Motorsport TV

De zender met de hoogste snelheid!

Motorsport TV is hét motorsportkanaal voor hoge snelheid en biedt de grootste selectie internationale auto- en motorsportevenementen. Een niet te missen kanaal voor snelheidsduivels!

De grootste internationale evenementen

Motorsport TV zendt jaarlijks meer dan 85 internationale motorsportevenementen uit. Denk aan de Nascar Nationwide Series, FIA Formula 3 European Championship en de V8 Supercars. Naast de races op het internationale asfalt kunt u ook genieten van rally’s, single seaters, GT karting, off-road racing, track racing ice racing, powerboat en speedway.

Nederlands commentaar bij Motorsport TV

Van maart tot oktober race je bij Motorsport TV mee met de meest spectaculaire live evenementen. Een groot deel van de uitzendingen is voorzien van Nederlands commentaar door vooraanstaande motorsportjournalisten. Denk hierbij aan Allard Kalff, Nelson Valkenburg en Rick Winkelman.

 
Motorsport TV is in HD-kwaliteit

Kijktips

ELMS, WEC en meer!

Kijk op Motorsport TV naar de grootste internationale autosportevenementen zoals de European Le Mans Series (ELMS), het World Endurance Championship (WEC), de Blancpain Endurance Series en het Amerikaanse United Sports Car Championship (USCC).

NASCAR Nationwide Series

Motorsport TV doet bijna wekelijks live verslag van de spectaculaire Amerikaanse Nascar Nationwide Series. Ieder weekend komen de coureurs weer in actie op verschillende soorten ovals. Sommige van die Speedway-circuits zijn angstaanjagend snel, andere juist weer akelig krap. Spektakel is er altijd!

Anderen keken ook

  • Disney Channel
  • Eurosport
  • Horse & Country TV
  • Eurosport 2
  •