100% NL TV

De muziek van Nederland

De zender 100% NL TV staat voor 100% muziek van eigen bodem. 24 uur per dag, 7 dagen per week hoor je de beste liedjes die de Nederlandse popscene te bieden heeft.

De grootste Nederlandse hits

Nog nooit was Nederlandse popmuziek zo populair. De leukste en mooiste liedjes van Marco Borsato, Guus Meeuwis of Ilse de Lange zingt iedereen gemakkelijk mee. De hitlijsten staan vol met artiesten uit Nederland en de meeste concertbezoeken zijn juist aan Nederlandse artiesten. En dat is precies de muziek van 100% NL TV.

Voor ieder wat wils op 100% NL TV

Met een gevarieerd aanbod is er voor ieder wat wils. Van Guus Meeuwis, Jeroen van der Boom of René Froger tot de rocknummers van Anouk en Golden Earring. Maar ook hits van Gers Pardoel, Caro Emerald, Nielson en Alain Clark komen voorbij. Ook besteedt 100% NL TV ruim aandacht aan klassiekers van Doe Maar, Toontje Lager, Paul de Leeuw en Het Goede Doel.

 

Kijktips

100% NL Unplugged

100% NL Unplugged volgt elke aflevering een Nederlandse artiest die in een intieme singer-songwritersfeer vier unplugged songs zal zingen. Tussendoor kom je alles te weten over zijn of haar carrière, dromen en hun liefde voor muziek. Onder andere Leonie Meijer, Do, Nielson en Thomas Berge worden gevolgd.

Palingsound op 100%NL TV

Mede dankzij het succes van de muzikanten uit Volendam is de popscene in Nederland zo succesvol. Nick en Simon, Jan Smit en de 3J’s hebben nederpop via de palingsound een flinke impuls gegeven. Met als voorbeeld de immense succesvolle groep BZN lag de weg open naar meer Volendams succes.

Anderen keken ook

  • NPO 101TV
  • TV 538
  • 192TV
  • TV Oranje
  •