background

De enige echte Eredivisie

Beleef alle wedstrijden bij FOX Sports

De top drie, de subtop, de middenmoot of de onderste regionen: waar staat jouw team? Met FOX Sports ben je altijd up-to-date, want ieder Eredivisieduel beleef je live.

Van schaal naar beker

Alle 18 Eredivisieclubs spelen ieder 34 competitiewedstrijden per seizoen. Dat zijn dus in totaal 612 Eredivisieduels. En die zie je allemaal live met FOX Sports Eredivisie! Daarnaast mis je geen moment van het KNVB-Bekertoernooi en is er aandacht voor de Nederlandse Jupiler League en de Tweede Divisie. Met uitgebreide voor- en nabeschouwingen van Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten.

Van schaal naar beker
Voetbal in de studio

Om in de voetbalstemming te komen en te blijven kijk je op FOX Sports naar de beste programma’s vanuit de studio. In Voetbal op Vrijdag zie je de belangrijkste doelpunten uit de Eredivisie, Jupiler League en Bundesliga. Op zaterdagavond zitten Jan Joost van Gangelen en Helene Hendriks voor je klaar op de Eretribune, waarin de live Eredivisiewedstrijd van 19.45 uur centraal staat. En ieder speelweekend neemt Kees Jansma met diverse gasten het voetbalweekend met je door in De Tafel van Kees en Natafelen met Kees.

Dagpas: een dag vol live voetbal

Met een dagpas kijk je 24 uur lang topsport op FOX Sports Eredivisie of FOX Sports International. Van 8.00 uur 's ochtends tot 8.00 uur de ochtend erop. Zo mis je geen enkel topduel van je favoriete teams!