Overslaan en ga naar inhoud

Ervaar Ziggo TV

Je eigen kijkprofielen

Je eigen persoonlijke kijktips en je eigen favoriete zenderlijst. Of die spannende serie stiekem verder bingen dan je partner. Het zijn een paar voordelen van wat je allemaal kan met je eigen kijkprofiel*. Benieuwd wat nog meer? Ontdek de functie kijkprofielen.

Kijkprofielen

Alles over deze functie

persoonlijke tips kijkprofielen

Persoonlijke kijktips

De een houdt van natuur-tv. De ander volgt liever het nieuws en actualiteiten. Met je eigen kijkprofiel krijg je tips speciaal voor jou, zodat tv-kijken nóg persoonlijker wordt. Heb je een films & series-pakket en keuzestress welke topserie je moet kiezen? Ook over films en series krijg je tips gebaseerd op jouw kijkgedrag. Kiezen was nog nooit zo makkelijk. 

Verder kijken waar je gebleven bent

Ken je dat? Samen een gave serie kijken en jij wilt door, maar je kijk-maatje haakt af. Met je eigen kijkprofiel kun je zelf je eigen tempo bepalen. Het menu ‘Verder kijken’ onthoudt namelijk per profiel waar je gebleven bent. Ook tv-programma’s die je nog niet hebt afgekeken vind je hier terug.

verder-kijken-waar-je-bent
eigen instellingen en lijstjes kijkprofielen

Je eigen instellingen en lijstjes

Met je eigen kijkprofiel staan je taal-, audio- en ondertitelinginstellingen helemaal afgesteld zoals jij het wilt. En gebruik je apps op je mediabox? Dan vind je de recent gebruikte TV Apps makkelijk terug in het menu van je mediabox.

Lijstjesfan? Met je eigen zenderlijst zap je alleen nog langs je favoriete zenders. En je kijklijst gebruik je om leuke films, series of tv-programma’s later te kijken.

Je kijkprofiel op elk apparaat

Superhandig; je kijkprofielen zijn gedeeld met elke mediabox die je hebt, op Ziggogo.tv én in Ziggo GO op je mobiele apparaten. En goed om te weten:

  • Je kunt 6 profielen aanmaken
  • Alle opnames zijn te kijken via elk profiel
 kijkprofielen op elk scherm
mediabox next afstandsbediening

Met één knop op je afstandsbediening

Aan de rechterzijkant van je afstandsbediening zit de kijkprofielen-knop om te wisselen van profiel of om een nieuw profiel aan te maken. Wil je meer weten over kijkprofielen of heb je een andere afstandsbediening? 

Ontdek meer

Kies je mediabox

We onderscheiden drie soorten tv-kastjes; de Mediabox XL, de Mediabox Next en de Next Mini. Alle drie maken zij tv kijken persoonlijker, slimmer én makkelijker. Toch verschillen ze van elkaar. De Mediabox XL en Mediabox Next kun je nog wel in huis hebben, maar leveren we niet meer.

Mediabox XL

Mediabox XL

Bepaal waar, wat én wanneer je kijkt met de Mediabox XL. Je zoekt en vindt makkelijk met het eenvoudige menu. Praten met je Mediabox XL? Dat doe je via je afstandsbediening. De Mediabox XL wordt niet meer geleverd.

Mediabox Next

Mediabox Next

De Mediabox Next heeft alles wat de Mediabox XL te bieden heeft, maar is compacter en heeft bovendien 4K. Sluit deze box aan met de coaxkabel én op je modem met een internetkabel en dan heb je de snelste en meest stabiele verbinding.

Next Mini

Next Mini

Dit is het kleine broertje van de Mediabox Next, inclusief 4K. Sluit deze box aan op je modem met een internetkabel en je hebt de snelste en meest stabiele verbinding. Je ontvangt de Next Mini bij een nieuw televisie abonnement.

Beleef het beste entertainment voor jou

Standaard in je abonnement

TV & Streaming

Ontdek de beste films, series, sport en tv-programma’s voor jou

Ziggo Sport

De beste wedstrijden voor jou. Gratis op kanaal 14

Priority

Voorrang en voordeel op de meest gewilde tickets voor jou

Nog geen tv van Ziggo?

Wil je opnemen, pauzeren of je opgenomen programma's in de cloud opslaan? Bekijk wat de opties zijn in de verschillende pakketten van Ziggo. Of bekijk welke functies onze mediaboxen nog meer te bieden hebben.