Ziggo Sport

Gratis voor jou als Ziggo klant op kanaal 14

Zet je schrap voor een zinderend seizoen vol sport vanaf je eigen thuistribune. Kijk de spannendste races en beste duels, live op Ziggo Sport. Voor jou als Ziggo klant helemaal gratis. 

Deze sporten zie je onder andere bij Ziggo Sport:

De ene topwedstrijd na de andere

Bij Ziggo Sport zie je alle live wedstrijden die je op sportgebied niet wil missen. Aangevuld met uitgebreide voor- en nabeschouwingen kijk je de klok rond.

Voetbal bij Ziggo
League

De beste competities

De grootste competities van Europa kijk je live op Ziggo Sport. Van Dijk en Wijnaldum in de Premier League, Frenkie de Jong in La Liga en De Ligt bij Juventus. Je ziet ze allemaal. Of wat dacht je van Champions League Switch? Op Champions League avonden mis je geen doelpunt of hoogtepunt meer. En dan is er ook nog UEFA EK kwalificatie, FA Cup en nog veel meer.

Rondo met Jack

Op zondagavond is het in Rondo voetbal, voetbal en nog eens voetbal dat de klok slaat. Aan tafel bij Jack van Gelder sluiten analisten als Youri Mulder, Ruud Gullit, Henk Spaan, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren.

Formule 1

Formule 1 bij Ziggo

Mis niks van het F1 seizoen

Beleef het hele Formule 1 seizoen live op Ziggo Sport. Met alle races, maar ook bijna alle vrije trainingen en de kwalificaties. Max Verstappen is on fire en doet in 2021 een ultieme poging voor de wereldtitel. Je volgt het live op kanaal 14.

Formule 1 Café

Alsof je op vrijdagavond met je vrienden in de kroeg zit te kletsen. Iedere vrijdagavond op Ziggo Sport: Formule 1 Café! Met Rob Kamphues, Robert Doornbos en natuurlijk Formule 1-nerd: Rob van Gameren.

Interessant voor jou?

Ziggo Sport - Kijk gratis live Formule 1, voetbal en meer | Ziggo

Ziggo Sport Totaal

6 kanalen vol live topsport met deskundig commentaar. Zo kijk je 24/7 voetbal op het voetbalkanaal, 24/7 autoraces op het speciale racingkanaal en 24/7 golf op het golfkanaal. En er is nog veel meer...

Lees meer

Ziggo Sport - Kijk gratis live Formule 1, voetbal en meer | Ziggo

Ziggo GO

Met de Ziggo GO app neem je je tv overal mee naartoe. Thuis kijk je Ziggo Sport op kanaal 14 en onderweg bijvoorbeeld de Formule 1 via Ziggo GO. Kijk ook live in de EU of terug via Ziggo Replay.

Lees meer