Formule 1-programma's bij Ziggo

Formule 1-programma’s

Een zinderend weekend vol Formule 1 bij Ziggo

Van vrije trainingen tot kwalificaties en van de leukste interviews met de coureurs tot spannende liveverslagen van de race zelf: je ziet het allemaal op Ziggo Sport kanaal 14. Meer kijkplezier. Enjoy it all!

Waar wil je meer over weten?

Vrije trainingen

De eerste twee vrije trainingen op vrijdag neemt onze commentator Rick Winkelman je mee voor een liveverslag vanaf het circuit. Bij de trainingen maken de coureurs en teams kennis met de eigenaardigheden van de baan.

Olav Mol is dit Formule 1-seizoen pitreporter tijdens de derde vrije trainingen. Olav staat continu in verbinding met Jack Plooij, die de kijker voorziet van commentaar.

Vrijwel alle vrije trainingen volg je live op Ziggo Sport kanaal 14.

f1_programma

Kwalificatie op zaterdag

Bij de kwalificatie neemt ‘The Voice of Formule 1’, Olav Mol, het stokje over van Jack Plooij. Mol zit langs de baan en ziet elk detail. Hij weet als geen ander de spanning op te bouwen in de race om pole position. Kan Max Verstappen meedoen om P1?

Plooij loopt tegelijkertijd rond in de pitstraat en in de paddock om de coureurs, zodra ze uit de auto zijn gestapt, te vragen waar het mis ging of juist waar die enorme snelheid op de baan vandaan kwam. Uiteraard zal ook Max live voor de microfoon van 'Jack on Tracks' verschijnen.

Niet alleen op het circuit, maar ook in de Studio in Hilversum zetten we elk weekend een A-ploeg in bij de kwalificatie. Presentator Rob Kamphues en topanalist en oud-coureur Robert Doornbos beschouwen al een half uur voor de groene vlag voor. Ook analyseren ze alle stuurfoutjes, weergaloze acties en ultieme pole positions.

De kwalificaties volg je live op Ziggo Sport kanaal 14.

f1_programma

Race op zondag

Zondag is het race day! En dan gooien we een uur voor de start van de Grand Prix de deuren van onze studio wagenwijd open. Rob Kamphues ontvangt niet alleen een enthousiast studiopubliek, maar ook nemen vaste analisten Robert Doornbos, Tom Coronel en andere racecoryfeeën als Giedo van der Garde, Robin Frijns of Ho Pin Tung plaats naast hem op de bank voor de voorpret.

Na het vallen van de vlag, blikken ze samen terug op alle hoogte- en dieptepunten van de race en is er uitgebreid de tijd voor alle interviews die Jack Plooij met de hoofdrolspelers heeft gemaakt. En natuurlijk de allereerste reactie van Max Verstappen. 

Tijdens de race verzorgt Olav Mol het commentaar bij de spectaculaire beelden van start tot finishvlag. Laten we hopen de enthousiaste ‘Johee Johoo’s’ ons ook dit jaar weer om de oren vliegen, want dat betekent dat Verstappen dit jaar misschien wel meedoet om de wereldtitel. Jack Plooij staat voor ons op de startgrid en haalt nog wat laatste quotes op bij de mannen vlak voor ze in hun wagen stappen. Tijdens de GP jaagt hij op alle reacties van uitgevallen coureurs.

De race volg je live op Ziggo Sport kanaal 14.

f1_programma

Formule 1 Café: elke vrijdagavond

Tijdens het F1-seizoen opent de gezelligste autosportkroeg van Nederland elke vrijdagavond om 22.30 uur de deuren op Ziggo Sport. In het Formule 1 Café van uitbater Rob Kamphues met stamgasten Robert Doornbos, Tom Coronel en F1-nerd Rob van Gameren blijft geen roddel, opvallend filmpje of idioot weetje onbesproken en kijken we vooruit naar het komende raceweekend. Olav Mol belt vanaf het circuit in en komt met het laatste nieuws vanuit de paddock.

Formule 1 Café kijk je live op Ziggo Sport kanaal 14.

Volg de Winterspelen met Ziggo GO

Kijk in de hele EU live sport

Met de Ziggo GO app

In de trein genieten van topvoetbal uit de Premier League? Of vanuit je bed kijken naar Max in Formule 1? De mooiste wedstrijden kijk je live, waar en wanneer je maar wilt, met de Ziggo GO app.

Socialkanalen

En vind je het nog niet genoeg? Hou dan gedurende het weekend zeker ook ziggosport.nl en alle socialkanalen van Ziggo Sport in de gaten voor unieke beelden, nieuws en achtergronden, nog meer interviews en reportages vanaf het circuit, live Q&A’s met Jack en Olav, Doornbos, Coronel en Kamphues en kans op prachtige F1-prijzen. 

Ziggo Sport | Facebook | Instagram | Youtube | Twitter

Meer Formule 1: