ShortsTV

The short movie channel

Zender van de maand september ShortsTV staat volledig in het teken staat van korte films. Shorts dus. De programmering bestaat uit blokken van een uur of een halfuur met een bijzondere selectie van verschillende genres. Van komedie tot musicals, en van thrillers tot animatie.

Bij ShortsTV zie je ook genomineerde en bekroonde korte films. Van Academy Award-winnaars tot aan bekroonde films van internationale filmfestivals.

Genomineerde en bekroonde korte films

ShortsTV toont ook korte genomineerde en bekroonde films, van Academy Award-winnaars tot aan bekroonde films van internationale filmfestivals. Daarnaast zendt ShortsTV ook computeranimatiefilms van de hoogste kwaliteit, filmische hoogstandjes van internationale en onafhankelijke filmmakers én prijswinnende films van de meest spraakmakende nieuwe regisseurs uit.

Shorts On Demand

Nog geen genoeg gekregen van de korte films van ShortsTV? Met Shorts On Demand kijk je korte films wanneer je dat wilt. Een grote selectie aan korte films staat klaar bij Ziggo On Demand.

Alle verschillende genres van ShortsTV worden vertegenwoordigd: Stars in Shorts, Animate!, Midnight, Shorts Docs, Film School, Best in Fest, Editor’s Pick, Shorts in Love en Comedy.

 

And the Oscar goes to…

Kortefilmkanaal ShortsTV is in september Zender van de Maand en dus hebben we natuurlijk weer een prijsvraag. Nee, je krijgt geen goud mannetje die zo op oom Oscar lijkt. Wat is de prijs dan wel? Twee kaarten voor de Oscar Nominated Short Films in februari 2018! En dat is inclusief hotelovernachting in Amsterdam, diner voor 2 en natuurlijk jullie treinkaartje naar en van Amsterdam. 

Anderen keken ook

  • Disney XD
  • Nick Toons
  • Cartoon Network
  • RTL Telekids
  •