Nat Geo Wild

Februari is grotekattenmaand

Zender van de Maand Nat Geo Wild is er speciaal voor de liefhebbers van wildlife. Doordat de programma’s in hoge HD-kwaliteit worden uitgezonden geniet je van adembenemende kleuren en een superieure geluidskwaliteit, zodat je de dieren levensecht in je huiskamer ziet en hoort.

De meest bijzondere beelden

Bij Nat Geo Wild HD zie je de schoonheid van de planeet en het dierenrijk. Maar ook de effecten van klimaatveranderingen en de kracht van de aarde komen aan bod. Je ziet de meest spectaculaire filmbeelden en prachtige meeslepende verhalen nemen je mee op onvergetelijke wereldreizen.

Verschillende thema’s met divers aanbod

Nat Geo Wild HD brengt u programma’s die onderverdeeld zijn in verschillende thema’s. Zo zie je programma’s over wilde dieren, reizen en natuurlijke historie. Maar ook met thema’s als rampen, wetenschap en geschiedenis blijf je op de hoogte van wat er allemaal op onze planeet gebeurt.

Zender van de maand

Nat Geo Wild is in februari bij ons zender van de maand. Dat betekent dat je een maand lang gratis de mooiste beelden ziet van wat de aarde ons aan natuur en dieren te bieden heeft. En laat het die maand nou ook nog eens Big Cat Month zijn! Als kattenliefhebber zit je bij NatGeo Wild dus goed.

 
  • Nat Geo Wild is te zien op kanaal 204.
  • Alle programma’s zijn volledig in het HD.
  • Onderdeel van Movies & Series XL.

Maak kans op een tijgerworkshop

Deze maand weer een mooie prijs te winnen bij de zender van de maand: we verloten drie workshops voor twee personen van Stichting Leeuw (ter waarde van € 150 per workshop). Je komt twee uur lang van alles te weten over tijgers en andere katachtige roofdieren in het wild en in gevangenschap. Én je krijgt de ultieme mogelijkheid om ze eens van heel dichtbij te bekijken, met als hoogtepunt het voeren van een tijger. Veilig hoor, achter gaas. Zodat je je avonturen ook nog heelhuids kunt navertellen. 

Zondag 5 februari om 18.00 uur

Joubert Special: Soul of the Cat

De meeste kateigenaren kennen de wilde blik van de huiskat. We kijken naar het gedrag van huiskatten, maar ook naar dat van hun wilde neven en voorouders. De overeenkomsten zijn groot.

Zondag 5 februari om 18.50 uur

Ultimate Rivals: Cat vs Dog

Kat- en hondachtigen leven al honderden eeuwen in het wild naast elkaar, maar kunnen het nooit goed met elkaar vinden. Leer meer over de concurrentie en de overlevingsstrijd van beide in Zuid-Afrika.

Zondag 12 februari om 18.00 uur

Storm Cats

Leeuwen zijn de enige katachtigen die jagen in groepen. Het zorgt voor flinke concurrentie met de luipaarden en cheeta’s. Storm Cats kijkt waarom de strategie van de leeuwen zo succesvol is.

Zondag 12 februari om 18.50 uur

Return of the Lion

Na 15 jaar worden in het Akagera National Park in Rwanda zeven leeuwen geïntroduceerd. Zaanpassen aan het nieuwe, groene en natte, leefgebied blijkt moeilijk. Ze moeten leren op een andere manier te jagen.

Anderen keken ook

  • National Geographic Channel
  • Discovery World
  • Animal Planet
  • Travel Channel
  •