Overslaan en ga naar inhoud

Keuken Kampioen Divisie

Kijk de Keuken Kampioen Divisie live bij ESPN

Mis niks uit de Keuken Kampioen Divisie

Met ESPN volg je de Keuken Kampioen Divisie op de voet. Kijk live wedstrijden met ESPN Compleet of kijk op ESPN 1 naar het schakelprogramma Voetbal op Vrijdag waarin alle hoogtepunten live voorbijkomen. Kijk eenvoudig op je Mediabox Next of Next Mini óf volg de wedstrijden overal met Ziggo GO.

Mis geen wedstrijd

Met ESPN Compleet

Kijk voor 17,95 p.m. op 4 kanalen onbeperkt naar alle wedstrijden uit de Eredivisie en de mooiste duels uit de UEFA Europa League en UEFA Conference League. 

 Kijk binnen een uur
 Maandelijks opzegbaar

Veelgestelde vragen

Op vrijdag zie je in Voetbal op Vrijdag een schakelprogramma waarin je alle hoogtepunten live voorbij ziet komen. Daarnaast wordt er altijd minimaal één wedstrijd live uitgezonden op ESPN Compleet. Ook wordt op maandagavond een wedstrijd live en integraal uitgezonden.

Het hele uitzendschema van de Keuken Kampioen Divisie bekijk je eenvoudig via de tv-gids op je Mediabox óf via Ziggo GO.

Bij ESPN Compleet kijk je dit seizoen o.a. de volgende competities en wedstrijden: 

Eredivisie
ESPN zendt alle wedstrijden uit de Eredivisie én de aansluitende play-offs live uit. Volg de wedstrijden, analyses en het laatste nieuws op tv en via ESPN Watch.

Keuken Kampioen Divisie
Je ziet op vrijdagavond en maandagavond tenminste een wedstrijd uit de Keuken Kampioen Divisie live op ESPN. Kijk alle hoogtepunten uit de overige Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden in een schakelprogramma. 

Azerion Vrouwen Eredivisie

Elke zondag om 12.15 uur kijk je een wedstrijd uit de Vrouwen Eredivisie. ESPN is er live bij. Naast de livewedstrijd zie je op zondag ook de highlights van de duels die vrijdagavond gespeeld zijn.

Op ESPN kun je iedere week een aantal live wedstrijden van het Eredivisie-voetbal en een selectie live wedstrijden uit andere Nederlandse topcompetities kijken. Ook internationaal voetbal en een selectie van live wedstrijden uit de grote Amerikaanse sportcompetities is te zien. ESPN vind je op kanaal 18 en 421.

Bekijk het zenderoverzicht

Kijk overal met Ziggo GO

Met Ziggo GO kijk je overal in Nederland én in de EU, op elk scherm je favoriete wedstrijd.