Overslaan en ga naar inhoud
Programma gemist

Gratis tot 7 dagen terugkijken

Uitzending gemist? Kijk op elk moment je programma's terug en mis geen moment. Wij nemen het programma alvast voor je op, zodat je die tot 7 dagen na de uitzending gratis kunt terugkijken. Heb je TV Start? Dan kun je tot 2 dagen terugkijken. Bekijk hier hoe het werkt.

Terugkijken

Alles over deze functie

 Terugkijken: gratis tot 7 dagen 

 Pauzeren en terugspoelen

 Programma opnieuw opstarten

 Haarscherpe beeldkwaliteit

 Ook onderweg met Ziggo GO

Afstandsbediening die naar een tv wijst.

Zo werkt 't

Tv-kijken zoals jij het wilt

Tv-gids
 tv-gids

Druk op de tv-gids knop

Gisteren je favoriete serie gemist? Geen probleem: blader via de tv-gids naar het programma dat je alsnog wilt kijken en druk op OK.

Afstandsbediening
Programma terugkijken
 afspelen Replay TV

Afspelen vanaf het begin

Alle programma's met het Replay TV-icoontje kun je opnieuw bekijken. Ook als iets nog niet is afgelopen kun je al direct beginnen bij het begin. 

Tennis kijken op Ziggo Sport met Ziggo GO

Je favoriete programma terugkijken

Ook via Ziggo GO

Met de Ziggo GO app neem je het gemak van terugkijken met je mee. Zo kijk je waar en wanneer jij wilt op je pc, laptop, tablet of telefoon. Download de app of kijk via ziggogo.tv

Ontdek meer

Kies jouw mediabox

We onderscheiden drie soorten tv-kastjes; de Mediabox XL, de Mediabox Next en de Next Mini. Alle drie maken zij tv kijken persoonlijker, slimmer én makkelijker. Toch verschillen ze van elkaar. En de Mediabox XL kun je nog wel in huis hebben, maar leveren we niet meer.

Mediabox XL

Mediabox XL

Bepaal waar, wat én wanneer je kijkt met de Mediabox XL. Je zoekt en vindt makkelijk met het eenvoudige menu. Praten met je Mediabox XL? Dat doe je via je afstandsbediening. De Mediabox XL wordt niet meer geleverd.

Mediabox Next

Mediabox Next

De Mediabox Next heeft alles wat de Mediabox XL te bieden heeft, maar is compacter en heeft bovendien 4K. Sluit deze box aan met de coaxkabel én op je modem met een internetkabel en dan heb je de snelste en meest stabiele verbinding.

Next Mini

Next Mini

Dit is het kleine broertje van de Mediabox Next, inclusief 4K. Sluit deze box aan op je modem met een internetkabel en je hebt de snelste en meest stabiele verbinding. Je ontvangt de Next Mini bij een nieuw TV Start abonnement.

Beleef het beste entertainment voor jou

Standaard in je abonnement