ShortsTV

The short movie channel

ShortsTV staat volledig in het teken van korte films. Shorts dus. De programmering bestaat uit blokken van een uur of een halfuur met een bijzondere selectie van verschillende genres. Van komedie tot musicals, en van thrillers tot animatie.

Bij ShortsTV zie je ook genomineerde en bekroonde korte films. Van Academy Award-winnaars tot aan bekroonde films van internationale filmfestivals.

Genomineerde en bekroonde korte films

ShortsTV toont ook korte genomineerde en bekroonde films, van Academy Award-winnaars tot aan bekroonde films van internationale filmfestivals. Daarnaast zendt ShortsTV ook computeranimatiefilms van de hoogste kwaliteit, filmische hoogstandjes van internationale en onafhankelijke filmmakers én prijswinnende films van de meest spraakmakende nieuwe regisseurs uit.

ShortsTV op de Mediabox XL

Nog geen genoeg gekregen van de korte films van ShortsTV? Met ShortsTV app op de MEdiabox XL kijk je korte films wanneer je dat wilt. Een grote selectie aan korte films staat voor je klaar.

Alle verschillende genres van ShortsTV worden vertegenwoordigd: Stars in Shorts, Animate!, Midnight, Shorts Docs, Film School, Best in Fest, Editor’s Pick, Shorts in Love en Comedy.

 

Kijktips

Woensdag 4 juli om 21.00 uur 

Local stories: Back Window (nl)

Een liefhebbende kleindochter en haar grootvader worstelen met zijn Alzheimer, die hun magische band in gevaar brengt.

Elke nacht om 0.00 uur

The Midnight Hour

De Midnight Hour zorgt voor je middernachtelijke behoefte aan enge korte films vol bloed, ingewanden en andere vuiligheid.  

Maandag 30 juli om 21.00 uur

Stars In Shorts: Annihilation Edition

In Stars in Shorts zie je korte films met de boegbeelden van je favoriete films en tv-shows. In deze aflevering een serie korte films met de acteurs van de sci-fi thriller Annihilation. Met o.a. Tessa Thompson en Gina Rodriguez.

Anderen keken ook

  • Disney XD
  • Nick Toons
  • Cartoon Network
  • RTL Telekids
  •