Tennis

Het hele jaar toptennis bij Ziggo Sport

ATP toernooien, Wimbledon, Davis Cup, Libéma Open en meer

Van de eerste service tot het allerlaatste matchpoint. Het hele jaar door toptennis met onder meer alle ATP 1000 en 500 toernooien, Wimbledon, de Billie Jean Cup (voorheen Fed Cup), de Davis Cup en het ABN AMRO WTT.

Nieuw: Padel op Ziggo Sport

De komende 3 jaar zenden we op Ziggo Sport kanaal 14 de internationale toernooien uit van de World Padel Tour, waar de professionele wereldtop tegen elkaar strijdt. Zowel de mannen als de vrouwen zie je voorbijkomen. Volg de snelst groeiende sport op de voet bij Ziggo Sport.

Tennis

ATP 1000 en 500-toernooien

De meest prestigieuze tennistoernooien, na de bekende Grand Slams, zijn voor de mannen de ATP 1000 en 500 toernooien. Winnaars van deze toernooien verdienen hier belangrijke rankingpunten voor de wereldranglijst. En het goede nieuws: je volgt ze allemaal live bij Ziggo Sport.

Wimbledon

Wimbledon is het oudste tennistoernooi ter wereld. In de keurige Londense buitenwijk Wimbledon ligt de ‘All England Lawn Tennis and Croquet Club’ waar in juli jaarlijks het toernooi wordt gehouden. Dresscode? Jazeker! (Maagdelijk) wit. Het is maar goed dat de spelers en speelsters goed verdienen en meerdere outfits kunnen scoren, want die grasvlekken gaan er natuurlijk lastig uit.

Nadal Wimbledon op Ziggo Sport

Davis Cup en Billie Jean Cup

Mannen doen het bij de Davis Cup, vrouwen bij de Billie Jean Cup: schitteren! Dat kan ook haast niet anders, want dit zijn dé landentoernooien in het professionele tennis. Reken er dus maar op dat je de beste profs aan het werk ziet.

Volg de Davis Cup en Billie bij Jean Cup Ziggo Sport en met  Ziggo Sport Totaal.

Kijk Kiki Bertens tennis live bij Ziggo Sport

ABN AMRO WTT – Ahoy Rotterdam

Het ABN AMRO WTT geldt al jaren als een van de grootste sporttoernooien van Nederland. En met een reden! Traditiegetrouw weet toernooidirecteur en oud-proftennisser Richard Krajicek namelijk ieder jaar weer bekende namen naar Rotterdam te halen.

Libéma Open - Rosmalen

De voorbereiding op Wimbledon doe je natuurlijk op gras. Een van de toernooien die daar heel erg geschikt voor is, is het Libéma Open in Rosmalen. Bij Ziggo Sport op kanaal 14 zenden we vele uren uit, natuurlijk inclusief de finalerondes. Check de Ziggo Sport tv-gids voor meer details over de uitzendtijden.

Federer kijken op Ziggo Sport

Ziggo Sport Tennis

Je haalt je tennishart wekelijks op met de aces en matchpoints tijdens de mooiste WTA en ATP-toernooien. Daarnaast is Ziggo Sport Tennis ook op de Nederlandse tenniscourts aanwezig. Zo volg je het ABN AMRO World Tennis Tournament van begin tot eind live. Bij Ziggo Sport Tennis zie je het hele jaar toptennis....

Ziggo Sport Tennis kanaal 406

Ziggo Sport Tennis is onderdeel van Ziggo Sport Totaal.