Ziggo bij je thuis?

Ziggo Go

Kijk overal met Ziggo GO

Als klant van Ziggo, heb je toegang tot de Ziggo GO app. Daarmee kijk je altijd en overal tv, op elk apparaat. Alle zenders uit je abonnement kijk je in NL én de EU. Dat is écht flexibel kijken.

Meer over Ziggo GO

Werken aan de toekomst

Klaar voor de toekomst

Elke dag investeren we in het netwerk van morgen. Om het snel, betrouwbaar en veilig te houden. Zodat je met meerdere apparaten online bent en geniet van de mooiste tv.

Ziggo Internet

Werken op een laptop

1,2,3 overstappen

Met onze Overstapservice stap je binnen mum van tijd over. Zonder gedoe. Geef tijdens het bestellen aan dat je onze service wilt gebruiken, dan regelen wij de rest.

Overstapservice

Ziggo is uitgeroepen tot beste internetprovider

Volgens de bezoekers van Tweakers

Veelgestelde vragen

Bij Ziggo kan je kiezen uit 75, 300 en 600 Mbit/s downloadsnelheid. Ook hebben we 1000 Mbit/s, dit is alleen nog niet beschikbaar in heel Nederland. We bieden internet aan in verschillende pakketten, zo hebben we Alles-in-1 met Internet, TV & Bellen. Je kan ook kiezen voor een pakket zonder bellen: Internet & TV. Daarnaast hebben we ook een pakket met alleen Internet: Internet Only.

Met internet van Ziggo heb je snel, slim en veilig internet. Volgens de Tweakers community zijn we zelfs de beste internetprovider. We bieden SmartWifi aan, hebben supersnel internet tot wel 1000 Mbit/s en garanderen dat je overal in huis perfecte wifi hebt.

Ziggo biedt verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Zo hebben we Alles-in-1 pakketten, met internet, tv & bellen. Je kan ook kiezen voor een pakket zonder bellen, dat zijn de pakketten met internet en tv. Wil je ook geen digitale tv? Dan hebben we ook pakketten met internet only.