Overslaan en ga naar inhoud

Uitgelicht

House of the Dragon | seizoen 2
HBO Max-logo
17 junserieAvontuur

House of the Dragon | seizoen 2

House of the Dragon is gebaseerd op Fire & Blood van George R.R. Martin. De serie vertelt het verhaal van House Targaryen en speelt zo’n 200 jaar voor de gebeurtenissen uit Game of Thrones. 

Westeros staat op de rand van een bloedige burgeroorlog waarbij de Green en Black Councils vechten voor enerzijds koning Aegon en anderszijds koningin Rhaenyra. Omdat beide partijen geloven recht te hebben op de Iron Throne, weerspiegelen de groen- en zwarte-kanten die twee perspectieven. In seizoen 2 splitst het rijk in tweeën en ‘All Must Choose’. Twee kanten. Één oorlog. 

Het achtdelige tweede seizoen van de HBO Original-serie House of the Dragon gaat op 17 juni in première op HBO Max.

Meer Informatie over House of the Dragon | seizoen 2

Kung Fu Panda 4
Pathé Thuis-logo
filmAnimatieHuur

Kung Fu Panda 4

Po groeit uit tot de nieuwe spirituele leider van de Vredesvallei. Voor het zover is gaat hij op zoek naar zijn opvolger als Drakenkrijger, maar dan duikt de schurk Kameleon op. Vanaf 12 juni te huur via Pathé Thuis bij Ziggo. 

Meer Informatie over Kung Fu Panda 4

Libéma Open
Ziggo Sport-logo
sportTennis

Libéma Open

Juni is de grasmaand in het internationale toptennis en Nederland heeft zijn eigen toptoernooi op die klassieke ondergrond. De laatste jaren zijn onze landgenoten ook nog eens erg succesvol gebleken. In 2022 was er het sprookje van Tim van Rijthoven en vorig jaar ging Tallon Griekspoor er met de hoofdprijs vandoor na een bloedstollend spannende finale. Wat kunnen ze dit jaar tegen onder meer Alex de Minaur en Tommy Paul? Op Ziggo Sport zie je deze maand alles van dit en de grastoernooien in Halle, Stuttgart en Queen’s Club in Londen!

Meer Informatie over Libéma Open

Loading...