background

Premier League

Exclusief bij Ziggo Sport

De competitie met...

De meeste titelkandidaten. Chelsea, Manchester City, Man Utd, Liverpool, Arsenal, Tottenham Hotspur. En misschien ook wel de competitie met de grootste verrassingen. Want was er iemand die voorspelde dat Leicester City kampioen zou worden in 2016?

Kampioen!

Premier League 2017/2018

Regerend kampioen Chelsea is the one to beat dit seizoen. Of ze de titel weer binnen slepen valt nog te bezien. De concurrentie heeft zich namelijk fink versterkt. Zo is Romelu Lukaku voor een recordbedrag van 72 miljoen pond van Everton naar Manchester United verhuisd en bewandelde Wayne Rooney de omgekeerde weg. Arsenal pikte Alexandre Lacazette op voor 45 miljoen en Manchester City investeerde tientallen miljoenen in Mendy, Walker en Silva. Chelsea zat zelf overigens ook niet stil. Morata, Bakayoko en Rüdiger zijn drie van de duurste namen die de Londenaren komen versterken dit seizoen.

Check ziggosport.nl voor het actuele (transfer)nieuws.

Nederlandse inbreng

Nederlandse kolonie

Aan Nederlanders is er zeker geen gebrek in de Premier League dit seizoen. Georginio Wijnaldum hoopt zijn uitstekende spel door te zetten bij Liverpool, en datzelfde geldt voor Daley Blind bij Manchester United. Nathan Aké hoopt juist op meer speelminuten nu hij voor ruim 20 miljoen van Chelsea naar Bournemouth is vertrokken. Op moment van schrijven is ook de volgende lijst aan Nederlanders nog in de Premier League te zien: Patrick van Aanholt, Ibrahim Afellay, Virgil van Dijk, Leroy Fer, Timothy Fosu-Mensah, Mike van der Hoorn, Daryl Janmaat, Cuco Martina, Bruno Martins Indi, Erik Pieters, Maarten Stekelenburg en Michel Vorm.

Ziggo Sport Totaal
24 UUR PER DAG

Spectaculaire sportwedstrijden

Kijk live op zes kanalen naar de Premier League, F1, golf en meer. Nu de eerste maand gratis! Daarna € 14,95 per maand.