Ziggo en Ajax

Ziggo. Trotse hoofdsponsor van Ajax

Zondag 25 april behaalde Ajax de 35e landstitel in de geschiedenis. Een prachtige prestatie voor het team van trainer Erik ten Hag. Ajacieden, gefeliciteerd!

Speciale winactie
Dit was het seizoen van de thuiskijkers. Aan alle fans die vrijwel alle wedstrijden op TV hebben moeten kijken: bedankt! Op naar volle stadions. Speciaal voor alle thuiskijkers, hebben we een leuke winactie ter ere van het kampioenschap.

Jouw kampioensselfie op de Ziggo Dome

En nog een leuke winactie: ga naar Instagram of Facebook en maak met een speciale filter je toffe Ziggo Ajax kampioensselfie. De leukste selfies* komen op de buitenkant van de Ziggo Dome!

* Een onafhankelijke jury kiest de leukste selfies. 

Jouw selfie op de Ziggo Dome

Langer verbonden met Ajax

Ziggo staat voor de beste beleving van sport en entertainment. Met ons nieuwe partnership kunnen klanten nu nog meer genieten van Ajax dan voorheen. Van unieke winacties met ultieme Ajax-belevenissen zoals de Golden Seats tot exclusieve programma's rondom Ajax op Ziggo Sport.

En ook de vriendschappelijke wedstrijden zie je op Ziggo Sport kanaal 14. Dé sportzender van Nederland. Voor jou als Ziggo klant gratis. 

Inside Ajax

Wil jij iedere vrijdagavond een uniek kijkje krijgen in de Ajax-keuken? Kijk dan naar het programma Inside Ajax bij Ziggo Sport (kanaal 14). Host David Butler laat je zien wat er achter de schermen speelt bij de Godenzonen.

Wat kun je verwachten? Opvallende interviews die je nergens anders ziet, grappige challenges en items die je écht dichterbij jouw Ajax-helden brengen. Wat er ook speelt bij de club, je ziet het als eerst in Inside Ajax..

Inside Ajax met Marleen van Oortmarssen
Ziggo en Ajax

Win Ajaxprijzen

Naar een Champions League-wedstrijd? Op de foto met één van de spelers? Of jouw kind als spelersmascotte het veld op zien lopen? Ja, je Ajaxhelden komen wel héél erg dichtbij.

Unieke prijzen voor Ziggo klanten!

Fan van Ajax? Dan zit je goed bij Ziggo. Tijdens het voetbalseizoen hebben we verschillende winacties voor Ajaxfans. Wat dacht je van:

  • mee het veld op als spelersmascotte
  • en een unieke reis naar de Europa League-finale
  • overnachten in de Johan Cruijff ArenA
  • een jaar lang als vip naar Ajax

Ziggo klanten maken het mee! En het kost je zeker geen bloed, zweet en tranen om te winnen.

#zigGOajax 

ajax

Ajax eSports: connected by Ziggo

Naast strijders op het gras, heeft Ajax ook strijders aan de FIFA-knoppen. Dani Hagebeuk, eDivisie kampioen FIFA17 en FIFA18, is de officiële eSporter van Ajax. En sinds 2019 versterken de Amerikaan Joey Calabro en de Hongaar Gabor Szirtesi het team.

Ziggo en electronic sports: da’s logisch! Daarom zijn we ook aan Ajax eSports verbonden.