Formule 1-programma's bij Ziggo

Formule 1-programma’s op Ziggo Sport

Kijk Formule 1 van Viaplay bij Ziggo

De komende jaren zie je iedere avond in het raceweekend de samenvattingen van alle vrije trainingen, kwalificaties, sprintraces en wedstrijden van Formule 1 van Viaplay op Ziggo Sport. Ook het succesvolle Ziggo Sport Race Café op vrijdagavond blijft een vaste prik. Lees er alles over.

 Rob Kamphues

Het meest complete race-aanbod

Heb je bij Ziggo

Ziggo Sport kanaal 14 is de meest complete zender van Nederland op het gebied van auto- en motorsport:

  • De komende jaren zie je de samenvattingen van alle vrije trainingen, kwalificaties, sprintraces en Formule 1-wedstrijden van Viaplay op Ziggo Sport.
  • Je vertrouwde talkshow blijft: Ziggo Sport Race Café. Met Formule 1 en andere racesporten als NASCAR, IndyCar racing en de nieuwste aanwinst MotoGP.
  • Voor- en nabeschouwing van de race, live vanuit de studio. 
  • Met zelfs een extra uitzending op de zondagavond na afloop van iedere Formule 1-race.
  • Ook je favoriete commentatoren Rob Kamphues en Robert Doornbos blijven volgend jaar bij het Ziggo Sport Race Café.

Olav en Jack zijn erbij!

De vertrouwde gezichten blijven bij Ziggo Sport, net als Rick Winkelman en Rob van Gameren. Olav Mol is al 30 jaar het vertrouwde stemgeluid bij de Formule 1-races en blijft in die hoedanigheid ook aan Ziggo Sport verbonden. De populaire commentator is beroemd geworden door zijn spraakmakende uitspraken bij meerdere race-overwinningen van Max Verstappen. Jack Plooij was de afgelopen jaren het gezicht in de paddock en op de grid, waar hij het Nederlandse publiek vermaakte met interviews en reportages.

f1_programma

Fotocredit: Kym Illman

Formule 1 bij Ziggo Sport

Ziggo Sport Race Café

Tijdens het race-seizoen opent de gezelligste autosportkroeg van Nederland de deuren op Ziggo Sport kanaal 14. Rob Kamphues is de uitbater. Met stamgasten Robert Doornbos, Tom Coronel en Rob van Gameren blijft geen roddel, opvallend filmpje of idioot weetje onbesproken en kijken we vooruit naar het komende raceweekend.

Het Ziggo Sport Race Café wordt live uitgezonden en trakteert raceliefhebbers vanaf een uur voor de race op een uitgebreide voorbeschouwing op de Formule 1-race van die dag. Naast de voorbeschouwing zijn er tot een uur na afloop van de race-samenvattingen en scherpe analyses van alle bekende experts. Het Race Café blijft is ook iedere vrijdagavond rond 22.30 uur live. Op zaterdagavond zie je de hoogtepunten van Formule 1 in een halfuur durende uitzending.

Ziggo Sport Race Café kijk je live op Ziggo Sport kanaal 14.

GP Radio

Blijf op de hoogte van Formule 1

Danceable hits & classics en autosport updates: dát is GP Radio. Je luistert deze zender via kanaal 861 of de radio app op de Mediabox XL en Next. Met 24 uur per dag muziek, updates van gemotoriseerde autosporten en uiteraard de koningsklasse Formule 1, de succesvolle podcast ‘F1 aan Tafel’ en live commentaar van alle trainingen, kwalificatie en races door Olav Mol.

GP Radio Olav Mol

Bestel nu Viaplay

Kijk live sport & films en series

 Bestel Viaplay eenvoudig in Mijn Ziggo.
 Het Viaplay-abonnement via Ziggo is maandelijks opzegbaar.
bestel-viaplay

Anders nog iets?

Ook interessant voor jou

Formule 1-overzicht

Alles weten over Formule 1 van Viaplay bij Ziggo? Van de uitzendtijden van races tot Formule 1-programma’s; bekijk het handige overzicht.

Formule 1-kalender

Dit seizoen staan er maar liefst 23 GP’s op de kalender. Je bent een knappe kop als je deze lijst kunt onthouden. Daarom hebben we een handige kalender:

Viaplay

Streamingdienst Viaplay is een unieke combinatie van live sport zoals Formule 1, Bundesliga en PDC darts, Viaplay Originals, internationale films, series én meer.