Overslaan en ga naar inhoud

TV Start

Haal meer uit je tv. En meer tv uit elk scherm.

Dit zit er in je pakket

Alles overzichtelijk bij elkaar

Internet & TV Start met CI+ module

Kijk live naar 70+ tv-zenders, waarvan meer dan 60 in HD-kwaliteit. En luister wel 100 radiozenders.

TV Start wordt geleverd met een digitale insteekkaart: de CI+ module. 

Tv-kijken met een digitale insteekkaart
Met een CI+ module kijk je tv op een charmante manier. Geen losse mediabox naast je tv, maar een digitale ontvanger in de vorm van een kaartje, in je televisie. Zoals je gewend bent, kijk je daarmee al je digitale zenders uit je abonnement. Ook extra zenderpakketten.

Alles wat je verwacht van het nieuwe televisiekijken: afspelen vanaf het begin, online kijken, mobiel kijken, de gekste zenders en beste films.

Check of je tv geschikt is
De CI+ Module installeer je heel eenvoudig direct in een daarvoor geschikt televisietoestel. Je steekt de kaart in de module en die steek je eenvoudig in je tv. Check wel even of je televisie geschikt is.

Wil je persoonlijker, slimmer én makkelijker tv-kijken? Ga dan voor een abonnement met de Next Mini 4K mediabox, zoals Alles-in-1 Complete of Max

Met Ziggo Sport beleef je de mooiste live duels uit binnen- en buitenland gewoon vanuit je huiskamer. Met onder meer het hoogste Spaanse, Italiaanse en Franse voetbal, racing, basketbal, golf, rugby, tennis en atletiek. Je ziet het allemaal bij Ziggo Sport op kanaal 14. En dat 24 uur per dag.

Niet alleen met je tv zap je lekker. Dat doe je ook met je laptop of tablet in bed, of onderweg met je smartphone. Overal waar internet is, kijk je online naar je favoriete programma met de Ziggo GO app. Je hebt toegang tot alle zenders van Kabel TV, inclusief Ziggo Sport. Zowel in Nederland als in de EU.

Eenvoudig overstappen

Makkelijk geregeld, zonder gedoe

-

Gratis overstapservice

Geen zorgen, wij zetten je huidige abonnement naadloos om naar je nieuwe abonnement

-

Snelle levering

Je gebruikt alles binnen 3 werkdagen. Of later als je dat zelf wilt.

-

Makkelijk installeren

Echt. En anders helpen we je online, via chat, telefoon of onze monteur komt bij je thuis.

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij

De CI+ Module is een kaart die je in een CI+ tv kan steken. Met deze kaart en een smartcard van Ziggo kan je (CI+ geschikte) televisie de digitale televisiesignalen zelf decoderen. Dit maakt een aparte ontvanger overbodig. Dus, geen kastje en draden naast je tv.

Je installeert de CI+ Module heel eenvoudig direct in een daarvoor geschikt televisietoestel. Je steekt de kaart in de module en die steek je eenvoudig in je tv. Check of je televisie geschikt is

Je installeert de CI+ Module eenvoudig. Hier gaan we je natuurlijk bij helpen met een handig stappenplan. Bekijk hoe je de CI+ Module installeert

TV Start met CI+ module wordt geleverd met 70+ digitale tv-zenders, waarvan meer dan 60 tv-zenders in HD-kwaliteit.

Ziggo biedt altijd de beste oplossing bij jou thuis. En vaak zonder extra kosten.

Via de Ziggo GO app
Ervaar alle gemakken van Ziggo GO, te downloaden voor alle Ziggo klanten. Kijk je favoriete programma’s live of later via je mobiel, tablet of laptop.

Ziggo GO is er nu ook voor Apple TV, Android TV of Amazon Fire TV (Beta). Download de app en kijk via je Ziggo internetverbinding televisie op je extra TV’s, zonder extra mediabox of kabels.

Via de Extra CI+ Module
Voor € 2,-  p.m. ontvang je van ons een CI+ Module. Dit is een digitale insteekkaart die rechtstreeks in je televisie gaat. Super eenvoudig. Met een CI+ Module kijk je digitaal en in HD-kwaliteit, zónder een losse mediabox naast je TV.

Jazeker. Wil je je pakket omzetten, dus bijvoorbeeld van TV Start naar TV Complete, of omgekeerd? Dan gaat deze wijziging meteen in. Je geeft de wijziging door in je persoonlijke Mijn Ziggo omgeving.

Alle producten van Ziggo zijn per maand opzegbaar, behalve als je bent ingegaan op een van de aanbiedingen met een jaarcontract. Je kunt pas als dat jaarcontract is afgelopen het product per maand opzeggen.

Bij maandelijks opzegbare contracten geldt: als je op bijvoorbeeld 13 mei opzegt, is 13 juni de vroegst mogelijke einddatum van het abonnement. Je kunt natuurlijk ook een latere einddatum kiezen.

Lijkt de opzegging niet verwerkt op de factuur? Het kan voorkomen dat je om logistieke redenen toch nog een factuur van ons ontvangt voor de gehele maand. Het teveel betaalde bedrag wordt dan in de daaropvolgende factuur gecorrigeerd. Je ziet dat aan het minteken (-) voor het bedrag op de factuur. Dit is het bedrag dat in mindering wordt gebracht op het totaalbedrag.

Op bovenstaande pakket zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Op de aanbiedingen zijn onze actievoorwaarden van toepassing.