Nieuwe docu Max Verstappen: bekijk 'm nu

Docuserie ‘Max Verstappen: Whatever it Takes’

Niet meer beschikbaar

Echt álles stond in het teken van dat ene doel: Max Verstappen een ster in de Formule 1 laten worden. Deze nieuwste documentaire ‘Max Verstappen: Whatever it Takes’ laat het echte verhaal zien van Max en zijn weg naar succes in de Formule 1.

Laatste update: 18 januari 2021

Deze documentaire is niet meer beschikbaar

In deze driedelige docuserie geven de personen die het dichtst bij Max staan je een bijzondere inkijk in de opkomst van Max Verstappen in de Formule 1. Het is het verhaal over een passionele racefamilie met een droom: Max de nieuwe superster in de Formule 1 laten worden.

De weg naar succes

In de afgelopen jaren is Max Verstappen gevolgd en zijn de belangrijkste mensen om hem heen geïnterviewd. Zo vertellen onder anderen zijn manager Raymond, zusje Victoria, moeder Sophie en vader Jos open en eerlijk over de vastberaden weg naar succes van Max en de impact die dit heeft gehad op Max en zijn omgeving. Samen met uniek beeldmateriaal uit de jeugd van Max en behind-the-scenes, geeft de documentaire een zeldzaam inkijkje over hoe het er echt aan toe is gegaan.

Herbeleven succes

In de docuserie omschrijven ook Helmut Marko (Senior Advisor Red Bull Racing) en Jos Verstappen hoe Max uiteindelijk als jongste coureur ooit in de Formule 1 terecht is gekomen. Je herbeleeft de grootste successen van Max en ziet hoe Max zijn eigen weg vindt in de Formule 1.

Max verstappen in docu Whatever it Thakes

Leven buiten de Formule 1

Max is naast een topatleet ook gewoon een jongen van 23 jaar die wil genieten van het leven buiten de circuits. Deze documentaire geeft je een unieke inkijk in zijn privéleven. Vrienden en familie vertellen over de persoon Max en de camera volgt Max op een aantal van die momenten, met bijzondere beelden als resultaat.

Zo kijk je de docu

De driedelige documentaireserie was t/m 17 januari 2021 een maand lang te zien. Cadeautje van Ziggo voor alle klanten. Ga naar het On Demand menu van je interactieve Ziggo mediabox of stream ‘m via de Ziggo GO app of ziggogo.tv. Op Ziggo Sport (kanaal 14) worden de drie delen voor het eerst achter elkaar uitgezonden op vrijdag 18 december vanaf 20.45 uur, voorafgaand aan Formule 1 Café.

Klik op de afbeelding

En bekijk de trailer

Meer Formule 1: