Start ZiggoCart Module

TV Royaal

Breid je abonnement uit met 55 extra tv-zenders*

Is er nog wat op tv? Die vraag hoef je nooit meer te stellen als je kiest voor TV Royaal van Ziggo. Breid je digitale tv-aanbod uit met maar liefst 55 zenders, waarvan 11 in HD-kwaliteit. Van kids tot cultuur en van muziek tot erotiek. 

Vanaf 1 januari 2017 wordt dit pakket uitgebreid. Je krijgt het beste van HBO films en series erbij. De prijs van het pakket is vanaf 1 januari € 11,95 per maand.

TV Royaal

Je raakt nooit uitgekeken

 • Door je huidige abonnement te combineren met TV Royaal , krijg je in totaal 115 digitale tv-zenders. 38 daarvan bekijk je in HD.
 • TV Royaal biedt een verscheidenheid aan themakanalen: grotendeels internationaal bekende zenders zoals Foxlife, Discovery Science en E! Entertainment, maar ook Nederlandse themazenders zoals NPO 101 en OutTV.
 • Kinderen zitten vooraan bij TV Royaal met maar liefst 10 eigen zenders zoals Disney Jr. en Cartoon Network. En ook muziekfans hebben reden voor een feestje, met ruim 14 muziekzenders, van TV538 tot Mezzo.
 • Tot slot biedt TV Royaal nog buitenlands nieuws, sport en erotiekkanaal Penthouse.

Programma gemist?

Met Ziggo kun je programma’s tot 7 dagen terug kijken. Gewoon met 1 druk op de knop via de tv-gids. Handig als je het begin van een mooie film hebt gemist of als je een opname bent vergeten in te stellen. Bovendien kun je bij Horizon TV met Replay TV programma's direct terugkijken, ook als het programma nog bezig is.

Muziek On Demand

Met een interactieve ontvanger haal je het meeste uit je tv-abonnement. Zo kun je On Demand films en series bestellen. Bij TV Royaal krijg je daarnaast nog 2500 muziekclips om On Demand te bekijken.

Online tv-kijken. Binnen, buiten, overal!

Met TV Royaal neem je je favoriete films, series en tv-programma's gewoon met je mee. Download de gratis Ziggo GO app voor Apple of Android, login met je persoonlijke Mijn Ziggo-account en kijk direct. Online tv-kijken is gratis voor alle Ziggo-klanten.

 
 
 

TV-zenders

Met TV Royaal haal je 55 extra tv-zenders en 11 HD-zenders in huis. Sport, series, kinderprogramma's, cultuur, muziek en lifestyle. Je hebt het allemaal binnen handbereik.

Alle extra tv-zenders

Toon meer opties

Vragen

Hoe werkt TV Gemist?

Met TV Gemist kijk je gemakkelijk programma’s tot 7 dagen na de datum van uitzending terug. Voor de meeste programma’s betaal je niets extra. Voor het terugkijken van veel programma’s van bijvoorbeeld RTL en SBS gelden echter wel extra kosten. De prijs varieert in dat geval per programma (vanaf € 0,45). We tonen de exacte kosten voor een programma vóór je de bestelling afrondt.

Bestelde programma’s staan apart vermeld op je volgende factuur. Voor het gebruik van TV Gemist heb je een interactieve ontvanger nodig. In het zenderoverzicht vind je welke TV Gemist zenders in je tv-abonnement zitten.

Wat is een digitale ontvanger?

Met een digitale of interactieve ontvanger haal je nog veel meer uit je tv-abonnement. Bekijk in ons overzicht welke ontvangers wij je kunnen aanbieden.

 

Kijktips

European Music Awards

De MTV EMA is de grootste muziek-award show, dit jaar vanuit Milaan. Wereldwijde topartiesten nemen een van de felbegeerde Awards in ontvangst. Ze verzorgen ook nog eens waanzinnige optredens op een van de meest belangrijke avonden in de muziekwereld.

MTV Live 

Necessary Roughness

Na haar scheiding accepteert Dani Santino een baan als therapeut van een American footballteam en kort daarna weet ze allerlei belangrijke cliënten binnen te slepen. Niet altijd even makkelijk te combineren met de zorg voor twee tieners.

RTL Lounge

Flikken Maastricht

Moord en doodslag, chantage en drugszaken in het pittoreske Maastricht vormen het decor van Flikken Maastricht. Floris Wolfs en Eva van Dongen duiken in de Limburgse onderwereld.

NPO Best

Friends

De belevenissen van zes vrienden in Manhattan. Monica, Rachel, Phoebe, Chandler, Joey en Ross delen 10 seizoenen lang hun levens met elkaar in hun appartementen en het koffiehuis om de hoek, 'Central Perk', waar de ‘Friends’ regelmatig te vinden zijn.

Comedy Central Family

MyPrime

MyPrime

Met MyPrime kies je ook nog uit duizenden films en series. Je hoeft je dus echt niet meer te vervelen. Moet je weg? Dan kijk je onderweg gewoon verder op je smartphone of tablet via de gratis Ziggo GO app.

MyPrime krijg je standaard bij Horizon. Heb je geen Horizon Mediabox? Een los abonnement heb je al voor € 6,95 per maand en is maandelijks opzegbaar.

 
 

Bestel zonder in te loggen

Wat is je postcode en huisnummer?

 • Postcode is verplicht De postcode is incorrect
 • Huisnummer is verplicht Het huisnummer is incorrect
 • Dit veld is verplicht
 •  
   
   

  Bestel met Mijn Ziggo

  Want het gaat sneller als je inlogt.

   
   

  Bestel zonder in te loggen

  Wat is je postcode en huisnummer?

 • Dit veld is verplicht De postcode is incorrect.
 • Dit veld is verplicht Het huisnummer is incorrect
 • Dit veld is verplicht
 •