Ziggo Eventkanaal

De meest bijzondere evenementen zie je op kanaal 999, met in juli de Nijmeegse Vierdaagse en de Kermis van Tilburg.

Op de eerste rij bij evenementen

Wist je dat Ziggo speciaal voor evenementen een eigen plek op je tv heeft? Op het Eventkanaal (digitaal kanaal 999), zie je op je bank registraties van de leukste, spannendste, spectaculairste en mooiste landelijke en regionale evenementen. Van Sail Amsterdam tot Sensation. En van de Tilburgse kermis tot de Nijmeegse vierdaagse.

RADIONL LIVE vanaf Buma NL ’s-Hertogenbosch

Dinsdag 20 september van 09.00 - 23.00 uur.

Buma NL is de conferentie en het festival voor Nederlandstalige muziek. Buma NL is een eendaags evenement dat met panels, discussies en showcases het professionele middelpunt is voor iedereen die werkt voor en met het Nederlandstalige repertoire. Tijdens Buma NL komt een ruim aanbod van Nederlandstalige artiesten naar 's-Hertogenbosch. Zowel nieuw talent als een groot aantal bekende artiesten komen langs op de Mediaparade en zijn te zien op het podium. 

Het podiumprogramma is live te horen en te zien bij RADIONL. De registratie wordt uitgezonden op het Eventkanaal van Ziggo op 20 september van 09.00 tot 23.00 uur.

Altijd op de hoogte

Benieuwd welke evenementen je binnenkort op ons Eventkanaal kunt zient? Volg ons dan op Facebook en Twitter. Dan heb je als eerste alle details over elk evenement bij de hand.

Ziggo op Facebook
Ziggo op Twitter