AMC

Van kwaliteitsdrama tot filmklassiekers

AMC staat voor kwaliteit. Hier zie je de mooiste filmklassiekers en de beste originele dramaseries van eigen productie.

Origineel kwaliteitsdrama

AMC produceert en zendt kwaliteitsdrama uit om je vingers bij af te likken. Neem Halt and Catch Fire, een dramaserie die zich afspeelt in de jaren ‘80, een tijd waarin de IBM PC de markt verovert. Of het bloedstollende The Divide, waarin officier van justitie Adam Page opzienbarend nieuw bewijs vindt in een al opgeloste moordzaak.

Topfilms

Amerika kent een rijke filmhistorie. Op AMC zie je de beste films die het land de afgelopen decennia heeft voortgebracht. Denk bijvoorbeeld aan kaskrakers als The Matrix, Braveheart, Ghostbusters en The Bucket List.

 

Kijktips

Elke maandag om 22.00 uur 

Halt and Catch Fire – Seizoen 3

Mutiny trekt weg uit Texas om bij de grote jongens mee te spelen in Silicon Valley. De oprichters van Mutiny zoeken naar het idee dat het bedrijf moet lanceren op de markt, maar nieuwe medewerkers stellen hun partnership op de proef.

Elke donderdag om 22.00 uur

Turn: Washington’s Spies

Boer Abe Woodhull vormt samen met zijn jeugdvriendenj de Culper Ring -- een team van geheim agenten dat niet alleen George Washington hielp het tij van de oorlog te keren, maar ook gestalte gaf aan een modern spionagewerk.

Elke maandag 22.45 uur

Humans

In een parallel heden is de nieuwste rage om voor elk druk gezinslid een zeer geavanceerde robotassistent te nemen die griezelig veel lijkt op zijn levende tegenhanger. Het samenleven met machines kan ernstige gevolgen hebben.

Elke donderdag 22.45 uur

Into the Badlands

Genre-overstijgende martial-arts serie, die zich afspeelt in een door feodale baronnen geleid land. Een heldhaftige strijder en een jongen ondernemen een reis door een gevaarlijk land om verlichting te vinden.

Anderen keken ook

  • Veronica
  • SyFy
  • FOXlife
  • E! Entertainment
  •