Vodafone en Ziggo werken voortaan samen

Eigenlijk heel logisch, want we vullen elkaar helemaal aan. Vodafone als aanbieder van het grootste mobiele 4G netwerk ter wereld, dus razendsnel mobiel internet. En Ziggo als vertrouwde partij voor supersnel internet én tv op zijn best. In die combinatie kunnen wij meer voor je betekenen. Neem zelf een kijkje bij Vodafone.

Wat verandert er voor mij?

Er komen misschien allerlei vragen in je op. Verandert er iets aan mijn abonnement? Wat merk ik van de samenwerking? Hoe zit het met de service? Op al deze en andere vragen vind je onder aan de pagina het antwoord. En wees gerust, de producten en diensten blijven in vertrouwde handen bij Ziggo. Daaraan verandert niets.

 Televisie, Internet en Vast Bellen van Ziggo blijft zoals het is. Hier verandert niets aan.
 Heb je Ziggo Mobiel? Dit kun je ook gewoon blijven gebruiken. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor service.
 Voor een nieuw Mobiel abonnement met telefoon of Sim Only kun je terecht bij Vodafone. Ziggo Mobiel wordt niet meer verkocht.
 Heb je Internet en Digitale Televisie van Ziggo én Vodafone mobiel, dan kom je in aanmerking voor gratis extra's.

Vodafone Mobiel

Ziggo verkoopt geen mobiele abonnementen meer. Vanwege onze samenwerking met Vodafone. Vodafone heeft je veel te bieden met een landelijk dekkend 4G-netwerk waarmee je naar hartenlust mobiel kunt internetten.

Geniet je al van Ziggo Internet en Digitale TV en combineer je dit met een mobiel abonnement van Vodafone, dan krijg je ook nog eens voordeel! Zo ontvang je elke maand gratis extra's zoals dubbele data en op veel abonnementen ook nog eens tot € 5 korting. Non-stop.

Vodafone en Ziggo gaan samenwerken | Ziggo

Non-stop gratis extra's

Met een combinatie van geselecteerde abonnementen bij Vodafone en Ziggo profiteer je van gratis extra's. Wat dacht je van tot € 5,- korting op een Vodafone abonnement, gratis dubbele mobiele data, een extra tv-pakket én een Veilig online pakket voor tot wel 20 apparaten?

De samenwerking
Je abonnement
Service en wijzigingen

Wij geloven dat we samen meer voor je kunnen betekenen. Zoals in elke goede relatie vullen wij elkaar helemaal aan. Je kent Vodafone misschien wel als aanbieder van het grootste mobiele 4G netwerk ter wereld. razendsnel mobiel internet dus. En wij staan voor meer plezier. Dagelijks krijg je van ons supersnel internet én tv-op-z'n-mooist: topentertainment met films, series en gratis Ziggo Sport.

Als je bij Ziggo en Vodafone de geselecteerde abonnementen hebt is onze samenwerking zéker goed nieuws voor jou. We bieden je dan gratis extra's aan. Benieuwd geworden?

Meer over de gratis extra's

Alle berichten over de samenwerking die voor onze klanten belangrijk zijn, delen we natuurlijk. Bijvoorbeeld per brief, e-mail of op de website.

Doordat we samenwerken kunnen we meer voor je betekenen. En komen er voordelen. De producten en diensten blijven vertrouwd, in goede handen bij Vodafone en Ziggo. Daaraan verandert niets.

Onze service, voorwaarden en de maandelijkse factuur: het blijft zoals het is. Net als onze naam. Die blijft hetzelfde. En voor Vodafone geldt dat ook. We blijven twee bedrijven. Door onze samenwerking komen er wel meer voordelen. Daarover vertellen we je binnenkort meer.

Door samen te werken kunnen we vooral meer betekenen voor onze klanten. Onze sponsoring verandert voorlopig niet. Die levert juist leuke extra's voor onze klanten.

VodafoneZiggo is de naam van de nieuwe prominente Nederlandse onderneming die vanaf 1 januari van start is gegaan. De twee bekende merknamen Ziggo en Vodafone blijven in het nieuwe bedrijf behouden.

Ziggo Mobiel wordt niet meer verkocht. Omdat we samenwerken met Vodafone. Bestaande klanten met Ziggo Mobiel kunnen dat gewoon blijven gebruiken en bij ons terecht voor alle vragen. Verder veranderd er niets.

Onze service, voorwaarden en de maandelijkse factuur: het blijft zoals het is. Net als onze naam. Die blijft hetzelfde. En voor Vodafone geldt dat ook. We blijven twee bedrijven. Door onze samenwerking komen er wel meer voordelen. Klanten met een abonenement bij Vodafone en Ziggo profiteren van gratis extra's

Natuurlijk. Heel makkelijk. Dat regel je gewoon bij Vodafone. Telefonisch, in de winkel of online.

Doordat we samenwerken kunnen we meer voor je betekenen. Met de juiste abonnementen bij Vodafone en Ziggo bieden we je gratis extra's. Benieuwd geworden?

Meer over de gratis extra's

Onze service, voorwaarden en de maandelijkse factuur: het blijft zoals het is. Net als onze naam. Die blijft hetzelfde. En voor Vodafone geldt dat ook. We blijven twee bedrijven.

Voorlopig blijft alles zoals het is: de service, de voorwaarden en de maandelijkse factuur. Ook bestel je Ziggo Mobiel nog heel eenvoudig online of telefonisch.

Je bent nog steeds klant bij Ziggo en bij Vodafone. Daaraan verandert niets. Het doorgeven van een wijziging doe je nog steeds voor allebei apart. Bijvoorbeeld via My Vodafone en Mijn Ziggo.

Nee, die krijg je nog steeds van ons en ook van Vodafone als je daar klant bent. Heb je een vraag over je factuur? Bel dan onze klantenservice. Met vragen over Vodafone producten, staat de klantenservice van Vodafone voor je klaar.

We werken samen en blijven twee bedrijven. De factuur, het contract, en onze service: daaraan verandert niets.

Voorlopig blijft alles bij het oude. De Klantenservice van Ziggo staat graag voor je klaar om je te helpen. Zoals altijd.

Jazeker. Je eigen accountmanager helpt je. Vertrouwd als altijd. Ben je klant bij Ziggo én Vodafone? Dan staan beide accountmanagers voor je klaar.

Fijn dat je voor ons kiest. Je bestelt onze producten heel eenvoudig online. De producten van Ziggo via ziggo.nl. Die van Vodafone via vodafone.nl. Of je regelt het allemaal op één plek: in de Vodafone winkels. Handig toch?

Je bent nog steeds klant bij Vodafone en Ziggo. Daaraan verandert niets. Het doorgeven van een wijziging doe je nog steeds voor allebei apart. Bijvoorbeeld via My Vodafone en Mijn Ziggo.

Nee dat kan niet, je blijft gewoon klant van Vodafone en Ziggo. Daar verandert niets aan. Ook niet aan de voorwaarden om op te zeggen.

Nee dat kan niet, voor vragen over je Ziggo producten bel je gewoon naar onze klantenservice zoals je gewend bent. Wij staan graag voor je klaar. Zoals altijd.

Zeker weten, Mijn Ziggo verandert niet. En Vodafone klanten houden het gemak van My Vodafone.

Nee dat kan niet, voor vragen over Ziggo Mobiel bel je gewoon naar onze klantenservice zoals je gewend bent. Wij staan graag voor je klaar. Zoals altijd.

Binnenkort bestel je de producten van Ziggo heel eenvoudig in de Vodafone winkels. Handig toch?