Ziggo Sport Voetbal  

De beste internationale duels

P
Lees meer

Het mooiste uit Europa

Bij Ziggo Sport zie je alleen topvoetbal. Beleef de mooiste wedstrijden uit de Engelse en Spaanse competitie. En juich voor de cupfighters bij de bekerduels uit Engeland en Italië. 

Premier League

De competitie met de meeste titelkandidaten: Chelsea, Manchester City, Man Utd, Liverpool, Arsenal, Tottenham Hotspur... En misschien ook wel de competitie met de grootste verrassingen. Want was er iemand die voorspelde dat Leicester City kampioen zou worden in 2016?

Premier League
La Liga

La Liga

Voor de meest magistrale spelers moet je toch echt in Spanje zijn: Messi, Ronaldo, Suárez, Griezmann. La Liga is de competitie van de driestrijd bovenaan, met Barcelona, Real Madrid en Atlético. Maar ook de competitie van het grote geld. 222 miljoen voor Neymar? Hier worden keiharde records gebroken.

Nieuw bij Ziggo Sport: de UEFA Nations League

De Europese voetbalbalbond vernieuwt! In plaats van de vaak nietszeggende oefenduels spelen de Europese landen vanaf seizoen 2018/19 in een competitie: de UEFA Nations League! Op vier verschillende niveaus spelen landen tegen gelijkwaardige tegenstanders om deze nieuwe bokaal en mogelijk al plaatsing voor het EK in 2020. Oranje zit in groep A en treft dus de Europese top! Beleef de UEFA Nations League bij Ziggo Sport.

De opzet van de Nations League is niet bepaald eenvoudig. Daarom heeft Nu.nl een handig uitlegfilmpje gemaakt. Al moesten we die zelf ook drie keer kijken voor we het helemaal snapten!

Engels en Italiaans bekervoetbal

Engels en Italiaans bekervoetbal

In het bekervoetbal komen de grote voetbalreuzen opeens dwergen uit lagere competities tegen. En dat maakt deze toernooien zo leuk! Zo ook in Italië en Engeland, waar ze het bekervoetbal zo'n beetje hebben uitgevonden. Beleef de strijd om de Italiaanse Coppa Italia en de Engelse FA Cup ook dit seizoen weer bij Ziggo Sport!

24 UUR PER DAG

Spectaculaire sportwedstrijden

Kijk live op zes kanalen naar de beste wedstrijden uit de Premier League, F1, golf en meer. Nu voor slechts € 14,95 per maand!

Bestel Ziggo Sport TotaalMeer informatie