Overslaan en ga naar inhoud

Dit de kracht van

Vodafone en Ziggo samen

vodafone
ziggo
Voordelen van Vodafone en Ziggo samen | Ziggo en Vodafone
iphone 14
ziggo entertainment
mediabox next
concerten
priority

Dit is Vodafone en Ziggo samen

Altijd iets speciaals

Met Priority krijg je voordeel op de meest gewilde tickets, korting op topproducten en uitjes bij jou in de buurt, toffe winacties en nog veel meer. Exclusief bij Vodafone en Ziggo.

Extra cadeau's

Met Vodafone en Ziggo internet samen krijg je Volop extra voordelen cadeau als korting, dubbele data, een extra tv-pakket en een upgrade naar het Safe Online XL-pakket.

Extra zekerheid

Even geen wifi en kunnen we dit samen niet meteen fiksen? Dan krijgt iedereen met Vodafone thuis de Wifi back-up bundel: 100 GB extra data. Zo blijf je thuis altijd online.

Neem ook Vodafone en Ziggo samen

Logo Ziggo en Vodafone

Nog geen Vodafone?

Combineer je Ziggo internet abonnement met Vodafone en profiteer van alle extra voordelen.

Logo Vodafone en Ziggo

Nog geen Ziggo?

Combineer je Vodafone abonnement met internet van Ziggo en profiteer van alle extra voordelen.

Veelgestelde vragen

Je krijgt Volop extra voordelen door internet van Ziggo op hetzelfde adres als je Vodafone abonnement te zetten. Ze hoeven niet op dezelfde naam te staan, dus het hele gezin doet mee. Zodra je de producten hebt geïnstalleerd worden de extra voordelen binnen 2 weken voor je klaargezet:

  • De extra korting zie je op je maandelijkse Vodafone telefoonrekening.
  • De dubbele data-bundel vind je in My Vodafone bij je verbruik.
  • Je krijgt bericht van Ziggo over hoe je het extra tv-pakket en het Safe Online XL-pakket kiest en installeert.

Binnen twee weken na activatie van beide abonnementen zetten we de Volop extra voordelen voor je klaar.

De Volop extra voordelen gelden voor klanten met een één van de onderstaande abonnementen voor vast internet van Ziggo en een van de genoemde mobiele abonnement van Vodafone. Deze abonnementen moeten op hetzelfde Nederlandse adres geregistreerd zijn.

De abonnementen die gelden voor Ziggo:

  • Een abonnement met vast internet voor consumenten van Ziggo (waaronder Connect Start, Complete, Max en Giga) Een extra tv-pakket ontvang je alleen wanneer je ook digitale televisie in je pakket hebt.

De Vodafone abonnementen die gelden:

  • Minimaal één Start, Red, Smart, Scherp of Black abonnement. De € 2,50 korting geldt alleen voor Start en Red Together Extra abonnementen aangesloten of verlengd op of na 4 maart 2019. De € 5,- korting geldt alleen op Red, Smart en Black abonnementen aangesloten of verlengd op of na 18 april 2017.

Het Safe Online XL-pakket wordt gratis

Wanneer je voldoet aan de voorwaarden voor Volop extra voordelen, zorgt Ziggo er automatisch voor dat je dit softwarepakket voortaan gratis krijgt.

Zet je betaalde extra tv-pakket om

Betaal je al voor 1 van de gratis extra zenderpakketten? Dan kan je dat zenderpakket opzeggen. Als je aan de voorwaarden voor Volop extra voordelen voldoet, kan je daarna het pakket weer aanvragen als gratis extra zenderpakket. Je huidige extra tv-pakketten behouden en er eentje gratis bijnemen kan natuurlijk ook.

Zolang je klant bent bij Vodafone en Ziggo en aan de voorwaarden voldoet om Volop extra voordelen te krijgen, profiteer je van deze voordelen.