Ajax - Feyenoord live bij FOX Sports

De Klassieker: Ajax – Feyenoord

Zondag 28 oktober om 14.30 uur | live bij FOX Sports

Let op: een dagpas bestellen werkt op iedere ontvanger net anders. Klik op 'Bestel een dagpas' en doorloop het stappenplan.

De wedstrijd waardoor iedereen spontaan in netnummers praat, staat zondag 28 oktober op het programma: 020 vs. 010. Of gewoon Ajax - Feyenoord. En FOX Sports Eredivisie is er live bij.

Datum: 25-10-2018 | 8.00 uur

Feyenoord heeft de laatste jaren weinig Klassiekerpunten kunnen meenemen naar Rotterdam. Maar dat maakt de strijd er niet minder om. Hoewel Ajax het prima doet in de Champions League en Eredivisie hebben de Godenzonen toch een flinke egodeuk opgelopen in de topper tegen PSV.

Des te meer reden om de Rotterdammers niet te onderschatten. Zeker wanneer Robin van Persie het op z’n heupen heeft. De verschillen tussen de aartsrivalen zijn groot, maar één ding hebben 020 en 010 gemeen: beide steden kleuren rood en wit. Ja echt, bekijk de promo maar:

Ajax - Feyenoord
Datum: zondag 28 oktober
Tijd: 14.30 uur
Zender: FOX Sports tv-gids

De Klassieker kijk je met FOX Sports Eredivisie. Geen abonnement? Lees hieronder hoe je een dagpas bestelt.

Dagpas bestellen

Wil je de Klassieker live zien? Voor € 7,95 bestel je een dagpas. Een dagpas start om 8.00 uur ’s ochtends en eindigt om 8.00 uur de volgende dag. Kun je meteen AZ - Heerenveen meepakken. Wist je dat je al een week van tevoren een dagpas kunt bestellen? Dan hoef je niet te stressen voor de wedstrijd.

Samenvatting vorig seizoen

Wil je als Ajacied nog even nagenieten van die mooie zondag in januari? Of als Feyenoorder je opladen voor revanche? Bekijk de samenvatting van vorig jaar:

Meer voetbal:

Empty list (select items)