Overslaan en ga naar inhoud

KNVB Beker bij Ziggo

KNVB Beker

Alle wedstrijden uit de TOTO KNVB Beker kijk je live bij ESPN

Kijk de KNVB Beker live

Nederlandse bekerwedstrijden uit de TOTO KNVB Beker kijk je dit seizoen live bij ESPN en STAR Channel. Kijk eenvoudig op je Mediabox Next of Next Mini óf volg de wedstrijden waar je ook bent met Ziggo GO. Welke club weet in 2024 'de dennenappel' te bemachtigen?

KNVB Beker bij Ziggo
Mis geen wedstrijd

Met ESPN Compleet

Kijk voor 17,95 p.m. op 4 kanalen onbeperkt naar alle wedstrijden uit de Eredivisie en de mooiste duels uit de UEFA Europa League en UEFA Conference League. 

 Kijk binnen een uur
 Maandelijks opzegbaar

Veelgestelde vragen

Live wedstrijden uit de TOTO KNVB Beker zie je live op ESPN (kanaal 18), STAR channel (kanaal 11) en ESPN Compleet (kanaal 421 t/m 424). Welke wedstrijd op welk kanaal is te zien bekijk je eenvoudig via de tv-gids op je Mediabox, via Ziggo GO of op deze pagina.

Bekijk het wedstrijdschema

Bij ESPN Compleet kijk je dit seizoen o.a. de volgende competities en wedstrijden: 

Eredivisie
ESPN zendt alle wedstrijden uit de Eredivisie én de aansluitende play-offs live uit. Volg de wedstrijden, analyses en het laatste nieuws op tv en via ESPN Watch.

Keuken Kampioen Divisie
Je ziet op vrijdagavond en maandagavond tenminste een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie live op ESPN. Kijk alle hoogtepunten uit de overige Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden in een schakelprogramma. 

Azerion Vrouwen Eredivisie
Elke zondag om 12.15 uur kijk je een wedstrijd uit de Vrouwen Eredivisie. ESPN is er live bij. Naast de livewedstrijd zie je op zondag ook de highlights van de duels die vrijdagavond gespeeld zijn.

Meer over ESPN Compleet

Op ESPN kun je iedere week een aantal live wedstrijden van het Eredivisie-voetbal en een selectie live wedstrijden uit andere Nederlandse topcompetities kijken. Ook internationaal voetbal en een selectie van live wedstrijden uit de grote Amerikaanse sportcompetities is te zien. ESPN vind je op kanaal 18 en 421.

Bekijk het zenderoverzicht

Kijk overal met Ziggo GO

Met Ziggo GO kijk je overal in Nederland én in de EU, op elk scherm je favoriete wedstrijd.