Beleef Eredivisie live met FOX Sports

De Eredivisie

Beleef alle eredivisiewedstrijden live bij FOX Sports

Volg je favoriete Nederlandse club bij FOX Sports. Kan Ajax onttroond worden als landskampioen? En hoe goed doen de promovendi FC Twente, RKC en Sparta het dit seizoen?

Eredivisie 2019/2020

Minder midweekse wedstrijden, Europese ambities en het EK 2020: allemaal redenen waarom de voetbalcompetitie Eredivisie dit jaar al op 2 augustus start. Ook dit jaar maken de traditionele grote drie PSV, Feyenoord en Ajax, weer de meeste kans op de schaal. Maar ook Vitesse, AZ en FC Utrecht hebben zich dit seizoen flink versterkt. En kan promovendus FC Twente meteen doorstomen naar de top?

Kijk live met FOX Sports

FOX Sports Eredivisie is het live voetbalkanaal van Nederland. Kijk met drie kanalen iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden, inclusief uitgebreide voor- en nabeschouwingen onder leiding van presentatoren als Jan Joost van Gangelen en Milan van Dongen. Zij worden bijgestaan door een team van deskundige analisten met onder meer Kenneth Perez, Ronald de Boer, Arnold Bruggink en Hans Kraay jr.

Naast de Eredivisie is er nog meer Nederlands topvoetbal te zien met veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, de Tweede Divisie en het KNVB Bekertoernooi.

FOX Sports Eredivisie

  • FOX Sports 1 (kanaal 421)
  • FOX Sports 2 (kanaal 422)
  • FOX Sports 3 (kanaal 423)

 Eerst even proeven voordat je een abonnement afsluit?

Voetbalprogramma’s FOX Sports

Op FOX Sports Eredivisie kijk je naar de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via FOX Sports Vandaag. Op zaterdagavond kijk je naar De Eretribune met Jan Joost van Gangelen en Aletha Leidelmeijer waarin een of twee live Eredivisiewedstrijden centraal staan. Volg verder wekelijks jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van FOX Sports Doc. Met FOX Sports Eredivisie mis je dus geen moment van het allerbeste Nederlandse voetbal.

Nog geen FOX Sports Eredivisie-abonnement? Dan kun je een dagpas kopen, zodat je die dag alle wedstrijden kunt kijken. 

FOX Sports Eredivisie
Mis geen wedstrijd meer!

Met FOX Sports Eredivisie

Kijk op 3 kanalen onbeperkt naar alle wedstrijden uit de Eredivisie en de KNVB Beker. Nu voor slechts € 17,95 per maand en maandelijks opzegbaar.

Meer sport: