Overslaan en ga naar inhoud

Hoe bestel ik een dagpas voor ESPN Compleet?

Kijk 24 uur topsport zonder abonnement

Hoe werkt het?

 Zo kijk je op een Mediabox XL, Mediabox Next en Next Mini.

espn-tv

Zap naar ESPN

Zap op je Mediabox XL, Mediabox Next en Next mini naar het ESPN kanaal waarvan je een dagpas wilt bestellen.

ziggo-tv

Bestel een dagpas

Druk op de knop “OK” om te bestellen. Voer vervolgens je pincode in waarmee je de aankoop bevestigt.

espn-tv-mobile

Kijk waar je wilt

Je kunt nu gebruik maken van je dagpas. Dat kan zowel op je mediabox als via de ZiggoGo app op bijvoorbeeld je tablet of mobiel.

Heb je een andere Mediabox of een CI+ module?

Geen probleem, met onze stappenplannen helpen we je ook op al je andere apparaten op weg! Als je inlogt op Mijn Ziggo, kunnen we zien welke mediaboxen je gebruikt, zodat we je de juiste instructies kunnen bieden.

Welke live wedstrijden zijn er deze week?

Ontdek de beschikbare duels per dag en per zender.

ESPN Compleet voor de sportfan

Elke dag de beste live wedstrijden uit binnen- en buitenland

Met wedstrijden uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Azerion Eredivisie Vrouwen en TOTO KNVB beker. Én de grote Amerikaanse sportcompetities.

Veelgestelde vragen

Check of een van de volgende situaties van toepassing is op je situatie:

a) Is je mediabox geschikt voor een dagpas?
Als het goed is heb je tijdens het bestellen op deze pagina je eigen mediabox gekozen. Misschien heb je je in het type vergist. Is je mediabox niet geschikt en heb je online besteld? Annuleer de dagpas dan uiterlijk één uur voor deze begint. Dat doe je in Mijn Ziggo. Scroll naar beneden tot je de dagpas ziet en druk op Annuleer. Is de dagpas al van start gegaan, of heb je de dagpas direct op de mediabox besteld? Neem dan even contact met ons op.

b) Heb je een dagpas voor vandaag besteld na 8.00 uur ’s ochtends?
We activeren je dagpas meestal binnen een paar minuten. Bij grote drukte kan het 15 minuten duren. Houd je televisie en/of mediabox aan, met de smartcard of CI+ module erin. Als het druk is, duurt het soms een paar minuten voor je beeld ziet. Check dan of je op kanaal 8 Veronica of Disney HD ziet. Zie je geen beeld? Controleer dan of je smartcard wel goed in de mediabox zit.

c) Heb je een dagpas voor een andere dag besteld?
Laat de televisie en/of mediabox dan nog een half uur na de bestelling aan staan. Dan weet je zeker dat de dagpas is geactiveerd op de dag dat je wilt kijken. Als het druk is, duurt het soms een paar minuten voor je beeld ziet. Check dan of je op kanaal 8 Veronica of Disney HD ziet. Zie je geen beeld? Controleer dan of je smartcard wel goed in de mediabox zit.

Misschien kijk je op het verkeerde kanaalnummer. Op de kanalen 422 tot en met 424 kijk je als abonnementhouder van ESPN of als je online een dagpas hebt besteld. Voor de zender ESPN1 (kanaal 18 en 421) heb je geen abonnement of dagpas nodig, deze is te zien voor alle Ziggo-klanten met een CI+ module of mediabox.

Als je de dagpas rechtstreeks hebt besteld op je mediabox, dan zie je tijdens het bestellen van je dagpas waar je kunt kijken.

Geen beeld op ESPN op je Ziggo Mediabox XL? Gelukkig hebben we hier een oplossing voor. We hebben de stappen op een rij gezet:

  1. Ga naar Mijn Ziggo en log in.
  2. Ga naar producten.
  3. Ga naar Zenders en pincode herstellen.
  4. Ga naar Zenderaanbod ophalen.
  5. Klik op de knop ‘Opnieuw ophalen’.
  6. Het zenderpakket wordt opnieuw opgehaald. Dit kan tot 15 minuten duren.

Kies voor ESPN Compleet en je ziet onder het kopje 'Bekijk de live-wedstrijden' op deze pagina uit welke live wedstrijden je met de dagpas kunt kiezen.

Kies voor de ESPN Compleet dagpas. Als je op deze pagina een dagpas bestelt, helpen we je in een paar stappen naar je dagpas. 

De nummers van de kanalen waarop je kunt kijken zijn afhankelijk van de mediabox die je hebt. Tijdens het bestellen zie je waar je ze vindt.

Als je op deze pagina een dagpas bestelt, vragen we je voor welke mediabox of CI+ module je een dagpas wil hebben. Met sommige mediaboxen of CI+ modules kun je geen dagpas bestellen. Dat zie je dan vanzelf.

Heb je een dagpas voor ESPN besteld, dan kun je dat niet meer annuleren. 

Nee, met de dagpas voor ESPN kun je geen Ziggo Sport Totaal bekijken. Je kunt wel alle nationale en internationale wedstrijden op de vier ESPN kanalen kijken.