Ziggo Movies & Series XL

Nu de eerste maand gratis

11,95 per maand

 Kijk binnen een uur
 Maandelijks opzegbaar

The Home of HBO

Movies & Series XL is het meest complete tv-pakket van Ziggo. Je krijgt toegang tot de mooiste films, series en tv-zenders, waaronder de meeste exclusieve films en series van HBO. Kijk onbeperkt, waar en wanneer je wilt. Movies & Series XL is standaard inbegrepen bij het tv-abonnement Max.

Let op: om Movies & Series XL te bestellen heb je digitale tv van Ziggo nodig. Weet je niet zeker of je dat hebt, ga dan naar kanaal 22 op je tv. Zie je BBC First, dan zit je goed. Nog geen Ziggo klant of digitale tv? Check ons aanbod.

Met Movies & Series XL krijg je toegang tot vrijwel alle HBO-series en -films. Kijk bijna altijd 24 uur na uitzending in Amerika naar topseries als Game of Thrones en Westworld op je tv, mét Nederlandse ondertiteling. Of kijk naar de complete seizoenen van eerdere met prijzen overladen series als Band of Brothers, True Blood, The Sopranos, Sex and the City en vele andere.

Eindeloos kijkplezier met honderden films en series on demand. ABC Studios maakt al 50 jaar awardwinnende series. Met Movies & Series XL kijk je naar topseries van ABC Studios, zoals Criminal Minds, Scandal, American Crime en nog veel meer.

Ook is er een groot aanbod van de leukste films en series voor de kids. Je houdt ze uren zoet met sprookjes van de Efteling, vele series van Studio 100 en films en series van eigen bodem.

Movies & Series kijk je thuis op je tv via je mediabox, maar ook onderweg op je smartphone, tablet en laptop. Met de Ziggo GO app kijk je zowel in Nederland als de EU, zolang je verbonden bent met internet. 

Door je huidige abonnement te combineren met Movies & Series XL, krijg je in totaal 125+ digitale tv-zenders. Maar liefst 54 zenders bekijk je in HD.

Movies & Series XL biedt een verscheidenheid aan themakanalen: Discovery Science, National Geograpic WILD of AMC, maar ook Nederlandse themazenders zoals NPO Cultura of RTL Telekids. 

Kinderen zitten vooraan bij Movies & Series XL met 4 eigen zenders zoals Cartoon Network. En ook muziekfans hebben reden voor een feestje, met tientallen muziekzenders, van TV538 tot Mezzo.

Tot slot biedt Movies & Series XL nog buitenlands nieuws, sport en erotiekkanaal Penthouse.

Hoe werkt het?

In 3 simpele stappen

Bestellen

1. Bestel eenvoudig

Vul je gegevens in of log in met je Mijn Ziggo account.

Een bevestigingsmail

2. Ontvang je bevestiging

Na je bestelling ontvang je de bevestiging per e-mail.

Kijken binnen 24 uur

3. Kijk binnen een uur

Op je tv of binnen 24 uur op je laptop, tablet of smartphone.

3 Movies & Series pakketten: wat is het verschil?

Movies & Series

 Honderden films en complete seizoenen van topseries
 Standaard inbegrepen bij Complete-pakketten

Bekijk pakket

Movies & Series L

 Honderden films en complete seizoenen van topseries
 Exclusieve HBO-films en series
 Speciaal voor klanten van Vodafone & Ziggo

Bekijk pakket

Movies & Series XL

 Honderden films en complete seizoenen van topseries
 Exclusieve HBO-films en series
 Speciaal 40+ extra zenders
 Standaard inbegrepen bij Max-pakketten

HBO-series
Films & Series
TV-zenders
Vragen

Top 5 HBO-series die je niet mag missen

Game of Thrones bij Movies & Series XL

Game of Thrones seizoen 1-8

Game of Thrones is een geweldig verhaal van epische proporties. Het grootste deel van de serie speelt zich af op het mythische continent Westeros, waar een stel adellijke families strijdt om de macht. Geniet van de prachtige decors, heftige familievetes, bruut geweld en alle seizoenen! Imdb 9,5.

Westworld bij Movies & Series XL

Westworld seizoen 3 verwacht in 2020

Deze serie met Anthony Hopkins, speelt zich af in het fictieve Westworld, een groot, afgelegen park waar gasten de hoofdprijs betalen om wildwest avonturen te beleven. In Westworld wonen ‘Hosts’ - menselijke robots - die tegemoet komen aan de wensen en fantasieën van de bezoekers van het park. Imdb 8,9.

Watchmen bij Movies & Series XL

Watchmen seizoen 1

Het eerste seizoen speelt zich af in het fictieve Tulsa, drie jaar na een 'witte' aanval op politie en hun families. Na de aanval dragen politieagenten gele bandana's om hun identiteit te beschermen, terwijl de groep achter de aanval, zwart-witte maskers dragen en zich schuilhoudt. Met Oscar® winnaars Regina King en Jeremy Irons.

Big Little Lies bij Movies & Series XL

Big Little Lies seizoen 1-2

In het kustplaatsje Monterey, Californië, is niets wat het lijkt. Drie moeders van eersteklassers, wiens zogenaamd perfecte levens leiden tot een moord. Ook worstelen ze met hun gezinnen, seks, het huwelijk, ouderschap en vriendschap. Topcast met o.a. Reese Witherspoon, Nicole Kidman en Shailene Woodley. Imdb 8,6.

