Libéma Open live op Ziggo Sport

Toptennis bij Ziggo Sport

Davis Cup, Fed Cup, Libéma Open en meer

Internationaal toptennis beleef je bij Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal. Van de eerste service tot de allerlaatste matchpoint. Kijk in juni naar de voorbereiding op Wimbledon: het Libéma Open in Rosmalen. Met onze eigen Kiki Bertens!

Kiki kijken op het Libéma Open

De voorbereiding op Wimbledon doe je natuurlijk op gras. Een van de toernooien die daar heel erg geschikt voor is, is het Libéma Open in Rosmalen. Mooie kans ook om de beste Nederlandse speelster van het moment, Kiki Bertens natuurlijk, te zien spelen in eigen land! Bij Ziggo Sport op kanaal 14 zenden we vele uren uit, natuurlijk inclusief de finalerondes. Naast Kiki zie je Robin Haase op het Brabantse gras en met een wildcard Aranxta Rus en Thiemo de Bakker. Bij de mannen betreden ook nog onder andere Stefanos Tsitsipas en David Goffin de baan. Mooi tennis in het verschiet dus.

Het Libéma Open is van maandag 10 juni tot en met zondag 16 juni. De eerste speeldagen begint de uitzending om 11.00 uur. Check de Ziggo Sport tv-gids voor meer details over de uitzendtijden.

Zondag 16 juni 14.30 – 18.30 uur: Finaledag

Deze toernooien en competities zie je bij Ziggo Sport

 

Davis Cup en Fed Cup

Mannen doen het bij de Davis Cup, vrouwen bij de Fed Cup: schitteren! Dat kan ook haast niet anders, want dit zijn dé landentoernooien in het professionele tennis. Reken er dus maar op dat je de beste profs aan het werk ziet.

Volg de Davis Cup en Fed Cup bij Ziggo Sport en met  Ziggo Sport Totaal.

Kijk tennis livebij Ziggo Sport

Meer tennis

Je haalt je tennishart wekelijks op met de aces en matchpoints tijdens de mooiste WTA en ATP-toernooien. En je geniet van topwedstrijden vanaf Wimbledon! Daarnaast is Ziggo Sport ook op de Nederlandse tenniscourts aanwezig. Zo volg je het ABN AMRO World Tennis Tournament van begin tot eind live. En in aanloop van Wimbledon nemen we je mee naar de grasvelden van Libéma Open in Rosmalen!

Live Wimbledon kijken op Ziggo Sport

What’s on?

Wil je precies weten wanneer je tennis op je tv kunt zien?

Meer Ziggo Sport: