Formule 1 bij Ziggo

Het laatste nieuws over Formule 1 bij Ziggo

De slotfase van het Formule 1-seizoen 2021 is superspannend. Wordt het Verstappen of toch Hamilton? Uiteraard volg je de ontknoping van dit seizoen live op Ziggo Sport kanaal 14, dé sportzender van Nederland. Maar hoe zit dat in 2022?

Update: 29 november 2021

GP Zandvoort Nederland 2021 bij ziggo sport

Ziggo Sport en Formule 1: al jaren een team

Even terug naar 2015. Toen lanceerden we de zender Ziggo Sport kanaal 14. Dit was ook het jaar dat Max Verstappen zijn debuut maakte in Formule 1. En wat heb je als Ziggo klant kunnen genieten van bloedstollende Formule 1-races en het oranjesucces van Max, met als hoogtepunt de GP van Nederland.  

Van vrije trainingen tot kwalificaties en van de leukste interviews met de coureurs tot spannende liveverslagen van de race zelf: je volgt het allemaal op Ziggo Sport

En Formule 1 in 2022?

Ook volgend jaar kun je als Ziggo klant Formule 1 volgen. Alleen de manier waarop je Formule 1 kijkt, verandert. Hoe? Dat weten we nog niet precies. Streamingsdienst Viaplay heeft vanaf het nieuwe seizoen 2022 de Formule 1-rechten.

Zodra we meer weten over een mogelijke samenwerking met Viaplay, vertellen we je op deze pagina meer. 

Bekijk de veelgestelde vragen

GP Mexico Formule 1 2021
motogp bij ziggo sport

Voor de echte racefans

Alleen bij Ziggo blijf je genieten van Ziggo Sport met je favoriete sporten en competities. Voor de racefans is er natuurlijk NASCAR & IndyCar racing, Formula E en DTM.

En vanaf 2022 nieuw en exclusief bij Ziggo: MotoGP, Moto2 en Moto3! Met de Nederlandse toptalenten Van den Goorbergh en Bendsneyder.

Als sportfan

Zit je goed bij Ziggo

Ziggo Sport is de sportzender van Nederland. Zo volg je buitenlands topvoetbal zoals La Liga, Premier League, Ligue 1, Serie A, Champions League en meer.

En wat dacht je van tennis, golf, nationale hockeyteams, basketbal, handbal, volleybal, rugby, atletiek? Er is nog veel meer moois om in de komende jaren van te genieten.

ziggo sport bij ziggo

Pak je Ziggo Sprinters deal

Beslis snel en krijg 50% korting op een zenderpakket naar keuze

Deze actie is geldig t/m 12 december

Veelgestelde vragen

De Formule 1-rechten verhuizen vanaf het nieuwe seizoen in 2022 naar NENT (Viaplay). We zijn er trots op dat de fans Formule 1 zo lang hebben kunnen volgen via Ziggo Sport. De tarieven voor de uitzendrechten van Formule 1 zijn in de afgelopen 9 jaren zo sterk gestegen, dat ze voor Ziggo Sport helaas niet meer te behouden waren. 

We vinden het echt jammer dat Formule 1 volgend jaar niet meer volledig op Ziggo Sport is te volgen, zoals je van ons bent gewend. Ons streven is dat je de beste kijkervaring blijft houden met al je favoriete sporten, films en series op één plek. 

Gelukkig is Ziggo Sport veel meer dan Formule 1. Ziggo Sport is dé sportzender van Nederland met zinderende sporten als internationaal voetbal zoals Premier League, La Liga, Serie A, Champions League en nu ook Ligue 1, ATP-tennis, alle golf toernooien, nationale teams van hockey, basketbal, handbal, volleybal, rugby, atletiek, NASCAR & IndyCar racing en nog veel en veel meer moois om nu en in de komende jaren van te genieten. En als klap op de vuurpijl natuurlijk nieuw vanaf 2022: MotoGP, Moto2 en Moto3! 

Lees meer over Ziggo Sport.

Ziggo klanten met Ziggo Sport Totaal kunnen tot en met de laatste race van dit seizoen gebruikmaken van F1 TV Pro. Dat is inbegrepen in het Ziggo Sport Totaal abonnement. Daarna wordt de gratis koppeling automatisch stopgezet. Je wordt hierover geïnformeerd door F1 TV Pro.

Ook in 2022 kun je gewoon als Ziggo klant Formule 1 volgen. Alleen de manier waarop je Formule 1 kijkt, verandert. Streamingsdienst Viaplay heeft vanaf het nieuwe seizoen 2022 de Formule 1-rechten.

We willen ervoor zorgen dat je de beste kijkervaring blijft houden met al je favoriete sporten, films en series op één plek. Als we meer weten over een mogelijke samenwerking met Viaplay, vertellen we je meer. 

De kosten voor de streamingdienst Viaplay in Nederland zijn nog niet bekend.

Formule 1 seizoen 2021

Formule 1-overzicht

Een zinderend seizoen 2021 vol Formule 1 beleef je live op Ziggo Sport. Bekijk het programma via de Formule 1-kalender. Of wil je meer weten over Formule 1 bij Ziggo? Check dan het handige overzicht.

Ziggo Sport

Van Formule 1 tot tennis en van Europees topvoetbal tot het beste golf. Beleef je favoriete sporten live op Ziggo Sport, dé sportzender van Nederland. Gratis op kanaal 14.

Ziggo Sport Totaal

Wil je nog meer Formule 1 zien? Op de kanalen van Ziggo Sport Totaal zijn tijdens de trainingen, kwalificaties en races extra beelden te zien. En met F1 TV Pro in het pakket zie je live-feeds van de pitlane, onboard camera's, lap times en een driver tracker.