Overslaan en ga naar inhoud

Ervaar Ziggo TV

Neem alles op

Snel avondeten om je favoriete programma niet te hoeven missen? Niet nodig, want met tot maar liefst 400 uur opnametijd mis je niks meer. Wil je eenmalig iets opnemen of een hele serie? En stel je je opname in via je mediabox of Ziggo GO? Oók dat bepaal jij.

Opnemen

Alles over deze functie

Nooit meer iets missen

Een verjaardag, studeren, of gewoon even iets anders doen, je hebt niet altijd tijd om je favoriete programma’s live te zien. Daarom is het handig om programma’s van tevoren op te nemen. Redden je ogen het einde van die boeiende talkshow nét niet? Dan neem je gewoon de laatste minuten op. Selecteer welke programma’s je wilt opnemen: eenmalig of iedere week. Dat is alles.

 nooit-meer-iets-missen-met-openen
 400 uur cloud opname ziggo

400 uur opnemen

Wist je dat je mediabox tot maar liefst 400 uur opnametijd heeft, afhankelijk van je abonnement? Dat is ruim 16 volle dagen kijkplezier. Ook handig om te weten: er is geen maximum aantal programma's dat je tegelijkertijd kunt opnemen. Heb je nog genoeg opslagruimte? Dan kun je al je favoriete programma’s opnemen.

Kijken en opnemen tegelijkertijd

Nooit meer onenigheid over wat er gekeken wordt. Tijdens het opnemen van die ene film kijken je kids, partner of huisgenoten gewoon naar hun favoriete serie. Daarnaast kun je tijdens het opnemen ook naar eerder opgenomen programma's kijken. Zo kijk je altijd precies dat wat je wilt zien en wordt samen televisie kijken een stuk leuker.

En wist je dat je met Ziggo GO ook kunt opnemen én terugkijken?

 opnemen en met ziggo go
mediabox next afstandsbediening

Selecteer ‘Opnemen’ vanuit 't menu

Wil je meer uitleg over hoe je opnames instelt, afspeelt en weer verwijdert? Of heb je een andere mediabox en wil je daarvan de specificaties weten?

Ontdek meer

Kies je mediabox

We onderscheiden drie soorten tv-kastjes; de Mediabox XL, de Mediabox Next en de Next Mini. Alle drie maken zij tv kijken persoonlijker, slimmer én makkelijker. Toch verschillen ze van elkaar. De Mediabox XL en Mediabox Next kun je nog wel in huis hebben, maar leveren we niet meer.

Mediabox XL

Mediabox XL

Bepaal waar, wat én wanneer je kijkt met de Mediabox XL. Je zoekt en vindt makkelijk met het eenvoudige menu. Praten met je Mediabox XL? Dat doe je via je afstandsbediening. De Mediabox XL wordt niet meer geleverd.

Mediabox Next

Mediabox Next

De Mediabox Next heeft alles wat de Mediabox XL te bieden heeft, maar is compacter en heeft bovendien 4K. Sluit deze box aan met de coaxkabel én op je modem met een internetkabel en dan heb je de snelste en meest stabiele verbinding.

Next Mini

Next Mini

Dit is het kleine broertje van de Mediabox Next, inclusief 4K. Sluit deze box aan op je modem met een internetkabel en je hebt de snelste en meest stabiele verbinding. Je ontvangt de Next Mini bij een nieuw televisie abonnement.

Beleef het beste entertainment voor jou

Standaard in je abonnement

Nog geen tv van Ziggo?

Wil je opnemen, pauzeren of je opgenomen programma's in de cloud opslaan? Bekijk wat de opties zijn in de verschillende pakketten van Ziggo. Of bekijk welke functies onze mediaboxen nog meer te bieden hebben.