La Liga

De mooiste duels uit La Liga

Kijk je exclusief bij Ziggo Sport

La Liga is meer dan FC Barcelona en Real Madrid. En meer dan Messi en Modrić. Toch zijn dit jaar alle ogen gericht op 'onze' Frenkie de Jong. Volg de sterkste competitie ter wereld bij Ziggo Sport op kanaal 14.

La Liga seizoen 2019-2020

Voor de meest magistrale spelers moet je echt nog steeds in Spanje zijn: Messi, Modrić, Suarez, Griezmann... en natuurlijk nieuwkomer Frenkie de Jong bij titelverdediger FC Barcelona. En bij Sevilla is het zijn (achter)naam- en landgenoot Luuk die het moet gaan doen voor het doel. Alle reden om La Liga weer nauwlettend te volgen!

Wordt FC Barcelona weer kampioen?

Barcelona verdedigt de titel en doet dat traditiegetrouw tegen de Madrilenen van Real en Atlético. Of zijn er dit seizoen meer kapers op de kust? De Spaanse voetbalgrootmacht krijgt zoals gezegd hulp van middenvelder Frenkie de Jong. Gaat hij direct zijn stempel drukken op het sterrenensemble van Valverde? En wordt Messi opnieuw topscorer of krijgt hij concurrentie?

Benzema en Ramos van Real Madrid - La Liga

Wedstrijdprogramma La Liga

Bij Ziggo Sport kijk je live de topwedstrijden uit La Liga, met natuurlijk El Clásico en andere krakers tussen Spaanse titelkandidaten. Je ziet de wedstrijden van clubs als FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid live op kanaal 14, gratis voor Ziggo klanten. Wil je ook de wedstrijden uit de subtop zien? Kies dan voor Ziggo Sport Totaal

La Liga kijken

De wedstrijden en uitzendtijden van duels die worden uitgezonden bij Ziggo Sport of Ziggo Sport Totaal vind je terug in de Ziggo Sport tv-gids.

Meer over La Liga in Rondo

Elke zondag om 19.50 uur op kanaal 14

In Rondo is het voetbal, voetbal en nog eens voetbal wat de klok slaat. Aan tafel bij Jack van Gelder sluiten analisten als Wim Kieft, Youri Mulder, Ruud Gullit, Henk Spaan, Aad de Mos en Jan van Halst regelmatig aan om over de actualiteit van het nationale en internationale voetbal te discussiëren. De deskundigen schuwen de scherpe meningen niet. Met wie ben jij het grondig eens of oneens?

Rondo zie je tijdens het voetbalseizoen elke zondagavond om 19.50 uur op Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select.

Meer voetbal: