De Eredivisie

Live bij ESPN

Volg je favoriete Nederlandse club bij ESPN. Kan Ajax onttroond worden als landskampioen? En hoe goed presteren de spelers zonder een vol stadion? Je ziet het live bij ESPN Eredivisie.

Eredivisie kijktips

Kijk live met ESPN Eredivisie

ESPN Eredivisie is het live voetbalkanaal van Nederland. Kijk met drie kanalen iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden, inclusief uitgebreide voor- en nabeschouwingen onder leiding van presentatoren als Jan Joost van Gangelen en Milan van Dongen. Zij worden bijgestaan door een team van deskundige analisten met onder meer Kenneth Perez, Ronald de Boer, Arnold Bruggink en Hans Kraay jr.

Naast de Eredivisie is er nog meer Nederlands topvoetbal te zien met veel live aandacht voor de Eredivisie vrouwen, Keuken Kampioen Divisie, de Tweede Divisie en het KNVB Bekertoernooi.

ESPN Eredivisie

  • ESPN 1 (kanaal 421)
  • ESPN 2 (kanaal 422)
  • ESPN 3 (kanaal 423)

 Eerst even proeven voordat je een abonnement afsluit?

Voetbalprogramma’s ESPN

Op ESPN Eredivisie kijk je naar de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Op zaterdagavond kijk je naar De Eretribune met Jan Joost van Gangelen en Aletha Leidelmeijer waarin een of twee live Eredivisiewedstrijden centraal staan. Volg verder wekelijks jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN Doc. Met ESPN Eredivisie mis je dus geen moment van het allerbeste Nederlandse voetbal.

Nog geen ESPN Eredivisie-abonnement? Dan kun je een dagpas kopen, zodat je die dag alle wedstrijden kunt kijken. 

ESPN Eredivisie
Mis geen wedstrijd meer!

Met ESPN Eredivisie

Kijk op 3 kanalen onbeperkt naar alle wedstrijden uit de Eredivisie en de KNVB Beker. 

€ 17,95 per maand.

Meer sport: