Premier League bij Ziggo

It's competition time op Ziggo Sport! En hoe! Elk weekend het snelste voetbal, de mooiste goals en de grootste talenten van de Engelse competitie. Laat je meevoeren met de spannendste duels in de Premier League. Gratis voor onze klanten met Digitale TV. Bring it on!

Ontvang gratis Ziggo Sport

Stap nu over op Alles-in-1 van Ziggo en geniet van de gaafste wedstrijden uit de Premier League.

Bekijk de pakketten

 
 

Alles over de Premier League

Blijf op de hoogte van het laatste Premier League nieuws, achtergronden en nog veel meer.                      

Ontdek de Premier League

 
 

Ga voor Ziggo Sport Totaal

Ben je al Ziggo klant en wil je écht geen wedstrijd meer missen? Kies dan voor Ziggo Sport Totaal. 

Lees alles over Ziggo Sport Totaal

 
 

Nog meer redenen om voor Ziggo te kiezen

Klaar voor de toekomst

We doen tegenwoordig alles online. En dan is het belangrijk dat je internet snel en stabiel is. En internet bij ons is zo snel als je wilt. Je krijgt bij ons al downloadsnelheden tot 400 Mbit/s.

Bekijk het bewijs

Gratis wifi-modem

Je krijgt van ons een gratis wifi-modem in bruikleen. Dat is een router en een modem in één. Hiermee kun je met een internetkabel of met wifi internetten. Op je smartphone, tablet, pc of laptop. Lekker makkelijk.

WifiSpots: buitenshuis internetten zonder extra kosten

Het liefst ben je geen moment offline. Thuis en buiten. Daarom bieden we WifiSpots: automatisch online in twee miljoen huizen, cafés, restaurants en andere gebouwen in Nederland. Via wifi. Net als thuis en zonder extra kosten. 

Meer over WifiSpots

We staan voor je online veiligheid

Met online diefstalpreventie bijvoorbeeld, die je gegevens beschermt als je betaalt via internet. We houden virussen en spam buiten de deur en beschermen je tegen foute websites. Heb je Internet van Ziggo? Dan krijg je gratis Safe Online voor één pc of laptop.

Meer over Internetbeveiliging

Tips, aanbiedingen en updates in je box?

Nog geen Ziggo klant en wil je meer over ons weten? Meld je dan aan voor de Ziggo Short Updates. En ontdek wat we je naast snel internet nog meer te bieden hebben.