Start ZiggoCart Module

Ziggo Movies & Series XL

The Home of HBO

Wil je exclusieve series van HBO als Game of Thrones? Gemakkelijk onbeperkt films en series kijken, of ben je op zoek naar meer tv-zenders? Movies & Series XL is het meest complete tv-pakket van Ziggo. Je krijgt toegang tot de mooiste films, series en tv-zenders, waaronder de exclusieve films en series van HBO. Movies & Series XL is standaard inbegrepen bij het tv-abonnement Play Max.

Exclusieve HBO-series en -films

Met Movies & Series XL krijg je toegang tot het exclusieve aanbod van HBO-series en films. Kijk 24 uur na uitzending in Amerika naar topseries als Game of Thrones en Westworld op je tv. Of kijk naar de complete seizoenen van eerdere met prijzen overladen series als Band of Brothers, True Blood, The Sopranos, Sex and the City en vele andere.

Onbeperkt genieten

Eindeloos kijkplezier met honderden films en series on demand. Op je tv, laptop, tablet en smartphone geniet je van topseries van ABC Studios, zoals Grey’s Anatomy, Private Practice, Red Band Society en nog veel meer. En iedere maand weer vers aanbod.

Ook is er een groot aanbod voor kids, zoals Disney. Maar je houdt ze ook uren zoet met bijvoorbeeld Paw Patrol, Dora en alle series van Studio 100.

Altijd wel iets op tv

Door je huidige abonnement te combineren met Movies & Series XL, krijg je in totaal meer dan 110 digitale tv-zenders. Meer dan 35 daarvan bekijk je in HD.

Movies & Series XL biedt een verscheidenheid aan themakanalen: grotendeels internationaal bekende zenders zoals Travel Channel, Discovery Science en E! Entertainment, maar ook Nederlandse themazenders zoals NPO 101 en OutTV.

Voor ieder wat wils

Kinderen zitten vooraan bij Movies & Series XL met maar liefst 10 eigen zenders zoals Disney Jr. en Cartoon Network. En ook muziekfans hebben reden voor een feestje, met ruim 14 muziekzenders, van TV538 tot Mezzo.

Tot slot biedt Movies & Series XL nog buitenlands nieuws, sport en erotiekkanaal Penthouse.

 
 
 

HBO-series

Top 5 HBO-series die je niet mag missen:

Westworld

Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige film van Michael Crichton uit 1973. Het verhaal speelt zich af in het fictieve Westworld, een technologisch Western-themapark. In Westworld wonen ‘Hosts’ die tegemoet komen aan de wensen van gasten.

Game of Thrones

Game of Thrones is een met een Emmy Award bekroonde serie. Het verhaal is gebaseerd op de bestsellers van George R.R. Martin. De serie neemt je mee op een tocht door eeuwenoude en mysterieuze mythische rijken. 

True Blood

In True Blood wordt de wereld in de nabije toekomst getoond. Een Japans bedrijf maakt synthetisch bloed dat voor vampieren dezelfde voedingswaarden heeft als menselijk bloed. Vampieren en mensen leven dus samen, maar dat gaat niet altijd goed.  

Veep

Veep is een Amerikaanse serie die zich afspeelt op het kantoor van de Amerikaanse vicepresident Selina Meyer. De gescheiden vicepresident heeft een gespannen relatie met de president, onder meer door frustraties over haar invloed en frustraties van haar medewerkers.  

Girls

Deze Amerikaanse televisieserie gaat over het hectische leven van een groep twintigers uit New York. Girls heeft meerdere nominaties en prijzen in de wacht weten te slepen. De hoofdrolspelers leven onder het motto ‘one mistake at a time’.  

Vanaf nu speciaal te zien bij Movies & Series XL:

Bright Lights

Deze documentaire vertelt over het leven van moeder Debbie Reynolds en dochter Carrie Fisher, die eind vorig jaar kort na elkaar kwamen te overlijden. Carrie Fisher speelde prinses Leia in de Star Wars films. Haar veelzijdige moeder Debbie Reynolds werd wereldberoemd door haar rol in Singing in the Rain.

