De Serie A kijk je op Ziggo Sport

De Serie A

Nog meer topvoetbal bij Ziggo

De ‘Oude Dame’ Juventus domineert al járen de Italiaanse voetbalcompetitie Serie A. Maar Napoli komt soms erg dichtbij. En wat wordt het strijdplan van de Milanezen en de Romeinen? Volg het live op Ziggo Sport.

Juventus nam vorig jaar afscheid van clubicoon Buffon. Een einde van een tijdperk voor velen. “Hoe vullen we die iconische leegte op?”, moet Juve gedacht hebben. Nou, met de levende legende Cristiano Ronaldo. Shirtverkoop? Skyhigh. Socialmediavolgers? Plus een paar miljoen. En zo sluit CR7 aan in het rijtje wereldvoetballers in Turijn met spelers als Bonucci, Dybala, Pjanić…

Is de Serie A dan nog wel spannend? Zeker weten! Naast al die internationale spelers volg je natuurlijk ook meteen ‘onze’ Nederlandse helden als Stefan de Vrij, Justin Kluivert en Rick Karsdorp.

De Italiaanse voetbalcompetitie Serie A volg je exclusief op Ziggo Sport, gratis voor Ziggo klanten.

Meer over de Serie A: Rondo

In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal wat de klok slaat. Aan tafel bij Jack van Gelder sluiten analisten als Wim Kieft, Youri Mulder, Ruud Gullit, Henk Spaan, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens?

Rondo zie je zondagavond om 19.50 uur op Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select.