Overslaan en ga naar inhoud

SkyShowtime bij Ziggo

Zo krijg je 't

 Inbegrepen bij TV Max

 Krijg SkyShowtime cadeau als je Vodafone én Ziggo combineert

Iconisch entertainment van wereldberoemde studio's

Geniet van de nieuwste films & series van SkyShowtime, de plek waar wereldberoemde studio’s samenkomen. SkyShowtime kijk je gemakkelijk via je Next Mini en Mediabox Next en vind je via het menu en kanaal 157 op je tv. 

Een supervolle catalogus bij SkyShowtime

Inbegrepen bij TV Max

Heb je TV Max? Dan zit SkyShowtime standaard in je pakket. Zo activeer je je account

Extra tv-pakket met Vodafone

Combineer je Vodafone met Ziggo Internet & TV? Kies dan SkyShowtime als extra tv-pakket

Bestel SkyShowtime als extra pakket

Geen SkyShowtime in je pakket?

Bestel los voor 8,99 per maand, daar geeft Ziggo 5% Kijkvoordeel op.

Dit is SkyShowtime

Van blockbusters tot exclusieve series, van komedie tot drama en van familiefilms tot docu's; met SkyShowtime is er altijd wat te kijken. Geniet van entertainment van wereldberoemde filmstudio's als Universal, Nickelodeon, DreamWorks, Paramount en meer.

Hoe kijk je?

Zo kijk je SkyShowtime bij Ziggo

ziggo go
SkyShowtime account

Heb je nog geen SkyShowtime account? Regel ‘t eenvoudig via Mijn Ziggo.

Kijk hoe je wilt

Je vindt de app van SkyShowtime op de Next Mini en Mediabox Next of op kanaal 157. Streamen via je mobiel, laptop, tablet of smart-tv kan ook. 

Kijktips SkyShowtime

Bekijk de tips en ga op avontuur met SkyShowtime

Babylon

Hollywood, de roerige jaren 20. Babylon volgt de opkomst én ondergang van verschillende ambitieuze dromers, terwijl de industrie begint over te stappen van stomme beelden naar de wereld van de geluidsfilms.

Super Mario Bros. Movie

Loodgieters en broers Mario en Luigi komen via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht, waar ze van elkaar gescheiden worden. Mario begint met hulp van prinses Peach aan een groots avontuur om zijn broer terug te vinden.

Pokerface

Charlie (Natasha Lyonne) heeft de buitengewone gave om vast te stellen of iemand liegt. Ze gaat op pad met haar Plymouth Barracuda, lost vreemde misdrijven op terwijl ze kleurrijke personages ontmoet.

De afstandsbediening die luistert

'Ga naar SkyShowtime'

SkyShowtime vinden was nog nooit zo makkelijk, want dat doe je gewoon via Voice Control met de afstandsbediening. Geef met je stem eenvoudig de opdracht aan en je mediabox doet vervolgens wat je zegt.

Veelgestelde vragen

SkyShowtime is een nieuwe streamingdienst waar wereldberoemde studio's samenkomen: Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME(r), Sky Studios en Peacock. De unieke catalogus barst van de spannende en boeiende films en series, van nieuw en exclusieve titels tot je favorieten van vroeger en nu. SkyShowtime heeft films en series voor kinderen en gezinnen, maar ook waargebeurde verhalen en documentaires.

Met SkyShowtime heb je deze voordelen:  

  • Een supervolle catalogus
  • De nieuwste films en series van wereldberoemde studio's
  • Voor het hele gezin 
  • Tot 5 unieke gebruikersprofielen
  • Streamen op 2 schermen tegelijk
  • Download films en series en kijk offline

Een SkyShowtime-abonnement kost € 8,99 per maand en is maandelijks opzegbaar. Heb je TV Max? Dan zit SkyShowtime gratis inbegrepen in je pakket.

Heb je Vodafone en Ziggo internet samen? Dan kan je SkyShowtime kiezen als extra tv-pakket.

Er is 1 verschil:

Betaling 
Als je SkyShowtime bij Ziggo bestelt, betaal je de abonnementskosten van je SkyShowtime-abonnement via je Ziggo rekening. Wel zo makkelijk om het overzicht te bewaren. Als je via SkyShowtime bestelt, betaal je direct aan SkyShowtime.

Je kunt SkyShowtime in beide gevallen kijken via de SkyShowtime-app op je Next Mini of Mediabox Next.

Dat kan via Mijn Ziggo op de computer of in de Vodafone & Ziggo app.  

In Mijn Ziggo op je computer 
Als je op je computer bent ingelogd in Mijn Ziggo zie je in de menubalk ‘Overzicht’ het kopje ‘Producten’; klik hierop. Vervolgens ga je naar het subkopje ‘Streamingdiensten’ en 'Naar streamingdiensten’. Bij ‘Bestellen’ kies je de app SkyShowtime. Tijdens het activeren word je doorgestuurd naar SkyShowtime om je aanmelding en registratie af te ronden. Zodra je hebt besteld, komt je app terecht in ‘Beheren’ - rechts naast ‘Bestellen'.  

Vodafone & Ziggo app 
Als je bent ingelogd in Mijn Ziggo ga je naar 'Producten' en dan 'Televisie'. Dan zie je het subkopje ‘Ook streamingdiensten op je rekening’. Klik op ‘Voeg nu toe’. Tijdens het activeren word je doorgestuurd naar SkyShowtime om je aanmelding en registratie af te ronden. Zodra je hebt besteld, komt je app terecht in 'Streamingdienst beheren’, helemaal onderaan op tab ‘Televisie’. 

Via Ziggo
Dan hoef je helemaal niets te doen. Je account wordt omgezet van betaald naar kosteloos, je kijkt dezelfde films & series en het te veel betaalde bedrag wordt teruggestort. Wel zo makkelijk, toch?

Via SkyShowtime
Heb je een SkyShowtime-account via SkyShowtime? Dan kan je deze direct overzetten naar Ziggo. Volg de registratie stappen en zorg dat je hetzelfde e-mailadres gebruikt als voor je huidige SkyShowtime account. Je huidige account bij SkyShowtime wordt stopgezet op de volgende vernieuwingsdatum.

Als je tijdens de activatie geen SkyShowtime-account aanmaakt, worden er geen kosten in rekening gebracht. Zodra je je account activeert, gaat het abonnement in. Je ontvangt dan een bestelbevestiging.

Mediabox  
Heb je een Next Mini of Mediabox Next? Dan kijk je gemakkelijk via de SkyShowtime-app op de box. Je vindt de SkyShowtime-app onder 'TV apps' of met je stembesturing: zeg 'SkyShowtime’.   SkyShowtime heeft ook een eigen kanaalnummer op de Next Mini en Mediabox Next, namelijk kanaal 157.

Andere apparaten  
SkyShowtime ondersteunt verschillende apparaten zoals smartphones, webbrowsers en smart-tv's. Bekijk het volledige overzicht op de website van SkyShowtime. 

 

Heb je SkyShowtime afgesloten via Ziggo, en wil je opzeggen? Geen probleem. Bekijk alle informatie over het opzeggen van je SkyShowtime-abonnement bij Ziggo.

De beste streamingdiensten op één plek

Vanaf 4,99 p.m.
 

Eerste 30 dagen gratis
daarna 4,99 p.m.

Benieuwd uit welke streamingdiensten je nog meer kan kiezen?