Uitgelicht

Atlas
Netflix-logo
24 meifilmActie

Atlas

Atlas Shepherd (Jennifer Lopez) is een data-analist met een diep wantrouwen tegen kunstmatige intelligentie. Ze wordt opgeroepen voor een missie om een robot te vangen met wie ze een mysterieus verleden deelt. Wanneer de plannen mislukken, blijft ze alleen achter op wat een verre wereld lijkt. Daar leert ze dat vertrouwen de enige manier is om de mensheid te redden van AI.

Vanaf 24 mei te streamen op Netflix. 

Meer Informatie over Atlas

Win premièretickets voor de musical Disney FROZEN
Priority-logo
9 jun(live)eventEropuitgalapremière, AFAS Circustheater Scheveningen

Win premièretickets voor de musical Disney FROZEN

Via Priority maak je kans op tickets voor de premiere van de musical Disney FROZEN op zondag 9 juni in het AFAS Circustheater in Scheveningen! Stap een magische, witte wereld binnen, waar de eeuwige winter regeert en waar de ware liefde je hart laat smelten. Laat je betoveren door Disney FROZEN, de musical die nu ook naar Nederland komt! 

Meer Informatie over Win premièretickets voor de musical Disney FROZEN

Super Race Sunday
Ziggo Sport-logo
26 mei 08:00- 22:30sportTalkshowTV-tips

Super Race Sunday

Zondag 26 mei wordt een racefeest. Vanaf 08.00 uur tot 22.30 uur zit je goed op Ziggo Sport. De zondag van 26 mei is de allermooiste dag van het jaar voor de liefhebbers van auto- en motorsport. Niet alleen rijdt de Formule 1 de GP van Monaco, maar de MotoGP is in Spanje voor de GP en tenslotte staat de hele avond in het teken van de Indy 500! Natuurlijk gaan we daar bij Ziggo Sport niet aan voorbij en met een Race Café XXL waarin we uitgebreid voor- en nabeschouwen op de F1- en MotoGP-races. Uiteraard zie je alle MotoGP,Moto2 en Moto3 van dat weekend live! Evenals de Indy 500 met Rinus VeeKay als Nederlandse held én kanshebber op de zege. 

Te zien op zondag 26 mei van 08.00 uur tot 22.30 uur op Ziggo Sport, kanaal 14.

Meer Informatie over Super Race Sunday

Loading...