Overslaan en ga naar inhoud

Ziggo bij je thuis?

Ziggo bij je thuis?

Ziggo Go

Kijk overal met Ziggo GO

Als klant van Ziggo, heb je toegang tot de Ziggo GO app. Daarmee kijk je altijd en overal tv, op elk apparaat. Alle zenders uit je abonnement kijk je in NL én de EU. Dat is écht flexibel kijken.

Meer over Ziggo GO

Werken aan de toekomst

Klaar voor de toekomst

Elke dag investeren we in het netwerk van morgen. Om het snel, betrouwbaar en veilig te houden. Zodat je met meerdere apparaten online bent en geniet van de mooiste tv.

Ziggo Internet

Werken op een laptop

1,2,3 overstappen

Met onze Overstapservice stap je binnen mum van tijd over. Zonder gedoe. Geef tijdens het bestellen aan dat je onze service wilt gebruiken, dan regelen wij de rest.

Overstapservice

Veelgestelde vragen

Je kan kiezen uit een downloadsnelheid van 100, 200, 400 of 1000 Mbit/s. We bieden internet aan in verschillende pakketten, zo hebben we Alles-in-1 met Internet, TV & Bellen. Je kan ook kiezen voor een pakket zonder bellen: Internet & TV. Daarnaast hebben we ook een pakket met alleen Internet & Online TV.

Bij Ziggo krijg je internet waar je op kunt rekenen. Stabiel, snel en veilig via ons toekomstvaste glasvezel-kabel internet. En overal in huis perfecte wifi door SmartWifi. Toch een probleem met wifi? Onze Wifi Crew staat altijd voor je klaar.  
Meer weten over internet van Ziggo?

Ziggo biedt verschillende pakketten waar je uit kunt kiezen. Zo hebben we Alles-in-1 pakketten, met internet, tv & bellen. Je kan ook kiezen voor een pakket zonder bellen, dat zijn de pakketten met internet en tv. Wil je ook geen digitale tv? Dan hebben we ook pakketten met internet only.