AMC

Van kwaliteitsdrama tot filmklassiekers

Zender van de Maand december AMC staat voor kwaliteit. Hier zie je de mooiste filmklassiekers en de beste originele dramaseries van eigen productie.

Origineel kwaliteitsdrama

AMC produceert en zendt kwaliteitsdrama uit om je vingers bij af te likken. Neem Halt and Catch Fire, een dramaserie die zich afspeelt in de jaren ‘80, een tijd waarin de IBM PC de markt verovert. Of het bloedstollende The Divide, waarin officier van justitie Adam Page opzienbarend nieuw bewijs vindt in een al opgeloste moordzaak.

Topfilms

Amerika kent een rijke filmhistorie. Op AMC zie je de beste films die het land de afgelopen decennia heeft voortgebracht. Denk bijvoorbeeld aan kaskrakers als The Matrix, Braveheart, Ghostbusters en The Bucket List.

Zender van de Maand

Extra veel moois te zien in december bij Zender van de Maand AMC. Neem nou Into the Badlands, een martial arts-serie over een heldhaftige strijder en een jongen op reis op zoek naar verlichting. Neem Turn, een serie die speelt in het Amerika van tijdens de Onafhankelijkheidsoorlog. Of neem Humans, waar in een parallelle wereld robots de plaats in kunnen nemen van drukke familieleden. En waarin de ethische dilemma’s naar voren komen in een wereld waarin robots een steeds grotere plaats in onze samenleving innemen.  

 
 • AMC is te zien op kanaal 131.
 • Kijk programma’s terug met TV Gemist.
 • Beschikbaar op de Horizon Go app.
 • Onderdeel van TV Royaal.

Shopzakgeld voor de Media Markt

AMC kijken op een nóg mooiere tv? Of je zinnen gezet op die mooie nieuwe camera? Goed nieuws voor je verlanglijstje: je maakt deze maand kans op een waardecheque van de Media Markt. Kijk zelf maar wat voor moois je er mee koopt. Is dat een vette prijs!?! Hint: ja, dat is een vette prijs.

Ja, ik doe mee!

Kijktips

Elke maandag om 22.00 uur 

Halt and Catch Fire – Seizoen 3

Mutiny trekt weg uit Texas om bij de grote jongens mee te spelen in Silicon Valley. De oprichters van Mutiny zoeken naar het idee dat het bedrijf moet lanceren op de markt, maar nieuwe medewerkers stellen hun partnership op de proef.

Elke donderdag om 22.00 uur

Turn: Washington’s Spies

Boer Abe Woodhull vormt samen met zijn jeugdvriendenj de Culper Ring -- een team van geheim agenten dat niet alleen George Washington hielp het tij van de oorlog te keren, maar ook gestalte gaf aan een modern spionagewerk.

Elke maandag 22.45 uur

Humans

In een parallel heden is de nieuwste rage om voor elk druk gezinslid een zeer geavanceerde robotassistent te nemen die griezelig veel lijkt op zijn levende tegenhanger. Het samenleven met machines kan ernstige gevolgen hebben.

Elke donderdag 22.45 uur

Into the Badlands

Genre-overstijgende martial-arts serie, die zich afspeelt in een door feodale baronnen geleid land. Een heldhaftige strijder en een jongen ondernemen een reis door een gevaarlijk land om verlichting te vinden.

Anderen keken ook

 • Veronica
 • SyFy
 • FOXlife
 • E! Entertainment
 •  
   

  Meer plezier

  Stap nu over op Alles-in-1 van Ziggo met supersnel internet, Replay TV, Ziggo Sport en voordelig bellen!