Champions League bij Ziggo Sport

De mooiste duels kijk je op kanaal 14

De mooiste Champions League-duels kijk je bij Ziggo. En uniek op Ziggo Sport kanaal 14: Champions League Switch. Mis geen moment van al het moois uit de groepsfase.

Alle Europese topwedstrijden op Ziggo Sport

Geweldig Nieuws! Vanaf midden 2024 zitten de Champions League, Europa League en Conference League voor het eerst onder één dak. Het is voor het eerst dat één zender alle drie de competities van het Europese clubvoetbal uitzendt.

Champions League live op tv

Bij Ziggo zie je ook tijdens het seizoen 2022-2023 de mooiste Champions League-wedstrijden tussen Europese topclubs. Wat houdt dat precies in?

  • Groepsfase: na de voorrondes zendt Ziggo Sport op speeldagen om 18.55 uur een Champions League-wedstrijd uit. Dit is altijd een andere wedstrijd dan er op RTL7 (kanaal 7) wordt uitgezonden, omdat deze zender de open uitzendrechten heeft in Nederland.

  • Zelf bepalen welke wedstrijd je wilt kijken: kies dan voor Ziggo Sport Totaal. Per speelavond worden er meerdere wedstrijden gelijktijdig uitgezonden.
  • Champions League Switch: acht wedstrijden op een Champions League-avond. Hoe zorg je er nou voor dat je daar niets van mist? Vanaf 20.55 uur krijg je bij Ziggo Sport alle hoogtepunten, doelpunten en bijzondere acties voorgeschoteld vanaf alle velden in Champions League Switch! Ideaal voor de echte voetbalfan, je mist geen doelpunt.

Onderweg of op vakantie en niks missen van de Champions League? Kijk dan via Ziggo GO.

24 UUR PER DAG

Spectaculaire sportwedstrijden

Kijk live op zes kanalen naar de Ligue 1, F1, golf en meer. 14,95 per maand.

Ben je klant van Ziggo én Vodafone? Dan krijg je volop extra voordelen, zoals bijvoorbeeld het tv-pakket Ziggo Sport Totaal. Benieuwd hoe je je tv-pakket kunt activeren? Dat lees je hier

Programma Champions League

Vanaf september 2022 start de groepsfase. De wedstrijden en uitzendtijden vind je vanaf dan terug in de Ziggo Sport tv-gids.

rondo bij Ziggo Sport kanaal 14

Champions League nabespreken bij Rondo

Elke maandagavond 20.30 uur op kanaal 14

In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal wat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Groot sluiten analisten Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens?

Rondo zie je tijdens het voetbalseizoen elke maandagavond om 20.30 uur op Ziggo Sport kanaal 14.

Meer voetbal: