Premier League

Premier League

Premier league live bij Ziggo Sport

De Engelse competitie kent de meeste potentiële titelkandidaten, zoals Manchester City, Liverpool, Tottenham Hotspur en Chelsea. Maar ook Arsenal, Manchester United en zelfs Leicester City komen doorgaans dichtbij. Waar en wanneer kun je Premier League bij Ziggo kijken?

Premier League 2020/2021

Liverpool stak er vorig siezoen met kop en schouders bovenuit. De ploeg met de Hollandse helden Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum was al vroeg in het seizoen op kampioenskoers. Krijgen de jonge Nederlandse talenten Ki-Jana Hoever en Sepp van den Berg nog wat speelminuten bij ‘The Reds’?

De strijd om Europees voetbal is altijd spannend. Leicester City met Jamie Vardy deed het verrassend goed. Kunnen ze ook in seizoen 2020/2021 weer stunten? En wat doet het Chelsea van Hakim Ziyech?

Volg het beste Engelse voetbal bij Ziggo Sport kanaal 14.

Manchester City Premier League

Programma Premier League

Seizoen 2020/2021

Benieuwd welke Premier League-wedstrijden je ziet bij Ziggo? Check de:

Voetbalprogramma: Rondo

In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal wat de klok slaat. Aan tafel bij Jack van Gelder sluiten analisten als Wim Kieft, Youri Mulder, Ruud Gullit, Henk Spaan, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens?

Rondo zie je zondagavond om 19.50 uur op Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select.

Premier League

Meer voetbal: