Internet en wifi

Online zijn via een internetkabel of een draadloze verbinding. 

Onze oplossingen

Je ontvangt bij ons snel en betrouwbaar internet via de kabel. Afhankelijk van je abonnement kan je internetsnelheid oplopen tot wel 1000 Mbit/s. Ook krijg je van ons een wifi-modem, de Connectbox. Woon je in een groot huis met veel dikke betonnen muren en/of meerdere verdiepingen? Met onze extra wifi-versterkers reikt je wifi van de tuin tot aan de zolder.

Storing of onderhoud in je buurt

Heb je helemaal geen internet? Kijk eerst of we niet aan het werk zijn aan ons netwerk en check of er geen storing is in jouw regio.

Alles over internet en wifi | Klantenservice | Ziggo

Wifi-problemen oplossen

Geen zorgen. We helpen je om problemen met een slechte wifi-verbinding zelf op te lossen.

Hoe internet en wifi werken

Ons internetsignaal komt via de kabel en je wifi-modem je huis binnen. Het modem verspreid het wifi-signaal, zodat je draadloos het internet op kunt. Hoe verder je van het modem af bent, hoe minder sterk het wifi-signaal. 

Hoe snel ga jij?

Als je een internetkabel gebruikt, ga je het snelst. Maar ook met wifi zijn hoge internetsnelheden haalbaar. Wil je weten hoe snel je wifi-verbinding is? Doe de speedtest. 

Het wifi-bereik in huis vergroten?

Dat doe je met wifi-versterkers: de Ziggo Wifiboosters. Deze Wifiboosters werken perfect samen met onze modems en ze verbeteren overal in huis je wifi-signaal. Zelfs op zolder of in je tuin. 

Veilig online

Met een gerust hart internetten kan met Ziggo Safe Online. Een programma om al je apparaten te beveiligen.

Ziggo E-mail

Wil je een e-mailaccount instellen of maken op je laptop, tablet of telefoon? Of e-mailinstellingen veranderen? We helpen je!

Optimaliseer met de SmartWifi app

Met de Ziggo SmartWifi app haal je nog meer uit je verbinding! Met één druk op de knop heb je de optimale instellingen voor je wifi-netwerk. 

Nog niet gevonden wat je zocht?

Op onze Klantenservice pagina vind je een overzicht met informatie over al onze producten en diensten.