Overslaan en ga naar inhoud

Vast Bellen

Bellen naar vast en mobiel voor hetzelfde lage tarief.

Per 1 juli 2024 doen we een inflatiecorrectie. Dan betaal je +1,45 per maand voor Vast Bellen.

Dit zit er in je pakket

Alles overzichtelijk bij elkaar

Internet & TV Start met CI+ module

Je belt naar vaste en mobiele nummers in Nederland voor het voordelige tarief van € 0,16 per minuut. Het starttarief is ook € 0,16. Overzichtelijk toch? Je betaalt overigens nooit meer dan je belt, want we rekenen af per seconde.

Bellen naar het buitenland? Dan kan het handig zijn om de tarieven vooraf te weten. Kijk op de tarievenpagina voor een overzicht. 

Om veiligheidsredenen is het de eerste 3 maanden niet mogelijk om betaalde (0909/0906) nummers te bellen. 

Je kunt je huidige telefoonnummer gratis meenemen naar Ziggo. Nummerbehoud vraag je eenvoudig aan tijdens je bestelling. Ziggo zegt dan het contract bij je huidige telefonieaanbieder voor je op. Dat hoef je dus niet meer zelf te doen. Meer informatie vind je bij overstappen en gratis nummerbehoud.  

Bij het vaste telefonie abonnement krijg je een heel stel gratis extra diensten. Denk aan Voicemail, Driegesprek, Doorschakelen en Nummerweergave. Alles om het het thuis bellen nóg relaxter te maken.

Bij Vast Bellen krijg je gratis digitale kabeltelevisie erbij. Dit is een leuk bijkomend voordeel, omdat we Vast Bellen via de kabel leveren. En tegelijkertijd net zo goed zonder moeite een tv-signaal meesturen. Dit betekent dat je in een klap ook 50+ tv-zenders (6 in HD) in huis haalt. Op al je tv's in huis. Plus: je luistert naar ruim 50 populaire radiozenders.

Check of je tv geschikt is
Het enige dat je nodig hebt, is een geschikte tv met een ingebouwde, digitale ontvanger. Technische naam: een DVB-C tuner. Dat klinkt ingewikkeld, maar de meeste toestellen hebben er wel een. Check direct of je tv geschikt is.

Met Ziggo GO kijk je overal in huis en onderweg, in Nederland én in de EU. Verandert je plan, ben je later thuis dan verwacht? Of gebeurt er iets dat je direct wilt zien? Met Ziggo GO kijk je waar je ook bent, op je mobiel, laptop of tablet. Je kijkt live naar de standaardzenders van Kabel TV. Terugkijken? Dat kan ook, tot wel 7 dagen terug. En de mooiste duels volg je live via Ziggo Sport, zonder extra kosten.

Eenvoudig overstappen

Makkelijk geregeld, zonder gedoe

-

Gratis overstapservice

Geen zorgen, wij zetten je huidige abonnement naadloos om naar je nieuwe abonnement

-

Snelle levering

Je gebruikt alles binnen 3 tot 5 werkdagen. Of later als je dat zelf wilt.

-

Makkelijk installeren

Echt. En anders helpen we je online, via chat, telefoon of onze monteur komt bij je thuis.

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij

Wil je overstappen naar Ziggo maar wil je wel graag blijven bellen met je vertrouwde telefoonnummer? Dat kan! Meld je dan tijdens het bestellen aan voor de Overstapservice. Wij zeggen je huidige vaste telefonie abonnement voor je op en we zorgen ervoor dat je gewoon je vertrouwde telefoonnummer houdt.
 
Heb je nog geen vast telefoonnummer? Dan ontvang je een nieuw telefoonnummer op je adres.
Met het gratis installatiepakket bel je binnen een handomdraai via Ziggo. Heb je toch liever dat wij een handje helpen? Dan komt de monteur graag bij je langs en worden de kosten voor de installatie helemaal vergoed. Dit is onze Installatiegarantie.
Alle aanbieders van vaste telefonie zijn verplicht een tariefplan aan te bieden waarbij gesprekken alleen per seconde worden afgerekend en waarbij dus geen starttarief in rekening wordt gebracht. In Mijn Ziggo kun je dit tariefplan bestellen. Is bij jou de bestelmogelijkheid niet zichtbaar? Bel dan 0900 - 0730 (normaal tarief) om te bestellen. Meer informatie over het tariefplan zonder starttarief
Op de tarievenpagina vind je een handig overzicht van onze tarieven van Vast Bellen. Bellen naar het buitenland? Check dan ook even de tarieven.

Bellen via de kabel maakt een kraakheldere spraakverbinding mogelijk. Beter en betrouwbaarder dan wat je gewend bent van bijvoorbeeld DSL-aanbieders. Ook tijdens het internetten of downloaden merk je geen verschil in kwaliteit van je telefoonverbinding. Wij beheren onze telefoonverbindingen van het begin tot het einde zelf en daarom zijn ze erg betrouwbaar.

Natuurlijk kan dat. Je kunt per telefoonlijn één ISDN-nummer meenemen.

Jazeker. Je kunt je thuistelefoon makkelijk combineren met televisie en internet van Ziggo. Dan kies je voor een Alles-in-1 Pakket, met internet, tv en bellen. Kijk bij onze Pakketten voor een compleet overzicht van de mogelijkheden.

Ziggo Vast Bellen is in de meeste gevallen ook geschikt om alarmmeldingen door te geven. Maar we kunnen niet altijd garanderen dat het goed werkt in combinatie met Ziggo telefonie. We weten dat het werkt bij alarmsystemen van Bosch, Lobeco, General Electrics en Homesafety. Neem echter altijd contact op met de leverancier van het systeem om te checken of het werkt met Ziggo telefonie.

Goed om te weten
In het geval van een stroom- of signaalstoring werkt de modem niet en kan er dus ook geen alarmering worden doorgegeven. Onze installateurs zijn niet gecertificeerd om alarminstallaties aan te sluiten. Ze zijn daarmee niet verantwoordelijk voor het niet doorkomen van een alarmmelding. Hiervoor zul je contact op moeten nemen met de leverancier van je alarmsysteem.  

Als je nog geen vast telefoonnummer hebt, dan ontvang je van ons een vast telefoonnummer op je adres.

Op bovenstaande pakket zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Op de aanbiedingen zijn onze actievoorwaarden van toepassing.