Installeren

Installatievideo's

Wilt u graag weten wat u te wachten staat? Onderstaande installatievideo’s maken het installeren nog makkelijker! Met de 3 video’s controleert u uw hoofdaansluiting en installeert u stapsgewijs uw Internet, Telefonie en Televisie.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een draadloze verbinding maken?

Wilt u hulp bij het instellen van uw draadloze verbinding? Gebruik dan het Stappenplan draadloze internetverbinding maken.

Hoe sluit ik mijn digitale ontvanger aan?

Hoe u de digitale ontvanger aansluit, hangt af van het merk en type digitale ontvanger. Selecteer en installeer uw digitale ontvanger.

Wat is mijn activatiecode voor het Wi-Fi modem?

Heeft u Internet of Telefonie besteld, dan ontvangt u een welkomstbrief met daarin een activatiecode. Deze code voert u in op de activatiepagina voor Internet van Ziggo.

Heeft u geen activatiecode meer? Bel dan onze Klantenservice met uw Ziggo-telefoonlijn 1200 (gratis) of 0900 1884 (normaal tarief) met een andere telefoonaansluiting.

Houd uw klantnummer en het CM MAC-adres bij de hand. Uw klantnummer vindt u in Mijn Ziggo en op uw bankafschriften. Het CM MAC-adres staat op een sticker op het modem. 

Welke frequentie en netwerknummer moet ik invoeren tijdens de installatie van digitale televisie?

Bij het installeren van digitale zenders heeft u de frequentie en netwerknummer van uw postcodegebied nodig. U vindt deze in de lijst Frequenties en Netwerknummers.

Stel uw vraag aan Tess

Ziggo.nl maakt gebruik van cookies.Meer Info & Instellingen