VH1 Classic

Alleen de beste classics op VH1 Classic

VH1 Classic toont 24 uur per dag, 7 dagen per week de beste video’s, concerten en muziek. Inclusief de beste pop-, soul- en rockartiesten van de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90.

Brede programmering

VH1 Classic heeft meer dan alleen muziekvideo’s. Met een breed aanbod aan shows kom je ook meer te weten over de artiesten zelf en zie je bijzondere optredens van weleer. Ook muziek die focust op Heavy Metal of songs uit de jaren ‘80 komen voorbij. De zender zendt daarnaast ook muzikale films uit en natuurlijk hele concerten.

Oude tijden herleven

VH1 Classic blaast weer leven in de toppers uit de rijke muziekgeschiedenis. Overdag geniet je van zwoele golden oldies. En 's avonds zie je knallende rock-classics.

 

Kijktips

That Metal Show

That Metal Show is speciaal voor de hardrock- en heavy metal-fans. De show zit vol hardrock en heavy metal uit verschillende decennia. Elke uitzending wordt gehost door Eddie Trunk, Jim Florentine en Don Jamieson, de echte hardrock- en heavy metalkenners.

Metal Evolution

Metal Evolution Metal Evolution presenteert de historie van de metalmuziek. Van Early Metal en Shock Rock tot Trash en van Progressive Metal tot Grunge en Nu Metal. Presentator Sam Dunn reist de hele wereld over op zoek naar de essentie van metal en komt zo op de meest bijzondere plekken.

Behind the Music remastered

De populaire serie ‘Behind The Music,’ is terug van weggeweest. ’s Werelds meest iconische rockverhalen worden in een nieuw jasje gestoken. Met nieuwe interviews, vintage video’s en clips vertelt het programma de meest opmerkelijke verhalen over de artiesten van de afgelopen 15 jaar.

Anderen keken ook

  • MTV Brand New
  • MTV Music 24
  • TV 538
  • SLAM! TV
  •