Overslaan en ga naar inhoud

Ervaar Ziggo TV met de Next Mini

Dit is de Next Mini

Een internetkabel of wifi is genoeg

GEEN COAXKABEL NODIG

Een internetkabel is genoeg

De Next Mini ontvangt het tv-signaal via internet (dus niet meer via coax). Voor het beste beeld en de minste kans op storingen gebruik je de internetkabel. Die gaat in de voedingsadapter, dus je ziet 'm bijna niet.

De Next Mini past achter je tv

KLEIN MAAR FIJN

De Next Mini past achter je tv

Dankzij het compacte ontwerp past de Next Mini makkelijk achter je tv-toestel. We sturen meteen een stukje klittenband mee.

In een paar minuten aangesloten

EENVOUDIG

In een paar minuten aangesloten

Er kan eigenlijk niets misgaan: sluit je Next Mini aan op de stroom, op internet en aan je tv, volg het menu op het scherm en je kijkt zo tv. 

Duurzaam: gebruikt super weinig stroom

DUURZAAM

Gebruikt super weinig stroom

De Next Mini is erg zuinig in gebruik (maximaal 5W). En hij is voor het grootste deel gemaakt van hergebruikt plastic.

Ja, dat kan. Met de Next Mini heb je alle streamingsdiensten zoals Netflix, Disney+, Videoland en Viaplay op één plek. Wil je 4K-beeldkwaliteit, of je TV met je stem bedienen? Dan kun je je oude mediabox omruilen voor een nieuwe Next Mini.

Je kan de Next Mini makkelijk bestellen in Mijn Ziggo:

Vodafone & Ziggo app
Ga naar ‘Producten’ > kies voor ‘Televisie’ of ‘Internet’ > ‘Je abonnement wijzigen’

Mijn Ziggo
Ga naar ‘Producten’ > ‘Pakket wijzigen’

Vink de Next Mini aan bij 'Pakket wijzigen', en rond de aanvraag verder af.

Goed om te weten

  • Heb je nu een korting op een tv- of internetproduct? Dan vervalt de korting bij het omruilen van je mediabox. Je kunt dan beter even wachten tot je korting is afgelopen. Wanneer deze afloopt staat op je factuur.
  • Heb je een Mediabox Next? Dan is het omruilen naar de Next Mini niet nodig. Met je Mediabox Next heb je al dezelfde ervaring als de Next Mini. Daarom kun je die niet omwisselen.

De Next Mini geeft dezelfde tv-ervaring als de Mediabox Next. Denk aan o.a. Terugkijken, 4K, tv-apps en meer. De Next Mini is daarnaast klein en ook duurzaam in gebruik. Zo klein zelfs dat je 'm makkelijk achter je tv kunt ophangen. Daardoor zijn bijna alle kabels en apparatuur uit zicht. De Next Mini sluit je aan via een internetverbinding van Ziggo. Je hebt dus voor het eerst geen coaxkabel meer nodig.

De Next Mini gebruikt maximaal 5W wanneer je hem gebruikt. In Stand-by is dat, afhankelijk van de gekozen energiestand, nog minder.  

De Next Mini heeft alleen een internetverbinding nodig en kun je zonder coax-kabel aansluiten. Je kunt de Next Mini bedraad of via wifi aansluiten. Bedraad met de meegeleverde internetkabel geeft de beste tv-ervaring. De Next Mini is aan te sluiten op de tv met een HDMI-verbinding.

Dat hangt af van je abonnement of je programma's kunt opnemen of niet. Bekijk pakketten.

Heb je TV Complete of TV Max? Dan kun je wel programma's opnemen.
Heb je TV Start? Dan kun je geen programma's opnemen.