Films & Series

Top 5 kijktips:

Empire State

Een jonge immigrant probeert zich staande te houden in New York. Samen met zijn jeugdvriend Eddie Argitakos pleegt hij de grootste overval uit de Amerikaanse historie. Ze stelen meer dan 15 miljoen dollar uit een geldtransportwagen van het bedrijf waar hij werkt als bewaker. Een rechercheur zit hen echter op de hielen.

Silver Linings Playbook

Deze Amerikaanse romantische tragikomedie is gebaseerd op het gelijknamige boek. Silver Linings Playbook is een echt prijzenkanon. In totaal werd de film genomineerd voor 77 awards, Silver Linings Playbook ging ervandoor met 62 prijzen.

Frozen Fever

Frozen Fever is een korte film uit 2015. De film gaat over het organiseren van Anna's verjaardag. Het feestje wordt georganiseerd door haar zus Elsa met behulp van Kristoff, Sven en Olaf.

Grey's Anatomy

Misschien is het wel een van de meest bekende ziekenhuisseries, Grey’s Anatomy. De naam is gebaseerd op het boek Gray’s Anatomy dat lang een standaard was voor de menselijke anatomie. De serie gaat over het werk- en privéleven van vijf stagiaires van de operatiekamer.

Dallas Buyers Club

Deze Amerikaanse biografische dramafilm ontving vele prijzen, onder meer de acteerprestaties van Matthew McConaughey en Jared Leto zijn bekroond met een Oscar. De film gaat over een elektricien uit Dallas die aids heeft. Hij verliest zijn baan en huis. Dan ontdekt hij een illegale drug die hij gaat gebruiken en verkopen.  

TV-zenders

Met Movies & Series XL haal je meer dan 50 extra tv-zenders in huis. Sport, series, kinderprogramma’s, cultuur, muziek en lifestyle. Je hebt het allemaal binnen handbereik.

Alle extra tv-zenders

Toon meer opties

Vragen

Hoe kan ik HBO-series kijken?

Ga naar het On Demand menu op je box en kies voor Movies & Series (XL). Kies vervolgens voor ‘Series’ en kies voor de categorie HBO Series (XL). Heb je geen interactieve box, of wil je liever op je smartphone of tablet kijken? Maak dan gebruik van de Ziggo GO app, of ziggogo.tv.

Welke HBO-series kan ik kijken?

Ga hier naar een compleet overzicht van alle HBO-series die onderdeel zijn van Movies & Series XL. De nieuwste afleveringen zijn een dag na uitzending in Amerika beschikbaar.

Zijn er echt geen extra kosten voor het kijken van films en series?

Nee, met Movies & Series XL kun je iedere film en serie uit het pakket bekijken zonder extra kosten. Zo vaak je maar wil. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een hoge rekening. Movies & Series XL is daarnaast standaard inbegrepen bij het Play Max pakket

Ik krijg de melding dat ik niet over het juiste abonnement beschik. Wat betekent dat?

Het Movies & Series XL aanbod is voor alle klanten zichtbaar in het On Demand menu. Klanten die Movies & Series XL inbegrepen hebben in hun abonnement kunnen direct kijken. Heb je niet het juiste abonnement dan krijg je deze melding.

Wil je wel genieten van het aanbod van Movies & Series? Breid dan je abonnement uit met Movies & Series XL door te kiezen voor een nieuw Play Max pakket waar het inbegrepen zit. Of kies voor een los abonnement.

Kan ik Movies & Series XL ook ontvangen met een CI+ module?

Movies & Series XL is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Movies & Series XL genieten op je televisie, dan kun je dit alleen met een Interactieve CI+ module. Daarnaast is Movies & Series XL wel altijd beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop en pc met Ziggo GO. 

 

Zit je nog vast aan een contract?

Loopt je contract nog langer dan 60 dagen? Vul dan je gegevens in en je krijgt persoonlijk advies zodra je kunt overstappen.

 
 
Stap nu over op Internet van Ziggo

Aanbod Ziggo Movies & Series XL

Benieuwd naar welke films en series je kunt kijken met Movies & Series XL? Neem dan een kijkje op de Ontdek-pagina van Ziggo. Je vindt hier ook de exclusieve HBO-series en films.