100% NL TV

De muziek van Nederland

De zender 100% NL TV staat voor 100% muziek van eigen bodem. 24 uur per dag, 7 dagen per week hoor je de beste liedjes die de Nederlandse popscene te bieden heeft.

De grootste Nederlandse hits

Nog nooit was Nederlandse popmuziek zo populair. De leukste en mooiste liedjes van Marco Borsato, Guus Meeuwis of Ilse de Lange zingt iedereen gemakkelijk mee. De hitlijsten staan vol met artiesten uit Nederland en de meeste concertbezoeken zijn juist aan Nederlandse artiesten. En dat is precies de muziek van 100% NL TV.

Voor ieder wat wils op 100% NL TV

Met een gevarieerd aanbod is er voor ieder wat wils. Marco Borsato, Nielson, Armin van Buuren, Miss Montreal en Douwe Bob. Maar ook hits van Gers Pardoel, Caro Emerald, Nielson en Alain Clark komen voorbij. Ook besteedt 100% NL TV ruim aandacht aan klassiekers van De Kast, Total Touch, Paul de Leeuw en Acda & De Munnik.

 

Kijktips

100% NL Unplugged

100% NL Unplugged volgt elke aflevering een Nederlandse artiest die in een intieme singer-songwritersfeer vier unplugged songs zal zingen. Tussendoor kom je alles te weten over zijn of haar carrière, dromen en hun liefde voor muziek. Onder andere Leonie Meijer, Do, Nielson en Thomas Berge worden gevolgd.

100% NL Live

Op 100% NL TV zie je de mooiste live registraties van Nederlandse artiesten. Van de Toppers tot Nick & Simon. Puur, echt en intens. Maak je favoriete 100% NL Artiest van dichtbij mee. Met de 100% NL Live clips heb je geen concertkaartje meer nodig.

Anderen keken ook

  • NPO 101TV
  • TV 538
  • 192TV
  • TV Oranje
  •