Beleef alle Eredivisiewedstrijden met FOX Sports Eredivisie

De enige echte Eredivisie

Beleef alle wedstrijden bij FOX Sports

Waar je club ook staat, in het linkerrijtje of het rechter, met FOX Sports ben je altijd up-to-date, want elke Eredivisiewedstrijd kijk je wanneer die gespeeld wordt. Dat is de magie van live.

Programma’s FOX Sports

Op zaterdagavond kijk je naar De Eretribune met Jan Joost van Gangelen en Aletha Leidelmeijer, waarin de live Eredivisiewedstrijd van 19.45 uur centraal staat.

In De Tafel van Kees op zondagochtend en Natafelen op maandagavond nemen Kees Jansma en diverse gasten het voetbalweekend nog eens in zijn geheel door.

En FOX Sports Vandaag houdt je dagelijks op de hoogte van het belangrijkste sportnieuws.

FOX Sports GO

Gratis bij je abonnement

Als abonnee van FOX Sports heb je gratis toegang tot FOX Sports GO. Hiermee kijk je FOX Sports op je tv, pc, laptop, tablet, smartphone, smart tv en Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens in de EU op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met FOX Sports GO heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van FOX Sports!

Meer FOX Sports:

FOX Sports Eredivisie
Mis geen wedstrijd meer!

Met FOX Sports Eredivisie

Kijk op 3 kanalen onbeperkt naar alle wedstrijden uit de Eredivisie en de KNVB Beker. Nu voor slechts € 17,95 per maand en maandelijks opzegbaar.