Ziggo Eventkanaal

De meest bijzondere evenementen zie je op kanaal 999, met in juli de Nijmeegse Vierdaagse en de Kermis van Tilburg.

Op de eerste rij bij evenementen

Wist je dat Ziggo speciaal voor evenementen een eigen plek op je tv heeft? Op het Eventkanaal (digitaal kanaal 999), zie je op je bank registraties van de leukste, spannendste, spectaculairste en mooiste landelijke en regionale evenementen. Van Sail Amsterdam tot Sensation. En van de Tilburgse kermis tot de Nijmeegse vierdaagse.

Turn on the Lights weer live te zien bij Ziggo

Donderdag 17 november vanaf 18.30 uur.

Op donderdag 17 november ontsteekt de Bijenkorf voor de negende keer met Turn on the Lights haar feestelijke gevelverlichting. Het belooft weer een onvergetelijke avond te worden, die u niet mag missen. Om 18:30 uur start de live verslaggeving van dit evenement. Presentatrice Quinty Trustfull verricht om 19:00 uur de officiële opening van dit bijzondere evenement op de Dam. Het Spaanse theatergezelschap Grupo Puja presenteert een unieke show met acrobatiek, muziek en licht. Met als hoogtepunt het ontsteken van de feestverlichting op het pand van de Bijenkorf en een spectaculaire vuurwerkshow.

Turn on the Lights is op 17 november te zien vanaf 18.30 uur op Eventkanaal 999.

Altijd op de hoogte

Benieuwd welke evenementen je binnenkort op ons Eventkanaal kunt zien? Volg ons dan op Facebook en Twitter. Dan heb je als eerste alle details over elk evenement bij de hand.

Ziggo op Facebook
Ziggo op Twitter