His Dark Materials bij Movies & Series XL

His Dark Materials seizoen 1

In het eerste seizoen van deze Britse fantasy serie gaat een moedige jonge wees op zoek naar een vermiste vriendin. Hierbij wordt ze geconfronteerd met buitenaardse wezens en gevaarlijke geheimen. Alle mensen hebben dierlijke metgezellen (daemons), de belichaming van de menselijke ziel. Haar zoektocht onthult een complot met ontvoerde kinderen met een mysterieus fenomeen ‘Dust’.

Top 4 kijktips:

Outlanders bij Movies & Series

Outlander seizoen 5 vanaf 17 februari 2020

Outlander volgt het leven van Claire Randall, een getrouwde verpleegster die in 1945 op mysterieuze wijze wakker wordt in het Schotland van 1743. Ze komt terecht in een onbekende, grimmige wereld. Seizoen 5 is vanaf 17 februari 2020 te zien, alleen bij Ziggo.

Billions bij Movies & Series

Billions seizoen 1-4

Chuck Rhoades is openbaar aanklager in New York. Hij is meedogenloos en heeft een speciale afkeer van rijke criminelen die denken dat ze zich vrij kunnen kopen van vervolging. Hij stort zich vol overgave op een zaak tegen de louche risicobelegger Bobby Axelrod. Slaagt hij in zijn strijd, of gaat hij erin ten onder?

Vikings bij Movies & Series

Vikings seizoen 1-6a

Vikings is een historische dramaserie die begint aan het begin van het tijdperk van de Vikingen in Scandinavië. De mannen van het Kattegat worden jaarlijks op rooftocht naar het oosten gestuurd. Boer Ragnar heeft echter verhalen gehoord over de "grote schatten" die in het westen te rapen vallen en wil eens graag die kant op. Seizoen 6, deel 1 vanaf 5 december, alleen bij Ziggo. En seizoen 6, deel 2 volgt in 2020.

Nils Holgersson bij Movies & Series

Nils Holgersson

Nils Holgersson is een boerenjongetje dat veel kattenkwaad uithaalt. Op een dag vangt hij een toverkabouter die hem als straf zelf in een kabouter verandert. Nu Nils even klein is als de dieren, ontdekt hij dat hij met hen kan praten. Zijn nieuwe vriend is Martin, de boerderijgans. Nils reist met hem en een groep wilde ganzen naar Fins Lapland. Samen beleven ze een reeks fantastische avonturen.

Met Movies & Series XL haal je meer dan 40 extra tv-zenders in huis. Sport, series, kinderprogramma’s, cultuur, muziek en lifestyle. Je hebt het allemaal binnen handbereik.

Ga naar het On Demand menu op je box en kies voor Movies & Series (XL). Kies vervolgens voor ‘Series’ en kies voor de categorie HBO Series (XL). Heb je geen interactieve mediabox, of wil je liever op je smartphone of tablet kijken? Maak dan gebruik van de Ziggo GO app, of ziggogo.tv.

Ga hier naar een compleet overzicht van alle HBO-series die onderdeel zijn van Movies & Series XL. De nieuwste afleveringen zijn een dag na uitzending in Amerika beschikbaar.

Ja, met Movies & Series XL kun je iedere film en serie uit het pakket bekijken zonder extra kosten. Zo vaak je maar wilt. Movies & Series XL is standaard inbegrepen bij het Max pakket

Het Movies & Series XL aanbod is voor iedereen zichtbaar in het On Demand menu onder de categorie Movies & Series XL. Heb je niet het juiste abonnement dan krijg je een melding.

Heb je niet het juiste abonnement en wil je wel genieten van het aanbod van Movies & Series XL? Upgrade dan naar een Max pakket waar het inbegrepen zit. Of kies voor een los Movies & Series XL zenderpakket.

Movies & Series XL is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Movies & Series XL genieten op je televisie, dan kan dat met een interactieve mediabox, zoals de Mediabox XL. In sommige regio's in Nederland kun je ook interactieve televisie kijken via een CI+ module. Wil je weten of dit mogelijk is op jouw adres? Dat controleer je eenvoudig door je postcode en huisnummer in te vullen. Let op: om televisie te kijken via een CI+ module moet je toestel ook geschikt
zijn.

Ook is Movies & Series XL altijd beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop en pc met de Ziggo GO app. Zowel in Nederland als de EU. Zolang je verbonden bent met internet.

Tips, aanbiedingen en updates in je box?

Nog geen Ziggo klant en wil je meer over ons weten? Meld je dan aan voor de Ziggo Short Updates. En ontdek wat we je naast snel internet nog meer te bieden hebben.

Movies & Series XL: het meest complete tv-pakket | Ziggo
Movies & Series XL: het meest complete tv-pakket | Ziggo

Aanbod Movies & Series XL

Benieuwd naar welke films en series je kunt kijken met Movies & Series XL? Neem dan een kijkje in de On Demand catalogus. Je vindt hier ook de exclusieve HBO-series en -films.