Start ZiggoCart Module

Vast Bellen

Bellen naar vast en mobiel voor hetzelfde lage tarief

Vast Bellen

Voordelig bellen voor € 0,13 per minuut

Je belt naar vaste en mobiele nummers in Nederland voor het voordelige tarief van € 0,13 per minuut. Het starttarief is ook € 0,13. Overzichtelijk toch? Je betaalt overigens nooit meer dan je belt, want we rekenen af per seconde.

Bellen naar het buitenland? Dan kan het handig zijn om de tarieven vooraf te weten. Kijk op de tarievenpagina voor een overzicht. 

Gratis nummerbehoud

Je kunt je huidige telefoonnummer gratis meenemen naar Ziggo. Nummerbehoud vraag je eenvoudig aan tijdens je bestelling. Ziggo zegt dan het contract bij je huidige telefonieaanbieder voor je op. Dat hoef je dus niet meer zelf te doen. Meer informatie vind je bij overstappen en gratis nummerbehoud

Gratis extra telefoondiensten

Bij het vaste telefonie abonnement krijg je een heel stel gratis extra diensten. Denk aan Voicemail, Driegesprek, Doorschakelen en Nummerweergave. Alles om het het thuis bellen nóg relaxter te maken. 

50+ tv-zenders en Ziggo Sport

Bij Vast Bellen krijg je gratis digitale kabeltelevisie erbij. Dit is een leuk bijkomend voordeel omdat we Vast Bellen via de kabel leveren. En tegelijkertijd net zo goed zonder moeite een tv-signaal meesturen. Dit betekent dat je in een klap ook 50+ tv-zenders (6 in HD) in huis haalt. Op al je tv's in huis. Plus: je luistert naar ruim 30 populaire radiozenders.

Check of je tv geschikt is
Het enige dat je nodig hebt, is een geschikte tv met een ingebouwde, digitale ontvanger. Technische naam: een DVB-C tuner. Dat klinkt ingewikkeld, maar de meeste toestellen hebben er wel een. Check direct of je tv geschikt is.

Kijk wat en wanneer je wilt met Ziggo GO

Met Ziggo GO kijk je overal in huis en onderweg, in Nederland én in de EU. Verandert je plan, ben je later thuis dan verwacht? Of gebeurt er iets dat je direct wilt zien? Met Ziggo GO kijk je live (of terug), waar je ook bent, op je mobiel, laptop of tablet. Je kijkt naar de standaard zenders van Kabel TV. En met Replay TV in Ziggo GO kijk je thuis of onderweg programma's tot wel zeven dagen terug. De mooiste duels volg je live via Ziggo Sport, zonder extra kosten.

 
 
 

Overstappen

Gratis Nummerbehoud en Overstapservice

Wil je overstappen naar Ziggo maar wil je wel graag blijven bellen met je vertrouwde telefoonnummer? Dat kan! Meld je dan tijdens het bestellen aan voor de Overstapservice. Wij zeggen je huidige vaste telefonie abonnement voor je op en we zorgen ervoor dat je gewoon je vertrouwde telefoonnummer houdt.

Heb je nog geen vast telefoonnummer? Dan ontvang je een nieuw telefoonnummer op je adres.

Aansluiten

Eenvoudig zelf installeren

Met het gratis installatiepakket bel je binnen een handomdraai via Ziggo. Heb je toch liever dat wij een handje helpen? Dan komt de monteur graag bij je langs en worden de kosten voor de installatie helemaal vergoed. Dit is onze Installatiegarantie.

Zonder starttarief

Telefonie abonnement zonder starttarief

Alle vaste telefonie aanbieders zijn verplicht een tariefplan aan te bieden waarbij gesprekken alleen per seconde worden afgerekend en waarbij dus geen starttarief in rekening wordt gebracht. In Mijn Ziggo kun je dit tariefplan bestellen. Is bij jou de bestelmogelijkheid niet zichtbaar? Bel dan 0900 - 0730 (normaal tarief) om te bestellen. Klik hier voor meer informatie over het tariefplan zonder starttarief en de tarieven.

Vragen

Waar staan alle telefonietarieven?

Op de tarievenpagina vind je een handig overzicht van onze tarieven van Vast Bellen. Bellen naar het buitenland? Check dan ook even de tarieven.

Hoe goed is de kwaliteit van bellen via de kabel?

Bellen via de kabel maakt een kraakheldere spraakverbinding mogelijk. Beter en betrouwbaarder dan wat je gewend bent van bijvoorbeeld DSL-aanbieders. Ook tijdens het internetten of downloaden merk je geen verschil in kwaliteit van je telefoonverbinding. Wij beheren onze telefoonverbindingen van het begin tot het einde zelf en daarom zijn ze erg betrouwbaar.

Kan ik mijn ISDN-nummer meenemen?

Natuurlijk kan dat. Je kunt per telefoonlijn één ISDN-nummer meenemen.

Profiteer ik van extra voordeel bij meerdere Ziggo diensten?

Jazeker. Je kunt je thuis telefoon makkelijk combineren met televisie en internet van Ziggo. Dan kies je voor een Alles-in-1 Pakket. Kijk bij onze Pakketten voor een compleet overzicht van de mogelijkheden.

Werkt Ziggo Vast Bellen in combinatie met een alarminstallatie?

Ziggo Vast Bellen is in de meeste gevallen ook geschikt om alarmmeldingen door te geven. Echter kunnen we niet altijd garanderen dat deze goed werken in combinatie met Ziggo telefonie. We weten dat het werkt bij alarmsystemen van Bosch, Lobeco, General Electrics en Homesafety. Neem echter altijd contact op met de leverancier van het systeem om te checken of het werkt met Ziggo telefonie. 

Goed om te weten
In het geval van een stroom- of signaalstoring werkt de modem niet en kan er dus ook geen alarmering worden doorgegeven. Onze installateurs zijn niet gecertificeerd om alarminstallaties aan te sluiten en daarmee niet verantwoordelijk voor het niet doorkomen van een alarmmelding. Hiervoor zul je contact op moeten nemen met de leverancier van je alarmsysteem.  

Wat als ik nog geen vast telefoonnummer heb?

Als je nog geen vast telefoonnummer hebt, dan ontvang je van ons een vast telefoonnummer op je adres.

 

Anders nog iets?

De extra's zijn altijd maandelijks opzegbaar

Volop Bellen

Bel voor een vast bedrag per maand gratis naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers.

Meer informatie

Je belt zorgeloos voor een vast bedrag per maand naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers, met uitzondering van speciale nummers, zoals bijvoorbeeld betaalde servicenummers. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over de hoogte van je telefoonrekening.

Volop Bellen is maandelijks opzegbaar.

11.95 Extra p.m.
 
 

Liever iemand spreken?

Hulp nodig of wil je meer weten over onze producten? We staan voor je klaar.

Bel ons

(normaal tarief)

Maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 - 20.00, zaterdag en zondag van 09.00 - 18.00.

 
 

Chat met ons

Maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 - 22.00, zaterdag 09.00 - 20.00 en zondag 09.00 - 18.00.

 
 
 
 
 

Dit abonnement en de extra opties zijn maandelijks opzegbaar. Bekijk voorwaarden.