Overslaan en ga naar inhoud

Ziggo mediaboxen

Televisiekijken op z'n mooist. Welke box je ook kiest

Ontdek meer

Kies je mediabox

Er zijn drie soorten tv-kastjes; de Next Mini, Mediabox Next en Mediabox XL. Alle drie maken ze tv-kijken persoonlijker, slimmer én makkelijker. Toch verschillen ze van elkaar. De Mediabox Next en de Mediabox XL kun je nog wel in huis hebben, maar leveren we niet meer.

Next Mini

Next Mini

Dit is het kleine broertje van de Mediabox Next, inclusief 4K. Sluit deze box aan op je modem met een internetkabel en je hebt de snelste en meest stabiele verbinding. Je ontvangt de Next Mini bij een nieuw televisie abonnement.

Mediabox Next

Mediabox Next

Krijg alles wat de Mediabox XL te bieden heeft, maar dan compact en in 4K UHD. Sluit deze box aan met de coaxkabel én op je modem met een internetkabel en dan heb je de snelste en meest stabiele verbinding.

Mediabox XL

Mediabox XL

Bepaal waar, wat én wanneer je kijkt met de Mediabox XL. Je zoekt en vindt makkelijk met het eenvoudige menu. Praten met je Mediabox XL? Dat doe je via je afstandsbediening. De Mediabox XL wordt niet meer geleverd.

Ook kijken op je tweede tv?

Met de Next Mini, Ziggo GO en de CI+ Module kijk je overal in huis op een extra tv.

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. Met de Next Mini heb je alle streamingsdiensten zoals Netflix, Disney+, Videoland en Viaplay op één plek. Wil je 4K-beeldkwaliteit, of je TV met je stem bedienen? Dan kun je je oude mediabox omruilen voor een nieuwe Next Mini.

Je kan je abonnement makkelijk wijzigen in Mijn Ziggo:

Vodafone & Ziggo app
Ga naar ‘Producten’ > kies voor ‘Televisie’ of ‘Internet’ > ‘Je abonnement wijzigen’

Mijn Ziggo
Ga naar ‘Producten’ > ‘Pakket wijzigen’

Vink de Next Mini aan bij 'Pakket wijzigen', en rond de aanvraag verder af.

Goed om te weten

  • Heb je nu een korting op een tv- of internetproduct? Dan vervalt de korting bij het omruilen van je mediabox. Je kunt dan beter even wachten tot je korting is afgelopen.
  • Heb je een Mediabox Next? Dan is het omruilen naar de Next Mini niet nodig. Met je Mediabox Next heb je al dezelfde ervaring als de Next Mini. Daarom kun je die niet omwisselen.

Bij elk pakket met Televisie van Ziggo erin ontvang je de Next Mini.  Bekijk de pakketten.

Wanneer je kiest voor een abonnement met de Next Mini of Mediabox Next, dan kijk je beschikbare programma's in 4K UHD-kwaliteit met een 4K UHD-geschikte tv. Er komen steeds meer huurfilms, tv-zenders, films en series bij in 4K UHD. Op de Mediabox Next en Next Mini bekijk je het aanbod. En apps zoals YouTube of Nextflix hebben ook films, series en programma's in 4K UHD.

Meer over 4K UHD.

Bekijk hier hoe je je mediabox eenvoudig installeert.