HDTV

Met High Definition (HDTV) beleef je Digitale Televisie van Ziggo op de allerbeste manier. Geniet van haarscherpe beelden, levendige kleuren en geluid in topkwaliteit. HDTV maakt digitaal TV-kijken tot een ware belevenis.

Een thuisbioscoop in je woonkamer

Met HD-televisie ontvang je het allerbeste beeld en geluid (Dolby Digital 5.1). Kleuren op het beeld zijn intenser, de beelden gedetailleerder en iedere beweging ziet er levensecht uit. Zo wordt je eigen woonkamer een heuse thuisbioscoop.

 
 

Ruim zenderaanbod in HD-kwaliteit

Met Ziggo kijk je naar ruim 50 tv-zenders in HD-kwaliteit. In het tv-abonnement Royaal ontvang je alle beschikbare HD-zenders. Met meer dan 30 HD-zenders kun je de meeste bekende en populaire zenders in deze sublieme kwaliteit ontvangen.

 
 

Haal meer uit Digitale TV met HD

HD is de overtreffende trap van digitale beeldkwaliteit. De beeldkwaliteit en het geluid wordt met HD-tv nóg realistischer weergegeven. Met tot 5 keer scherper beeld en kraakhelder geluid haal je het beste uit Digitale TV van Ziggo.

 
 
Neem een abonnement op Digitale Televisie

Neem een abonnement op Digitale Televisie

Met de digitale TV-abonnementen van Ziggo geniet je standaard van een groot aantal HD-zenders, waaronder NPO 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7 en 8, SBS 6, Veronica en Net 5.

Zo profiteer je met TV Standard al van maar liefst 20 HD-zenders. Zo kijk je de bekende en populaire Nederlandse TV-zenders in superieure HD-kwaliteit.