je je abonnement.

Regel het in Mijn Ziggo
Ziggo verhuizen

Neem contact op

Wil je liever iemand van ons spreken? Bel ons op 1200 of 0900 - 1884.

 

Of kies onze andere opties

De apparatuur zoals je modem en mediabox, neem je zelf mee en sluit je opnieuw aan. Hulp nodig? Volg dan het online verhuisstappenplan.    

Verhuis je naar een zorginstelling? Dan is het meestal niet mogelijk om je eigen Ziggo aansluiting mee te verhuizen. Neem even contact met ons op. Dan kijken we samen naar de beste oplossing.

Als je verhuist naar een adres met hetzelfde kengetal - bijvoorbeeld van Utrecht (030) naar Nieuwegein (030) - dan neem je ook je vaste telefoonnummer gewoon mee. Je krijgt tijdelijk een ander nummer om bereikbaar te blijven terwijl we je nummer verhuizen.

Alleen als je naar een regio met een ander kengetal verhuist, krijg je een nieuw vast nummer. Dat gebeurt automatisch als je je verhuizing doorgeeft.

Ga je in een ander land wonen? Helaas kan je Ziggo abonnement niet samen met jou de grens over. Neem even contact op. Dan helpen we je met het opzeggen van je contract.

Als je gaat samenwonen is één aansluiting genoeg voor met z’n tweetjes. Als je contact met ons opneemt, bespreken we samen de mogelijkheden.   

GigaNet

Het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo

GigaNet is het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo samen. Dit gaat verder dan vast en mobiel. Meer dan ooit ben je verbonden met familie, collega's, apparaten, nieuwe technologieën, games, content en entertainment.