Tennis

Toptennis bij Ziggo Sport

Wimbledon, Davis Cup, Fed Cup, Libéma Open en meer

Internationaal toptennis beleef je bij Ziggo Sport. Van de eerste service tot de allerlaatste matchpoint. Benieuwd welke toernooien en competities je ziet bij Ziggo?

Rod Laver Cup

De Rod Laver Cup is een bedenksel van het management van Roger Federer. Het is een variant op de Ryder Cup in het golf waar een Europees team het opneemt tegen Team USA en is vernoemd naar tennislegende Rod Laver. Federer zelf maakt ook deel uit van Team Europa. Volg de wedstrijden live op Ziggo Sport van 20 tot 22 september. Voor Ziggo klanten gratis op kanaal 14. 

Davis Cup en Fed Cup

Mannen doen het bij de Davis Cup, vrouwen bij de Fed Cup: schitteren! Dat kan ook haast niet anders, want dit zijn dé landentoernooien in het professionele tennis. Reken er dus maar op dat je de beste profs aan het werk ziet.

Volg de Davis Cup en Fed Cup bij Ziggo Sport en met  Ziggo Sport Totaal.

Kijk tennis livebij Ziggo Sport

Wimbledon

Wimbledon is het oudste tennistoernooi ter wereld. In de keurige Londense buitenwijk Wimbledon ligt de ‘All England Lawn Tennis and Croquet Club’ waar in juli jaarlijks het toernooi wordt gehouden. Dresscode? Jazeker! (Maagdelijk) wit. Het is maar goed dat de spelers en speelsters goed verdienen en meerdere outfits kunnen scoren, want die grasvlekken gaan er natuurlijk lastig uit.

Kijk Kiki Bertens op Ziggo Sport

Libéma Open - Rosmalen

De voorbereiding op Wimbledon doe je natuurlijk op gras. Een van de toernooien die daar heel erg geschikt voor is, is het Libéma Open in Rosmalen. Mooie kans ook om de beste Nederlandse speelster van het moment, Kiki Bertens natuurlijk, te zien spelen in eigen land! Bij Ziggo Sport op kanaal 14 zenden we vele uren uit, natuurlijk inclusief de finalerondes. Check de Ziggo Sport tv-gids voor meer details over de uitzendtijden.

Live Wimbledon kijken op Ziggo Sport

Meer tennis

Je haalt je tennishart wekelijks op met de aces en matchpoints tijdens de mooiste WTA en ATP-toernooien. Daarnaast is Ziggo Sport ook op de Nederlandse tenniscourts aanwezig. Zo volg je het ABN AMRO World Tennis Tournament van begin tot eind live. Bij Ziggo Sport zie je toptennis.

Meer Ziggo Sport: