Start ZiggoCart Module

Ziggo Movies & Series XL

The Home of HBO

Wil je exclusieve series van HBO als Game of Thrones? Gemakkelijk onbeperkt films en series kijken, of ben je op zoek naar meer tv-zenders? Movies & Series XL is het meest complete tv-pakket van Ziggo. Je krijgt toegang tot de mooiste films, series en tv-zenders, waaronder de exclusieve films en series van HBO. Movies & Series XL is standaard inbegrepen bij het tv-abonnement Max.

Exclusieve HBO-series en -films

Met Movies & Series XL krijg je toegang tot het exclusieve aanbod van HBO-series en films. Kijk 24 uur na uitzending in Amerika naar topseries als Game of Thrones en Westworld op je tv. Of kijk naar de complete seizoenen van eerdere met prijzen overladen series als Band of Brothers, True Blood, The Sopranos, Sex and the City en vele andere.

Onbeperkt genieten

Eindeloos kijkplezier met honderden films en series on demand. ABC Studios maakt al 50 jaar awardwinnende series. Met Movies & Series XL kijk je naar topseries van ABC Studios, zoals Criminal Minds, Scandal, American Crime en nog veel meer.

Ook is er een groot aanbod van de leukste films en series voor de kids. Je houdt ze uren zoet met sprookjes van de Efteling, vele series van Studio 100 en films en series van eigen bodem.

 

Altijd wel iets op tv

Door je huidige abonnement te combineren met Movies & Series XL, krijg je in totaal meer dan 110 digitale tv-zenders. Meer dan 35 daarvan bekijk je in HD.

Movies & Series XL biedt een verscheidenheid aan themakanalen: grotendeels internationaal bekende zenders zoals Travel Channel, Discovery Science en E! Entertainment, maar ook Nederlandse themazenders zoals NPO 101 en OutTV.

Voor ieder wat wils

Kinderen zitten vooraan bij Movies & Series XL met maar liefst 10 eigen zenders zoals Disney Jr. en Cartoon Network. En ook muziekfans hebben reden voor een feestje, met ruim 14 muziekzenders, van TV538 tot Mezzo.

Tot slot biedt Movies & Series XL nog buitenlands nieuws, sport en erotiekkanaal Penthouse.

 
 
 

3 Movies & Series pakketten: wat is het verschil?

Movies & Series

  • Honderden films en complete seizoenen van topseries
  • Standaard inbegrepen bij Complete-pakketten
 
 

Movies & Series L

  • Honderden films en complete seizoenen van topseries
  • Exclusieve HBO-films en series
  • Speciaal voor klanten van Vodafone & Ziggo
 
 

Movies & Series XL

  • Honderden films en complete seizoenen van topseries
  • Exclusieve HBO-films en series
  • Meer dan 50 extra zenders
  • Standaard inbegrepen bij Max-pakketten
 
 

HBO-series

Top 5 HBO-series die je niet mag missen:

Game of Thrones seizoen 1-7

Game of Thrones is een geweldig verhaal van epische proporties. Het grootste deel van de serie speelt zich af op het mythische continent Westeros, waar een stel adellijke families strijden om de macht in het rijk. Geniet van de prachtige decors, heftige familievetes, bruut geweld, en het nieuwe seizoen 7! Imdb: 9,5.

The Sopranos seizoen 1-6

Welkom in de wereld van Tony Soprano: maffiabaas, patriarch van de Soprano-familie, bezoeker van de psychiater en opvliegerig persoon ineen. Tony bestiert de maffia in New Jersey, maar probeert tegelijkertijd grip te houden op het leven van zijn gezin. Fikse klus, zeker als je lijdt aan depressieve buien. Nog steeds een enorm populaire serie.

Big Little Lies seizoen 1

Gebaseerd op Moriarty's bestseller, is deze ontwrichtende, zwart komische dramaserie het verhaal van drie moeders van eersteklassers, wiens ogenschijnlijk perfecte levens tot moord leiden. Met Reese Witherspoon, Nicole Kidman en Shailene Woodley.

Westworld seizoen 1

Deze serie met Anthony Hopkins is gebaseerd op de gelijknamige film van Michael Crichton uit 1973. Het verhaal speelt zich af in het fictieve Westworld, een technologisch Western-themapark. In Westworld wonen ‘Hosts’ die tegemoet komen aan de wensen van gasten.

Veep seizoen 1-6

Veep is een Amerikaanse serie die zich afspeelt op het kantoor van de Amerikaanse vicepresident Selina Meyer. De gescheiden vicepresident heeft een gespannen relatie met de president, onder meer door frustraties over haar invloed en frustraties van haar medewerkers.

Films & Series

Top 5 kijktips:

Frozen

Prinses Elsa bezit magische krachten waarmee ze sneeuw kan maken. Als ze ruzie krijgt met haar zusje Anna, vlucht ze de bergen in en bevriest daarbij het hele koninkrijk. Anna gaat achter Elsa aan om de betovering te verbreken. Ze krijgt hulp van bergbewoner Kristoff, zijn rendier Sven en de grappige sneeuwpop Olaf.

Billions seizoen 1-2

Chuck Rhoades is openbaar aanklager in New York. Hij is meedogenloos en heeft een speciale afkeer van rijke criminelen die denken dat ze zich vrij kunnen kopen van vervolging. Hij stort zich vol overgave op een zaak tegen de louche risicobelegger Bobby Axelrod (Damian Lewis, Brody uit Homeland). Slaagt hij in zijn strijd, of gaat hij erin ten onder?

The Wolf of Wall Street

De film vertelt het leven van effectenmakelaar Belfort (Leonardo DiCaprio). Hij verdient een miljoen dollar per week en is verslaafd aan drank, drugs en seks. Samen met zijn frauduleuze partner Donni Azoff geeft hij enorme bedragen uit om dit leventje te kunnen bekostigen. Met hun buitensporige levensstijl trekken ze al snel de aandacht van FBI-agent Patrick Denham.

Intouchables

De Senegalese Driss woont in een van de grimmige voorsteden van Parijs. Om in aanmerking te blijven komen voor bijstand moet hij solliciteren. Negen van de tien keer verloopt zo’n sollicitatie precies zoals hij wil en krijgt hij de baan niet. Totdat de verlamde Philippe hem een kans wil geven als persoonlijke verzorger.

Black Sails seizoen 1-4

De gevreesde piratenkapitein Flint is op zoek naar een schip met een zeer waardevolle lading. Om daarin te slagen raken hij en zijn bemanning regelmatig in de meest spectaculaire zeeslagen verzeild. Een strijd vol kanonskogels, bloedvergieten en politieke spelletjes: wie krijgt de macht over pirateneiland New Providence?

TV-zenders

Met Movies & Series XL haal je meer dan 50 extra tv-zenders in huis. Sport, series, kinderprogramma’s, cultuur, muziek en lifestyle. Je hebt het allemaal binnen handbereik.

Alle extra tv-zenders

Toon meer opties

Vragen

Hoe kan ik HBO-series kijken?

Ga naar het On Demand menu op je box en kies voor Movies & Series (XL). Kies vervolgens voor ‘Series’ en kies voor de categorie HBO Series (XL). Heb je geen interactieve box, of wil je liever op je smartphone of tablet kijken? Maak dan gebruik van de Ziggo GO app, of ziggogo.tv.

Welke HBO-series kan ik kijken?

Ga hier naar een compleet overzicht van alle HBO-series die onderdeel zijn van Movies & Series XL. De nieuwste afleveringen zijn een dag na uitzending in Amerika beschikbaar.

Zijn er echt geen extra kosten voor het kijken van films en series?

Nee, met Movies & Series XL kun je iedere film en serie uit het pakket bekijken zonder extra kosten. Zo vaak je maar wil. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een hoge rekening. Movies & Series XL is daarnaast standaard inbegrepen bij het TV Max pakket

Ik krijg de melding dat ik niet over het juiste abonnement beschik. Wat betekent dat?

Het Movies & Series XL aanbod is voor alle klanten zichtbaar in het On Demand menu. Klanten die Movies & Series XL inbegrepen hebben in hun abonnement kunnen direct kijken. Heb je niet het juiste abonnement dan krijg je deze melding.

Wil je wel genieten van het aanbod van Movies & Series? Breid dan je abonnement uit met Movies & Series XL door te kiezen voor een nieuw TV Max pakket waar het inbegrepen zit. Of kies voor een los abonnement.

Kan ik Movies & Series XL ook ontvangen met een CI+ module?

Movies & Series XL is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Movies & Series XL genieten op je televisie, dan kan dat met een interactieve mediabox, zoals de Mediabox XL. In sommige regio's in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Dat controleer je eenvoudig door je postcode en huisnummer in te vullen. Let op: om televisie te kijken via een CI+ module moet je toestel ook geschikt zijn. 

Ook is Movies & Series XL altijd beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop en pc met de Ziggo GO app. 

 

 

Tips, aanbiedingen en updates ontvangen?

Nog geen Ziggo klant en wil je meer over ons weten? Meld je dan aan voor de Ziggo Short Updates. En ontdek wat we je naast snel internet nog meer te bieden hebben.

 
 

Aanbod Ziggo Movies & Series XL

Benieuwd naar welke films en series je kunt kijken met Movies & Series XL? Neem dan een kijkje op de Ontdek-pagina van Ziggo. Je vindt hier ook de exclusieve HBO-series en films.