Wifi van Ziggo

Altijd en overal in huis perfecte wifi

Wifi is onmisbaar in ons moderne, drukke leven. Juist nu we ook steeds meer vanuit huis werken. Daarom is het belangrijk dat je wifi het thuis altijd en overal doet. Met wifi van Ziggo heb je zelf de touwtjes in handen van je eigen draadloos internet en vind je altijd een goede oplossing wanneer je wifi eens een keer niet goed werkt. Bijvoorbeeld met SmartWifi.

Nog geen wifi van Ziggo?

Wanneer je overstapt naar Ziggo, wil je natuurlijk niet zonder wifi komen te zitten. Daarom helpen we je met het moeiteloos opstarten van internet, tv en bellen. We noemen dat de Ziggo Installatiehulp.

Haal alles uit je wifi van Ziggo

Voor iedereen met wifi van Ziggo bieden we alles wat je voor de beste wifi nodig hebt. Zo hou je alles in de hand.

Is je wifi niet perfect?

Soms is het bij jou thuis lastiger om de beste wifi te krijgen. Daarvoor hebben we nu SmartWifi. Dat is slimme wifi die zelf zorgt voor perfecte wifi, altijd en overal in huis.

SmartWifi

schakel naar de beste frequentie

Schakelt automatisch naar de beste frequentie

kies het snelste wifi-punt

Kiest het snelste wifi-punt

verdeel wifi naar gebruik in huis

En verdeelt de wifi naar gebruik in huis

Waar je wifi voor nodig hebt, wat je doet of hoe je dag loopt: SmartWifi schakelt automatisch met je mee.

Gamen, recept zoeken, shoppen ...

Daar wil je toch zorgeloos van genieten? SmartWifi is dan de oplossing.

Welke smartwifi-oplossing past het beste bij je situatie?
 

Hulp van de monteur

Mocht je het oplossen van wifi-problemen tóch liever overlaten aan een specialist bij je thuis, dan komt onze monteur graag langs.

  • Voor € 40 komt deze voorrijden en is het eerste halfuur arbeid inbegrepen.
  • Daarna betaal je voor elk extra kwartier € 15.
  • De monteur heeft alle tips én alle apparatuur bij de hand om je wifi te verbeteren.
     

Veilig online op al je apparaten

Met een Ziggo Safe Online pakket bescherm je makkelijk je persoonlijke gegevens, je apparaten én je kinderen tegen de belangrijkste online gevaren.

Veelgestelde vragen

Ziggo biedt verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen met internet. Zo hebben we Alles-in-1 pakketten, met internet, tv & bellen. Je kan ook kiezen voor een pakket zonder bellen, dat zijn de pakketten met internet en tv. Wil je ook geen digitale tv? Dan hebben we ook pakketten met internet only.

Je kan kiezen uit 75, 300 en 600 Mbit/s downloadsnelheid. Ook hebben we 1000 Mbit/s, dit is alleen nog niet beschikbaar in heel Nederland. We bieden internet aan in verschillende pakketten, zo hebben we Alles-in-1 met Internet, TV & Bellen. Je kan ook kiezen voor een pakket zonder bellen: Internet & TV. Daarnaast hebben we ook een pakket met alleen Internet & Online TV.

Benieuwd welke internetsnelheid je nu hebt? Doe de speedtest.

Overal in huis mailen, appen, sharen en videobellen. Dat willen we allemaal. En allemaal tegelijk. Ook als we naar een andere kamer lopen of de trap opgaan. Isolatie, betonnen muren en apparatuur zorgen er soms voor dat je verbinding niet al te snel is. Met onze smart Wifiboosters is dat verleden tijd. De wifi bereikt je hele huis en schakelt automatisch met je mee. 

Lees alles over SmartWifi.