Overslaan en ga naar inhoud

De mooiste duels uit La Liga

Kijk je live op Ziggo Sport

La Liga is meer dan FC Barcelona en Real Madrid. Volg de sterkste competitie ter wereld bij Ziggo Sport op kanaal 14.

Spaanse La Liga blijft tot en met 2029 bij Ziggo Sport!

De Sport zender van Nederland, Ziggo Sport, heeft de uitzendrechten voor La Liga verlengd tot 2029. Dit betekent dat Ziggo klanten gratis kunnen genieten van Spaans topvoetbal op kanaal 14 of via één van de Ziggo Sport Totaal-kanalen.

La Liga seizoen 2023/2024

Bij Ziggo Sport kijk je live de topwedstrijden uit La Liga, met natuurlijk El Clásico en andere krakers tussen Spaanse titelkandidaten. Je ziet de wedstrijden van clubs als FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid live op kanaal 14, gratis voor Ziggo klanten. Wil je veel meer La Liga-wedstrijden zien? Kies dan voor Ziggo Sport Totaal.

Benieuwd naar je favoriete Spaanse club? Bekijk dan snel het La Liga programma of de La Liga stand. Op zoek naar de Spaanse beker? Bekijk het Copa del Rey programma dan hier.

la liga kijken

Programma La Liga

Seizoen 2023/2024

Benieuwd welke La Liga-wedstrijden je ziet bij Ziggo? Check de:

La Liga in Rondo

Elke maandagavond om 20.30 uur op kanaal 14

In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal wat de klok slaat. Aan tafel bij Wytse van der Groot sluiten analisten Marco van Basten, Ruud Gullit, Youri Mulder en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens?

Rondo zie je tijdens het voetbalseizoen elke maandagavond om 20.30 uur op Ziggo Sport kanaal 14.

rondo bij Ziggo Sport kanaal 14