De Eredivisie

Live bij ESPN Compleet

Volg je favoriete Nederlandse club bij ESPN Compleet. Kan Ajax onttroond worden als landskampioen? Blijft PSV zo speels voetballen? En doet Feyenoord onder Arne Slot weer mee in de top drie? Je ziet het live bij ESPN Compleet.

Beleef Eredivisie live met ESPN

De Eredivisie

Wedstrijden uit de Eredivisie zie je voortaan bij ESPN Compleet op vijf kanalen. Kijk alle wedstrijden uit elke speelronde met uitgebreide voor- en nabeschouwingen onder leiding van presentatoren als Jan Joost van Gangelen en Milan van Dongen. 

Naast Eredivisie voetbal zie je nog meer Nederlands topvoetbal met live aandacht voor de Eredivisie vrouwen, Keuken Kampioen Divisie, de Tweede Divisie en het KNVB Bekertoernooi. 

Nieuw: Eredivisie in Ultra HD

Heb je een Mediabox Next en een 4K-tv? Dan zie je voortaan twee wedstrijden per speelronde in haarscherp beeld met een sublieme beeldkwaliteit.

Programmering ESPN Ultra HD
Je ziet één Eredivisiewedstrijd op zaterdag en één Eredivisiewedstrijd op zondag in Ultra HD op kanaal 425. 

Eredivisie in Ultra HD
Beleef Eredivisie live met ESPN

ESPN Compleet zie je op de kanalen

  1. ESPN - kanaal 421
  2. ESPN 2 - kanaal 422
  3. ESPN 3 - kanaal 423
  4. ESPN 4 - kanaal 424
  5. ESPN Ultra HD - kanaal 425
     

 

 Eerst even proeven voordat je een abonnement afsluit?

Voetbalprogramma’s bij ESPN Compleet

Op ESPN Compleet kijk je naar de beste voetbalprogramma’s en word je elke dag van de week op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Op zaterdagavond kijk je naar De Eretribune met Jan Joost van Gangelen en Aletha Leidelmeijer waarin een of twee live Eredivisiewedstrijden centraal staan.

Volg verder wekelijks jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN Doc. Met ESPN Eredivisie mis je dus geen moment van het allerbeste Nederlandse voetbal.

Met ESPN Compleet

Kijk voor 17,95 p.m. op 4 kanalen onbeperkt naar alle wedstrijden uit de Eredivisie en de Amerikaanse competities. Ook onderweg met ESPN Watch.

Maandelijks opzegbaar

ESPN Compleet op al je schermen

Meer sport: