Ziggo mediaboxen

Televisiekijken op z'n mooist. Welke box je ook kiest

Ontdek meer

Kies je mediabox

We onderscheiden drie soorten tv-kastjes; de Mediabox XL, de Mediabox Next en de Next Mini. Alle drie maken zij tv kijken persoonlijker, slimmer én makkelijker. Toch verschillen ze van elkaar. De Mediabox XL en Mediabox Next kun je nog wel in huis hebben, maar leveren we niet meer.

Mediabox XL

Mediabox XL

Bepaal waar, wat én wanneer je kijkt met de Mediabox XL. Je zoekt en vindt makkelijk met het eenvoudige menu. Praten met je Mediabox XL? Dat doe je via je afstandsbediening. De Mediabox XL wordt niet meer geleverd.

Mediabox Next

Mediabox Next

De Mediabox Next heeft alles wat de Mediabox XL te bieden heeft, maar is compacter en heeft bovendien 4K. Sluit deze box aan met de coaxkabel én op je modem met een internetkabel en dan heb je de snelste en meest stabiele verbinding.

Next Mini

Next Mini

Dit is het kleine broertje van de Mediabox Next, inclusief 4K. Sluit deze box aan op je modem met een internetkabel en je hebt de snelste en meest stabiele verbinding. Je ontvangt de Next Mini bij een nieuw televisie abonnement.

Televisiekijken op een extra scherm

Met de Next Mini, Ziggo GO en de CI+ Module kijk je overal in huis op een extra tv.

Extra scherm

Veelgestelde vragen

Bij elk pakket met Televisie van Ziggo erin ontvang je de Next Mini.  Bekijk pakketten

Wanneer je kiest voor een abonnement met de Mediabox Next of Next Mini, dan kijk je beschikbare programma's in 4K-kwaliteit met een 4K-geschikte televisie. Gedurende het jaar komen er meer huurfilms, tv-zenders, films en series bij. Op de Mediabox Next en Next Mini bekijk je het meest actuele aanbod. En je kijkt ook 4K content via apps als YouTube of Nextflix. Let er daarbij op dat je specifieke acounts nodig hebt voor het bekijken van 4K content.

Dit kijk je nu in 4K: On Demand huurfilms*, de apps YouTube en Netflix (aanbod is afhankelijk van je abonnement), Movies & Series L en XL* en de tv-zender: Love Nature (alleen voor Movies & Series XL-abonnees). Om in 4K-beeldkwaliteit te kunnen kijken heb je een 4K tv nodig, de Mediabox Next, het juiste abonnement en de juiste HDMI kabel (deze wordt meegeleverd).
*Aanbod is op dit moment gelimiteerd beschikbaar.

Je wilt de beste tv-ervaring en dat begrijpen we. Met de Next Mini heb je o.a. alles op één plek met toegang tot bekende streamingdiensten als Netflix, Videoland en Viaplay, maar ook tot 7 dagen terugkijken, stembediening en 4K-beeldkwaliteit. Onze collega’s bij de klantenservice helpen je graag in je keuze voor de Next Mini.